פורום שיקום הפה - עמוד 145

-
הארכת כותרת
קובי 15/07/2010 | 22:26ייתכן ואזדקק להארכת כותרת לצורך כתר חרסינה על שן שעברה חידוש טיפול שורש ובטיפול הראשון הושחזה יותר מידי. עד כמה הניתוח מסוכן והאם יש סכנה של פגיעה בעצב? האם יכול לבצע אותו פריודנט או שעדיף לפנות לכירורג פה ולסת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הארכת כותרת
דר' איתן מיזיריצקי 16/07/2010 | 11:47קובי שלום, הפרוצדורה של הארכת כותרת לא מסוכנת ולא יכולה להיות קרובה לעצב כיוון שמבוצעת במפגש בין השן לחניכיים שם אין עצב. ממליץ על רופא פריודונט לביצוע הניתוח ובמקביל הרופא המשקם צריך להכין כתר זמני מתאים וטוב. לידיעתך, ישנם רופאים משקמים שמנוסים בביצוע הארכת כותרת קלינית ויבצעו זאת בהצלחה, אך הפריודונט הוא המומחה לחניכיים שאמון על טיפולים אלו בהצלחה.הוסף תגובה
-
-
טיפולי שיניים בהרדמה
חנה 14/07/2010 | 16:09שלום וברכה, ביתי בת 37 פחדנית גדולה מרופאי שיניים, על כן פיה נראה כמו שהוא נראה. היא רוצה לבצע טיפול בהרדמה מלאה, (היא שמנה כ-100 ק"ג) האם אין סיכון בהרדמה והאם נעשה כדבר הזה? תודה חנההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפולי שיניים בהרדמה כללית
דר' איתן מיזיריצקי 14/07/2010 | 17:05חנה שלום, עודף שומן גדול בהחלט מהווה גורם אשר עלול למנוע את האפשרות לטיפולי שיניים תחת הרדמה כללית. ביתך צריכה לקבל תוכנית טיפולים ממומחה לשיקום הפה ולקבל ממנו הפנייה לרופא מרדים שיחליט אם ניתן להרדימה. אופציה נוספת אולי קלה יותר מבחינתה יכולה להיות טיפול תחת טשטוש ולא הרדמה. בהצלחההוסף תגובה
-
-
העמסת שיניים
סיגל 14/07/2010 | 12:30אני לקראת תחילטו של תהליך כירורגי בפה, רופא השיניים שלי מדבר על העמסת שיניים, עד כמה ההליך בטוח ומה הסכנות הכרוכות והאם יש סיכוי כי ההליך לא יצליח?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה העמסה מיידית של שתלים דנטאליים
דר' איתן מיזיריצקי 14/07/2010 | 17:02סיגל שלום, אני מניח שאת מתכוונת להעמסה מיידית של שתלים ולא של שיניים. זוהי פרוצדורה מתועדת ומקובלת אך רק במצבים שיש מספיק עצם ובאיכות ודחיסות טובות. ביצוע ההליך הזה דורש מיומנות ומקצועיות מאוד גבוהים מצד הרופא המשתיל כיוון שצריך למסור מיידית את הכתרים הזמניים על גבי השתלים, עבודה שרצוי שיבצע מומחה לשיקום הפה. ללא הקפדה מאוד גבוהה, ישנה סכנה לדחיית השתלים באחוזים גבוהים יותר לעומת ללא העמסה מיידית. בהצלחההוסף תגובה
-
-
עקירת שיניים
מהממת 12/07/2010 | 13:47בה אני צריכה לעקור שיניים ולעשות תותבות, רציתי לעשות בהרדמה מלאה הייתי במרכז רפואי אחד ושם אמרו לעקור את כל השיניים, הייתי במרכז רפואי של קופת חולים לא באזור שלי ושם אמרו לעקור 18 שיניים, היום הייתי במרכז רפואי של קופת חולים בעירי ושם אמרו שצריך לעקור רק 9 שיניים. כולם קוראים לעצמם רופאים מומחים בתחום. מה עלי לעשות ולהחלית. (המצב הבראותי שלי לא טוב חולת סכרת לא מאוזנת ויש קושי באיזון) וחייבת לעשות טיפול שינים מידי. תודה על התשובההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תוכנית טיפול שיקומית
דר' איתן מיזיריצקי 13/07/2010 | 07:23עלייך לגשת למומחה לשיקום הפה שיבדוק אותך ויתן לך תוכנית טיפול שיקומית ובמסגרת התוכנית של מה שעומד להיות לך בפה בעתיד, הוא יקבע איזה שיניים יעקרו. בהצלחה.הוסף תגובה
-
עקירת שיניים
מהממת 13/07/2010 | 00:22בה תודה על התשובה, אבל השאלה שנשאלה למה כל רופא מחליט לעקור מס שיניים שונה תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה סכרת ועקירות
דר' איתן מיזיריצקי 12/07/2010 | 16:03במצב הרפואי שלך עם סכרת לא מאוזנת אני מאוד ממליץ שתבצעי את העקירות במסגרת מחלקה לניתוחי פה ולסת בבי"ח סמוך למקום מגורייך. בברכה.הוסף תגובה
-
-
ציפוי שיניים
אמיר 28/06/2010 | 22:20אני מעוניין לקבל קצת אינפורמציה לגבי ציפוי שיניים. האם זו האופציה היחידה, האם יש טיפולים אחרים ומה הסיכונים שבזה? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ציפוי שיניים
דר' איתן מיזיריצקי 29/06/2010 | 14:38אמיר שלום, אם הציפוי נדרש מסיבות אסתטיות, האופציות הנוספות הן כתרי חרסינה ורצוי כתרי זירקוניה ללא מתכות. כתרים נחשבים לחזקים ועמידים יותר לאורך זמן ביחס לציפוי שהוא מאוד דק, כחצי מ"מ, ומודבק על חזית השן, בעוד שכתר חובק את השן ב-360 מעלות בכל היקפה.הוסף תגובה
-
-
-
תשובת מומחה תודה!
דר' איתן מיזיריצקי 23/06/2010 | 21:36תודה!הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
מחלת מיסב השן
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח חניכיים
-
הלבנת שיניים בלייזר
-
בדיקות קשורות
-
צילום פנורמי
-
מונחים קשורים
-
גשר בשיניים
-
חניכיים

פורומים נוספים בתחום
פורוםשיקום הפה
בפורום שיקום הפה ניתן להתייעץ עם ד"ר אוהד שרון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום שיקום הפהפורוםשתלים דנטליים
בפורום שתלים דנטליים ניתן להתייעץ עם ד"ר ניצן שלזינגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום שתלים דנטלייםפורוםהשתלות שיניים ביום אחד
בפורום השתלות שיניים ביום אחד ניתן להתייעץ עם ד"ר ניצן שלזינגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיניים ביום אחדפורוםהשתלות עצם חניכיים ושיניים
בפורום השתלות עצם חניכיים ושיניים ניתן להתייעץ עם פרופ' זיו מזור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות עצם חניכיים ושינייםפורוםטיפולי שיניים ומחלות חניכיים בלייזר ומיקרוסקופ
בפורום טיפולי שיניים ומחלות חניכיים בלייזר ומיקרוסקופ ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל סביון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי שיניים ומחלות חניכיים ...פורוםציפוי שיניים
בפורום ציפוי שיניים ניתן להתייעץ עם ד"ר יואב ירון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ציפוי שיניים