פורום מיניות וסקסולוגיה - עמוד 2
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
האם אוננות/סקס פוגעים באימונים בחדר כושר או ובמסה (לת)
מתעניין 05/11/2022 | 00:18יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן, אם אני מאונן זה פוגע לי במסת שריר ובאימון שעשיתי באותו היום? כי אני יודע שכאשר הזרע יוצא אז הטוסטסטרון יורד והוא אחראי בין היתר על בניית השריר, עכשיו האם זה פוגע במסה שיש לי ויכול להוריד אותה וגם האם זה פוגע באימון שעשיתי באותו יום?פתח בחלון חדש -
-
שפיכה מוקדמת
ירון 23/02/2017 | 19:22האם יש פתרון לשפיכה מוקדמת ? ניסיתי כבר את כל הטכניקות לכווץ את פי הטבעת ולנסות להתרכז או לחשוב על משהו אחר אבל זה לא מצליח לי , אני גם לא מצליח להחזיק קשרים זוגיים , נראה לי שבנות לא אוהבות את זה ולא נשארות איתי בגלל זה. מה עושים?פתח בחלון חדש-
לא יכול לגמור החדירה.
אלכס 10/10/2022 | 01:55שלום לכולם. אני בן 36. יש לי זין ממוצע. לא עברתי ברית מילה. יש לי משקל תקין לגובה 1.67 מ'. אני עושה ספורט 3-4 פעמים בשבוע ואוכל אוכל בריא. אני מתחרמן ועומד לי הזין, אך כאשר אני מזיין את הבת זוג שלי אני לא יכול לגמור מחדירה הרבה זמן ורק ממציצה גומר מהר. אני עושה ביד, אך לא יכול לגמור הרבה זמן. האם משהו מכיר מצב כזה והאם מצב זה נורמלי? -
תשובת מומחה שפיכה מוקדמת
גאולה פלדמן 13/03/2017 | 16:45יש בהחלט טיפול יעיל וממוקד דרכו לומדים לרכוש שליטה בשפיכה . התהליך נעשה בהדרגה תוך זיהוי מקורות הלחץ והמתח הגורמים לקושי לשלוט בשפיכה ותוך חיבור לתחושות הגוף כדי לנהל את רמות הגירוי. תוכל לקרוא עליו בספר פז"מ של הלן זינגר קפלן או לפנות לטיפול של מטפל/ת מיני/ת מוסמכת -
שפיכה מוקדמת תשובה בטוחה
רוני 13/03/2017 | 10:09רק ספרי השהייה של רד פוינט זה מה שעוזר לי אז זה בטוח יעזור לך היית גומר תוך דקה ספרי השהייה של רד פוינט פתרון מדהים
-
-
אובדן חשק מיני ואובדן תחושה בדגדגן (לת)
נטע 09/10/2022 | 15:10אני כותבת פה מתוך ייאוש ותסכול וממש מקווה לקבל עזרה. אני בת 20 ובחודשיים- שלושה האחרונים חווה תופעות משונות באזור הדגדגן. זה התחיל מרגישות יתר באיזור וממש כאבים במגע. חוויתי גם זרמים לא נעימים ודגדוגים מוזרים. עכשיו מדובר פשוט במין תחושה רדומה. דברים שגירו אותי בעבר לא עושים לי יותר כלום, יחסי מין כואבים לי ואין לי שום יצר או חשק מיני בכלל. אני מרגישה שחיי איבדו מהצבע שלהם מאז שכל התחושות האלה התחילו והדבר מאוד מקשה גם על היחסים שלי עם בן הזוג. הייתי אצל מומחה לעריה ולצוואר הרחם שבדק אותי והסביר כי ככל הנראה מדובר בנזק עצבי. הוא נתן לי טיפול עם משחה בשם AMITRIPTYLINE 2% BACLOFEN 2% GABAPENTIN 2% IN PLO GEL. הוא הסביר כי המשחה מורידה את רגישות העצב באזור ואני לא יודעת אם היא תעזור לי או שדווקא תחמיר את תחושת ההירדמות שאני חווה. לא מצאתי שום מידע על המשחה הזאת והוא לא הסביר יותר מידי. אני לא יודעת מה לעשות, מרגישה בתוך סיוט. קראתי על אופציה של פיזיותרפיה לריצפת האגן אבל אני לא בטוחה אם זה בכלל רלוונטי עבורי. אני ממש אשמח לעצות כלשהן או דרכי טיפול אני כבר ממש מיואשת. תודה מראש.פתח בחלון חדש -
שפיכה מעוכבת כתוצאה מציפרלקס (לת)
טל 07/10/2022 | 17:22שלום, אני בן 63. התחלתי לקחת ציפרלקס לפני שבוע. בקיום יחסי מין לא מצליח להגיע לשפיכת זרע, ואם כן, אז אחרי הרבה זמן ומאמץ. האם זאת תופעת לוואי של הציפרלקס?פתח בחלון חדש -
האם אוננות/ קיום יחסי מין פוגעים בביצועים ובכמות המסה והשרירים מהחדכ (לת)
מתעניין 13/09/2022 | 09:46שלום יש דיבור גדול סביב שאוננות או קיום יחסי מין בגלל שהם גורמים לירידה של הטוסטרון אז הם גורמים גם לירידה במסה ובשרירים שאנחנו משיגים מהאימונים האם זה נכון? והאם אני יכול לאונן או לקיים יחסי מין וכמה?פתח בחלון חדש -
האם יש סיכוי להכנס להריון? (לת)
הדס 21/08/2022 | 11:35היי, בוקר טוב. אני וחבר שלי שכבנו לא מעט פעמים בחודש האחרון ללא קונדום או כל אמצעי מניעה אחר. בכל פעם שהוא חודר לי, הוא לא חודר עד הסוף ומעולם לא גמר בתוכי (!!), תמיד הוציא כמה שניות לפני, מעולם גם לא נזל או משהו, אנחנו מאד זהירים. כעת אני באיחור של 3 שבועות לקבלת המחזור. 99% מהזמנים, המחזור שלי סדיר. וגם שהוא מאחר, בחיים לא היה לי איחור בסדר גודל כזה!! האם יש סיכוי שהיו טיפות אהבה בזמן החדירה שהכניסו להריון? האם קיימת אפשרות כזו? או שפשוט זה סתם איחור של מחזור... אשמח לתשובה...פתח בחלון חדש -
טיפות אהבה
חסוי 21/02/2019 | 14:06היי..רציתי לדעת האם יש אמת במיתוס טיפות אהבה שיכולות להכניס להריון???ומהו טיב ההגנה עם קונדום??תודה על התשובה.פתח בחלון חדש-
האם יש סיכוי להכנס להריון?
הדס 21/08/2022 | 11:34היי, בוקר טוב. אני וחבר שלי שכבנו לא מעט פעמים בחודש האחרון ללא קונדום או כל אמצעי מניעה אחר. בכל פעם שהוא חודר לי, הוא לא חודר עד הסוף ומעולם לא גמר בתוכי (!!), תמיד הוציא כמה שניות לפני, מעולם גם לא נזל או משהו, אנחנו מאד זהירים. כעת אני באיחור של 3 שבועות לקבלת המחזור. 99% מהזמנים, המחזור שלי סדיר. וגם שהוא מאחר, בחיים לא היה לי איחור בסדר גודל כזה!! האם יש סיכוי שהיו טיפות אהבה בזמן החדירה שהכניסו להריון? האם קיימת אפשרות כזו? או שפשוט זה סתם איחור של מחזור... אשמח לתשובה... -
קונדום נקרע
אישה 23/07/2020 | 09:18ומה קורה אם הקונדום נקרע באמצע בפנים יש סיכוי להריון ? לכמה זמן תקפות ״טיפות אהבה״ האלו? חשוב לציין שהוא לא גמר ולא היה קרוב לגמירה עדיין יש סיכוי גבוה? -
תשובת מומחה טיפות אהבה
ד"ר דניאל דריי 24/02/2019 | 10:27שלום רב, לא ממש ברור לי למה אתה מתכוון במונח 'טיפות אהבה' במידה ואתה מתכוון לטיפות הזרע הראשונות שמופיעות בזמן זיקפה precum הנוזל הסמינאלי הוא זרע לכל דבר ובהחלט ניתן להיכנס להריון מהזרע של הגבר. קונדום הוא אמצעי הגנה טוב ומספק במידה ונעשה בו שימוש נכון.
-
-
ויאגרה (לת)
אב 15/08/2022 | 13:01אני בן 73 .עברתי כריתה רובוטית של הערמונית לפני כשלושה חודשים. נוטל ויאגרה 100 מ"ר. סובל מתופעות לוואי.הם אפשר לחצות את הכדור או להשתמש ב 50 מ"ג בלי לפגוע בתוצאות ? תודהפתח בחלון חדש -
מהם הגורמים להנאה במין לגבר
miki 15/07/2022 | 14:15מעוניינת לדעת מה גורם להנאה/עונג מבחינה ביולוגית פיזיולגית (הורמונים וכו') לגבר בזמן חיכוך והשפיכהפתח בחלון חדש-
marriage solution
naomi samuel 09/08/2022 | 04:36שלום לכולם, אני כאן כדי לחלוק עדות קטנה. שמי נעמי שמואל, אני בת 40, התחתנתי בגיל 31, יש לי רק ילד אחד וחייתי באושר ועושר. אחרי שנה של נישואים בעלי הפך להיות כל כך מוזר ואני לא ממש מבינה מה קורה, הוא עמוס מהבית לאישה אחרת, אני כל כך אוהבת אותו שאני לא חולמת לאבד אותו, אני מנסה כמיטב יכולתי לוודא שלי הבעל חוזר אליי, אבל הכל בלי עזרה, בוכה ובוכה מבקש עזרה, דיברתי על זה עם המשפחה שלו אבל לא קיבלתי תשובה. אז חברתי הטובה אנה ג'והנסון הבטיחה לעזור לי. היא סיפרה לי על אדם בשם ד"ר אפטה, אמרה לי שהוא איש גדול מאוד וגבר אמיתי שאפשר לסמוך עליו ואין לו שום קשר לבעיות אהבה שהוא לא יכול לפתור והיא סיפרה לי איך הוא עזר לאינספור אנשים בבנייה מחדש של מערכת היחסים שלהם. הייתי ממש משוכנע, יצרתי קשר במהירות עם כתובת הדוא"ל שלו, drapata4@gmail.com או ה-WhatsApp / viber שלו עם המספר הזה +1(425) 477-2744. אני מסביר לו את כל הבעיות שלי, הוא אמר לי שאני לא צריך לדאוג שכל הבעיות שלי ייפתרו מיד. הוא אמר לי מה לעשות כדי להחזיר את בעלי, ואמרתי את זה, הוא אמר שאחרי 3 ימים בעלי יחזור ויתחיל להתחנן, וזה באמת קרה כמו שהוא אמר, מאוד הופתעתי, זה כל כך מדהים. התהילה של מערכת היחסים שלנו עם אלוהים קרובה מאוד עכשיו ושנינו חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה. אם נתקלתם בבעיה דומה, פנו אליו מיד ופתרו את הבעיה אחת ולתמיד. אני גם עד חי
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים