פורום השתלות שיער - עמוד 6
ד"ר יאיר גילוני
האם כולם מתאימים להשתלת שיער ? איגור 21/10/2021 | 09:36האם כולם מתאימים להשתלת שיער ? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה האם כולם מתאימים להשתלת שיער ? איילת גייר - רפואה אסתטית 22/10/2021 | 17:50איגור שלום שאלה חשובה - תודה שאתה שואל לא ממש לא כולם מתאימים להשתלה שיער. פרמטרים במצב רפואי יכולים לפסול - למשל סכרת לא מאוזנת או לחץ דם לא תקין דילול שיער או התקרחות שהיא לא קלאסית גנרית או התקרחות סימטרית - גם היא לא מתאימה ויכולה להעיד על בעיות אחרות בעור בקרקפת או בגוף ואינן מתאימות להשתלת שיער עיקר הפסילות בתחום צריכות להיות על אזור תורם = העורף וצידי האוזניים, כאשר הם צרים ונמוכים מידי ואינם יכולים לספק תרומה משמעותית להשתלה, בדרכ אזור תורם שכזה מגיע עם חבילת התקרחות די גדולה ואז הפשרה םהוציא תרומה קטנה ולפזר אותה על שטח מאוד גדול - היא פשוט לא אפשרית ולא ראלית. חשוב במעמד ייעוץ להשתלת שיער לבחון שאכן יש שאלון רפואי מפורט שבוחן ושואל סוגיות רפואיות, וכמובן תיאום ציפיות אישי בהתאם לאזור התורם ולאזורי ההקרחה.הוסף תגובה
איך אפשר לעצור נשירת שיער עדי 19/10/2021 | 08:58תוכלי להסביר איך אפשר לעצור נשירת שיער ? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה איך לעצור נשירת שיער ? איילת גייר - רפואה אסתטית 20/10/2021 | 17:51איך לעצור נשירת שיער זו שאלה גדולה ואישית וקשורה אם אתה זכר או נקבה באיזה גיל אתה ומצה המצב הרפואי שלך - וייעוץ כזה לא עושים בפורום עושים מול רופא עדיף רופא עור או מרפאה שמתמחה בתחום נשירות שיער ויכולה לדבר איתך על המצב האישי שלך ועל כל האופציות שיש כיום בשוק גם בשאלה הקודמת של אלון התיחסתי לסוגית נשירת שיער אצל גברים - אתה יכול לקרוא גם שם קצת בנושא. בתקציר - אם אתה גבר מתחת לגיל 35 - ואתה משיר שיער ואין אינדיקציה אחרת של מחלה או תרופות וכו ... סביר להניח שאתה מקריח הורמונלית - והפיתרון היחיד שהוכח כיעיל באחוזים גבוהים הוא - פנסטריד /פרופסיה - כדור במרשם רופא שאתה יכול לקנות בקופת חולים. כל שאר התכשירים מכשירים המוצעים בשוק אולי יכולים לעכב (גם לא בטוח) תהליך של נשירה. בהצלחההוסף תגובה
בחירת מקום השתלת שיער בטורקיה (לת) עידן991 20/10/2021 | 09:24שלום, אני בחור בן 30 עם שיער דליל בחלק הקדמי של הראש. האיזור התורם שלי מעולה, ואני מעוניין לעשות השתלת שיער בטורקיה. נסיתי לחפש מרפאה/רופא לבצע את ההשתלה, אבל מסתבר שזה לא פשוט למצוא מקום טוב. ואפילו אם הולכים למרפאה של רופא מהכי מוכרים בטורקיה, הוא כנראה לא יבצע את ההשתלה, אלא הטכנאיים שלו יעשו אותה. איך אני מוצא מקום טוב, שיבטיח לי סיכוי טוב להצלחה, לא משנה אם המחיר הוא יקרהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נשירת שיער והשתלת שיער אלון 17/10/2021 | 08:42היי, תוכלי להסביר למה למה נושר לי השיער ? מה יכול לעזור לי נגד נשירה? האם רק השתלת שיער ? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה למה נושר לי השיער ? מה יכול לעזור ? איילת גייר - רפואה אסתטית 18/10/2021 | 21:26אלון שלום, למה נושר לך השיער באופן אישי אני לא באמת יכולה לדעת בוודאות - אני לא יודעת בן כמה אתה? מה מצבך הרופאי? איזה דפוס נשירה יש לך? וכו אני כותבת שוב שאני לא רופאה ואתייחס לשאלה בצורה כללית - תוכל לקרוא בהרחבה בדר גוגל את המושגים שאני מזכירה בתשובה שלי רוב הגברים מאבדים את שיער הראש שלהם מסיבה הורמונלית את הנטיה ההורמונלית מקבלים מההורים אבל זה לא מחייב שהאבא בהרכח גם הוא מתקרח כמוך ... גברים שמתקרחים בדפוס מאוד מסויים - באזור המלבן שעל הקודקוד - מקו הפנים מצח ועד לתחילת העורף סביר להניח שימצאו בבדיקות דם שלהם נוכחות לאנדרוגן שנקרא - DHT שהוא נגזרת מתוך ההורמון הזכרי הדומיננטי ביותר אצל גברים - סטסטטרון האנדרוגן הזה מפעיל פעולה אוטואימונית שתוקפת את זקיקי השיער כל עוד אתה בגיל ובמצב שההורמון נמצא בפעילות וייצור גבוה כך גם יצירת האנדרוגן משמעותית ופעילה ופוגעת בזקיקי השיער מחלישה אותם בהדדרגה בתהליך איטי שהן מאבדות כוח שטח פנים הופכות לדקות (שלב הדילול ) עד שנגמר להן הכוח והן מספיקות לצמוח = אזור קירח משערה מה עוזר לעצור את פעילות האנדרוגן ? רופא עור או משפחה יכול לתת לך מרשם לתרופה יחידה שכרגע יודעת לעצור את DHT - פנסטריד / פרופסיה השתלת שיער לא עוצרת נשירת שיער !!! אין בכלל קשר השתלת שיער יודעת למלא חללים ריקים משיער או דלילים אבל פעולת ההשתלה אין לה שום יכולת לעצור את ההליך ההורמולי שמתרחש בגוף בהצלחההוסף תגובה
לייזר בחזה אחרי השתלת שיער רועי 11/10/2021 | 18:10האם אחרי השתלת שיער אפשר לעשות טיפולי לייזר בגוף? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפולי לייזר בגוף לאחר השתלת שיער איילת גייר - רפואה אסתטית 12/10/2021 | 13:22שלום רועי - האמת שאין שום קשר. הייתי מחכה חודש רק בשביל השכיבה על גב בתהליך הסרת שיער שלא תפגע בזקיקים החדשים שלךהוסף תגובה
תשובת מומחה השתלות שיער בארץ איילת גייר - רפואה אסתטית 06/10/2021 | 09:54אלעד שלום, בשנים האחרונות יותר ויותר רופאים ישראלים מבצעים השתלות שיער בארץ יש מגוון קליניקות ורופאים בפורום הזה אנו לא ממליצים על רופאים או על קליניקות אני ממליצה לך ללכת לפגישות יעוץ פרונטליות, וליותר מפגישה אחת, גם להתרשם גם להשוואות את המידע וההמלצות שאתה מקבל ואז להחליט בהצלחההוסף תגובה
נשירת שיער גנטית בן 03/10/2021 | 16:36שלום, אני בן 21, מתחילה לי נשירה מסיבית של שיער. רופא עור טוען שזה גנטי. האם זהו גיל מתאים להשתלת שיער? תודה על הסברהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה האם נשירת שיער זה גנטי? והאם גיל 21 מתאים להשתלת שיער? איילת גייר - רפואה אסתטית 06/10/2021 | 09:52שלום בן, כל מי שאנחנו הוא סך כל הגנים שקיבלנו... לכן זו תשובה נכונה אבל לא מפורטת מספיק אם תהליך הנשירה וההקרחה שלך הם קלאסיים אז התיאור הנכון הוא שיש לך נשירת שיער הורמונלית - מה שאומר במילים לא של רופאים - כי אני לא רופאה ! שתהליך נשירת השיער שלך מופע מפעילות הורמולית בגוף - יש לה הסברים נרחבים שתוכל לקורא עליהם בהרחבה בדר' גוגל ובאתרים של קליניקות שמבצעות השתלות שיער פעילות של אנדרוגן שנקרא - DHT שהתגובה שלו מייצרת תקיפה אוטואימונית על זקיקי השיער באזור המלבן הקדמי והאחורי של הראש (מקו המצח ועד תחילת העורף) אתה מאוד מאוד צעיר אין ספק ואם התחיל כרגע תהליך - אני לפחות הדבר הראשון שאני ממליצה עליו זה על הכדור היחידי שיודע לעצור נשירת שיער הורמולית - פנסטריד (פרופסיה ) זה כדור שמקבלים במרשם רופא ובפיקוח רפואי יש לו תופעות לווי שלא עושות לו שם טוב בקרב גברים אבל הן בעיקר משפיעות על גברים מעל גיל 40 ולא בגיל שלך אין לצערי חלופה אחרת כיום לעצירת נשירה לגברים - פשוט אין ולכן קודם כל צריך לטעמי לנסות לשמור על השיער הקיים שלך שיספיק לנשור האם אתה מתאים כבר להשתלה זה קשור בעד כמה הצלחת להקריח ולאבד שיער עד לרגע זה... צריך לראות אותך יכול להיות שאם המצב עוד לא ממש גרוע ותעלה על פרופסיה - תצטרך לעשות כמה טיפולי שימור קצת מינוקסי ותוכל להחזיר נפח לשיער הקיים ולא צריך יותר מזה בהצלחההוסף תגובה
השתלת שיער וטיפול בשיער חן 05/10/2021 | 08:28יש אפשרות לבצע ספורט כרגיל, כולל להזיע מאוד כאשר עושים השתלת שיער? אם תוכלי להסביר...הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה ספורט אחרי השתלת שיער איילת גייר - רפואה אסתטית 06/10/2021 | 09:30ההנחיות לסוגית פעילות גופנית יכולה להיות שונה ממכון למכון או מרופא לרופא אני ממליצה להיצמד להנחיות שהקלניקה המבצעת נתנה לך. אני מנחה להימנע מפעילות גופנית בצורה מוחלטת למשך 10 ימים ראשונים לאחר ההשתלה - לא לעלות דופק בכדי לא להמריץ את מחזור הדם שעולה לאזורי הקרקפת - לא רוצים "להעיף", את הזקיקים החדשים ... על אותו משקל יש הנחיה לא לקיים יחסי מין במהלך ה 10 ימים הראשונים לאחר ההשתלה. אחרי 10 ימים אני מאפשרת חזרה לפעילות אין שום בעיה להתאמץ גם לא להזיע , אני ממליצה לא לבצע פעילות ספורטיבית אגרסיבית שבשלה אפשר לקבל מכות משמעותית בראש כגון משחקי כדור - סל רגל , אימוני איגרוף וכו לפחות עוד חודש לאחר ההשתלה.הוסף תגובה
שיטת השתלת שיער בן 34 06/10/2021 | 08:40שלום רב, האם תוכלי לפרט קצת על השיטה בה מושתל השיער? האם כל אחד מתאים להשתלה? לכמה זמן זה מחזיק? דורש טיפול מיוחד? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מי מתאים להשתלת שיער ? שיטות להשתלת שיער איילת גייר - רפואה אסתטית 06/10/2021 | 09:26שלום, התאמה להשתלת שיער מתחילה מתשאול רפואי ובדיקת מחלות שיכולות להוות בעיה או שאלה ובירור כגון סכרת לחץ דם , נטילת תרופות מסויימות יכולות להיות בעיה בעת ביצוע השתלה - כגון כדורים לדילול הדם, ומחלות עור באופן כללי או ספציפי עם ביטוי על הקפרקפת - אלו סוגיות שאנו בודקים נקודתי מול ההלקוח לעיתים יש לבקש אישור מרופא מטפל לפני שמאשרים לקוח להשתלה מיכוון שהשתלת שיער היא השתלה עצמית, הלקוח הוא התורם של עצמו, אזורי התרומה להשתלה הם האזורים הטמפורלים מעל האוזניים והעורף . אני קוראת לזה - רצועת בן גוריון האחורית של גברים שאינה נושרת גם בגילאיים מאוד מבוגרים גם שכול שאר שיער הראש האחר נשר. ולכן השלב הבא הוא בדיקת האזור התורם - אזורים צרים מידי בשילוב עם אזורי הקרחה גדולים גם יכולים לפסול התאמה. באופן כללי הדבר החשוב ביותר בשלב ההכנה לפני טיפול השתלת שיער הוא תיאום ציפיות אישי מול הלקוח - אין השתלה אחת דומה לגמרי לאחרת - גיל מצב רפואי סוג שיער גודל אזור תורם מול גודל אזורי ההרקחה וכו מענה מורחב ואישי לכל השאלות שלך אתה צריך לקבל במעמד של ייעוץ פרונטלי בכול אחת מהקליניקות בארץ שיכולות לתת לך מענה בהתאם. שיער מושתל הוא שיער שתופס לכל החיים כי הוא מורכב משערות מאזור העורף שגם הן לא נושרות - כמובן למעט מחלות טיפולי כימו וכו הנחיות מיוחדות אחרי השתלה יש לרוב בעיקר במהלך החודש הראשון לאחר ההשתלה - זה לא המקום להרחיב - כאמור אתה מאור לקבל פרטים מלאים במעמד הייעוץ שיטות להשתלת שיער - כיום מבצעים בעיקר שתי שיטות בקצרה אוכל לכתוב לך שיטת - FUE - תעלות - היא השיטה הנפוצה - שכוללת גילוח מלא של כל ראש השיער שיטת - FUE - DHI - היא שיטה בה מגלחים רק את אזורי קצירת התרומה בעורף ומבצעים השתלה בקדמת הראש ובקודקוד ללא גילוח השיער הקיים בהצלחההוסף תגובה
השתלת שיער וצלקות קלואידיות (לת) עידו 31/07/2021 | 12:24שלום רב, שמי עידו ביטון ואני נמצא לפני הליך של השתלת שיער. יש לי 2 צלקות קלואידיות באזור החזה והם הופיעו לפני 5 שנים בערך בפתאומיות לא נחתכתי באיזחר יכול להיות שזה התפתח מעקיצה של יתוש או חרק. רציתי לדעת את היעילות של שימוש בתכשיר קלו-קוט לאחר השתלת שיער - האם זה יכול להביא את הקרקפת למצב שלא תפתח צלקות קלואידיות. *לאחר שהתייצתי עם פלסטיקאי בכיר באסף הרופא נאמר לי שמכיוון שייצור הקלואיד קשור להתליך גנטי לא ניתן לדעת כיצד הקרקפת שלי תגיב להשתלה אבל הסיכוי שיתפתחו קלאודים הוא נמוך מאוד (סביבות ה-1%). מה דעתכם? באם קלו-קוט יכול לעזור ולהוריד עוד את הסיכויהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
סרחי עור
-
קסנטלזמה
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
-
סקולפטרה
-
הסרת נקודת חן
-
איפור קבוע
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםרפואת עור אסתטית
בפורום רפואת עור אסתטית ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון פינצי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואת עור אסתטיתפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםהשתלות שיער
בפורום השתלת שיער ניתן להתייעץ עם ד"ר יאיר גילוני, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיער

ד"ר מוני פרידמן
ד"ר שרון פינצי
ד"ר טלי פרידמן
ד"ר אהוד רייך
ד"ר שגית משולם-דרזון
ד"ר יאיר גילוני