פורום הפרעות קצב לב - עמוד 3
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
החלפת סוללה בדפיברילטור (לת)
נורית 07/07/2022 | 06:27שלום, בעלי בן 76 אמור להחליף סוללה, איזה הליך הוא אמור לעבור ואיך ההחלמה? תודה רבהפתח בחלון חדש -
מה אומרים המדדים או הממצאים בניטור לב (לת)
snowe 19/06/2022 | 16:422×vpb's 27×nsr 12× הפרעות טכניות מה משמעות הסיכום ממצאים הנל תודהפתח בחלון חדש -
שתי תרופות בבוקר (לת)
מרמלדה 30/05/2022 | 19:33שלום רב דוקטור, קיבלתי תרופה חדשה קרדילוג 2.5 והקרדיולוג אמר לקחת בבוקר. אני נוטלת לנטון 30 כתרופה כרונית בבוקר. קראתי שאסור לקחת cardiloc 2.5 יחד עם סותרי חומצה וצריך שעתיים בין תרופה לתרופה. האם זה נכון גם לגבי הלנטון, והאם לקחת את הלנטון שעתיים אחרי ה- cardiloc 2.5פתח בחלון חדש -
תפר מפשעתי (לת)
אליהו 21/05/2022 | 23:20שלום רב ותודה. לפני כ 5 חודשים עברתי אבלציה שניה .למחרת בעת הוצאת התפר המפשעתי הרגשתי כאבים איומים וחזקים מאוד אשר גרמו לי לצעוק צעקות מאוד חזקותוסבל נוראי הרגשתי כי התפר המפשעתי שעשוי כנראה ממתכת נתלש ממקומו. מאותו היום אני מאוד סובל מחוסר תחושה ודקירות סיכות סכינים וכאבים מאזור הברך הירך ושוק רגל ימין. מרגיש כאילו האזור מודלק ומצולק. אני מאוד סובל כאמור מרגע הסרת התפר המפשעתי. אודה לדוקטור על עזרתך ועצתךפתח בחלון חדש -
פיענוח הולטר לב (לת)
שני 24/04/2022 | 15:11שלום רב, ביצעתי הולטר לב (נעשה במנוחה כללית - מיטה מחשב, אז לא נעשתה פעילות גופנית מאומצת מכל סוג כל שהוא) להלן התוצאות: משך הבדיקה 01.22 שעות. קצב בסיסי - סינוס קצב לב מינימלי 54 קצב לב מקסימלי 135 ממוצע 77 הפרעות קצב חדריות - S'PVC - בודדים הפרעות קצב על- חדריות - S'PAC - בודדים %3.0 וזוגות הפרעות הולכה - לא שינויי ST - לא אשמח להסבר על התוצאות. לצערי הרב הרופא משפחה שלי אינו בקיא. תודה רבה.פתח בחלון חדש -
הפרעות קצב לב (לת)
עוזי 17/04/2022 | 10:26להלן תוצאות הולטר לב 24 שעות קצב בסיסי - סינוס קצב לב מינימלי 34 קצב לב מקסימלי 96 ממוצע 48 הפרעות קצב חדריות pvc's 38 בודדים בפיזור הומוגני הפרעות קצב על - חדריות 1017 בודדים בפיזור הומוגני הפרעות הולכה - לא שינוי st - לא אבקש התייחסות ממצאים חג שמחפתח בחלון חדש -
הפרעות קצב לב (לת)
עוזי 17/04/2022 | 09:53להלן תוצאות הולטר לב קצב בסיסי - סינוס קצב לב מינימלי 34 קצב לב מקסימלי 96 ממוצע 48 הפרעות קצב חדריות pvc's 38 בודדים בפיזור הומוגני הפרעות קצב על - חדריות pac's 1-17 בודדים בפיזור הומוגני הפרעות הולכה - לא שינוי st - לאפתח בחלון חדש -
הולטר (לת)
יפה 16/03/2022 | 21:19הפרעות קצב חדריות- PVC'S- 2, הפרעות קצב על חדריות- PAC'C- 937 , 78 זוגות עליותיות . 11 אירועים קצב על חדרי- 3-4 פעימות בקצב עד 94 פע' בדקה האם יש בעיה? תודהפתח בחלון חדש -
הולטר לב (לת)
מיכל סנפיר 16/03/2022 | 06:03בתי סובלת מהפרעות קצב של טכיקרדיה ניסו לבצע אבלציה אבל זה לא צלאח ביצעה הולטר למקב וקיבלה תשובה FEW APC 1 אחוז ובנוסף SHORT RUNS OF NON SUSTAINED AT UP TO 8 BEATS מה אומר השני זה לא מסוכןפתח בחלון חדש -
מערכת עיכול ודפיקות לב
דנה 11/01/2021 | 21:07שלום תופעה מוזרה ? ביום שבת בבוקר לפני שבועיים באופן פתאומי ולא הדרגתי חשתי שתי תופעות במקביל . (מציינת שיום לפני לא היה כלום ) גזים לכודים כאילו הגוף שלי מתפוצץ בתוך עצמו . מעין גלי הדף קלים . כשבכל פעם שהצלחתי לשחרר אותם כל המערכת נרגעה . במקביל שמתי לב לדפיקות לב משמעותיות ( לא מהירות ) פשוט חזקות מידי פעם וכאילו לא סדירות. יש הלימה בין ריבוי גזים לתחושה ( כאילו הם מזינים האחד את השני ) . לעיתים יש תחושת לחץ בראש . קלה או מדומה לא יודעת. יש ימים ולעיתים שעות רבות במהלך היום שהכל רגוע . זה יותר בא לידי ביטוי במנוחה ודווקא תנועה ממש מעלימה את זה . אני אחרי 15 הקרנות לצד שמאל . שד בכריתה מלאה ( לפני חודשיים ) בלי כימוטרפיה . טיפול הורמונלי . מרגישה מצוין . לא שמנה . אין בעיה במאמץ .אבל כשזה קורה (כאמור בישיבה בכלל ) כאשני מדברת לעיתים יש תחושה קלה של שיעול ומעט ליחה . אין לי בעיה של נשימה והוצאת אויר מוגזמת דווקא מקילה .( עודף אויר בגוף... ) דוגרי , לא בא לי אחרי שנה של ברורים רפואיים להתחיל ברורים חדשים אם כי מניחה שאני בדרך לשם . רק רציתי לדעת האם יכולה להיות תחושת דפיקות לב שמקורה בכלל בגזים כלואים ? או להיפך ... ממה להתחיל ? ( לשאלה אם קרה משהו ביום שלפני אז חוץ מאכילת חומוס בכמות שאני לא מורגלת בה הכל היה רגיל ) אשמח לכיוון תודהפתח בחלון חדש-
גם לי יש אותה בעיה כבר שנים רבות
אברהם וייס 15/03/2022 | 20:30שלום לך, יש לי בדיוק את אותה בעיה כבהר כמה שני ממש ממש אשמח אם תוכלי לכתוב כאן אם מצאת את הסיבה לכך. תודה רבה!! -
תשובת מומחה תגובה
דר' גיא רוזן 03/02/2021 | 21:42יש הרבה שאלות שצריך לשאול כדי לענות לך בצורה רצינית. למרות שבטוח שבעת מהרופאים, אני כן ממליץ ללכת להתייעץ באופן מסודר ולעשות בדיקות בסיסיות כמו אק״ג והולטר קצב לב.
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים