עצם בולטת מהחניכיים אחרי עקירה כירורגית
פורום כירורגיה פה ולסת

ד"ר נבות גבעול
ד''ר גבעול הוא מנהל היחידה לכירורגיה פה, פנים ולסתות במרכז הרפואי סורוקה ומרצה בכיר בבית הספר לרפואה באוניברסיטת בן גוריון. יועץ לסוכנות מדנס לביטוח בע''מ - ביטוח אחריות מקצועית וניהול תביעות ברפואת שיניים. בתפקידו הקודם, שימש כרופא בכיר ומנהל מרפאת מפרקי הלסת, שיבא. נבחר לרופא הטוב ביותר בתחום כירורגית בפה ולסת ברשימת הרופאים הטובים ביותר לשנת 2018 של Forbes ישראל תחומי טיפול של ד''ר גבעול: - שתלים דנטליים - השתלות עצם - הרמת סינוס - עקירות כירורגיות - עיוות במפרקי הלסת הערוץ של ד"ר גבעול ביוטיוב: https://www.youtube.com/channel/UCDEtokyQJnYmhm9w_gKtq0gעצם בולטת מהחניכיים אחרי עקירה כירורגית
סורין 01/04/2018 | 19:38שלום, לפני כחודשיים התבצעה אצלי עקירה כירורגית של שן בינה חצי כלואה . במהלך הריפוי וירידת הנפיחות ,נוצרה מעין בליטה ,די חדה בחלק האחורי של המכתשית בצד הפנימי הפונה ללשון . לפני כיומיים התחילו כאבים מקומיים ופרצה משם חתיכת עצם חדה,שהורגשה כמחוברת ללסת עצמה ולא כחתיכה שהתנתקה. ניגשתי לרופא והחתיכה שוייפה ונוצר באיזור מכתש קטן. בנוסף נראה שלא כול העצם הורדה ונשארה חתיכת עצם חשופה מעל החניכיים למרות השיוף. השאלה היא מה קורה עם העצם החשופה שנותרה שם ? היא נספגת ? מתנתקת ? אין סכנה לזיהום ? תודה מראש על התשובה.הוסף תגובה
תשובת מומחה שלום חנה
ד"ר נבות גבעול 04/11/2024 | 20:20כן לבדוק. ואם עדיין מפריע לשייףהוסף תגובה
עצם בולטת אחרי עקירת שן בינה
חנה 20/09/2024 | 08:48אני 3 שבועות אחרי עקירת שן בינה תחתונה , ןיצאה לי העצם ליד הלשון.. שפיץ שממש מציק ומקשה על הדיבור הייתי אצל הרופא בתחילה שעוד פחות הציק ואמר שלא צריך לשייף , אבל אני מרגישה שזה אפילו נהיה יותר בולט , האם יש צורך ללכת שוב לבדוק?הוסף תגובה
עצם בולטת אחרי עקירה
סורין 06/04/2018 | 22:15מודה לך מאוד על תשובתך ,דוקטור.הוסף תגובה
תשובת מומחה שלום סורין
ד"ר נבות גבעול 06/04/2018 | 22:07ראשית זו תופעה ידועה. בדרך כלל הגוף מעגל את העצם.השיוף במקומו. העצם החשופה אמורה להתכסות ברירית תקינה תוך שבוע. באם לא ממליץ ביקורת אצל הרופא שלך. הסיכוי לזיהום זניחהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
עקירת שן בינה
-
ניתוח חניכיים
בדיקות קשורות
-
תרבית לשון
מונחים קשורים
-
לסת
רופאים בתחום

ד"ר רות וינברג רפואת שיניים
רופאת שיניים עם ניסיון של 30 שנים העוסקת בטיפולים משמרים ייחודים וטיפולי אסתטיקת הפה.
ד"ר הילטון קנגיסר רפואת שיניים
4.9 ( 30 חוות דעת )
"אדיבות, ענה לכל שאלותי בסבלנות רבה, הסביר על כל פעולה שביצע, דאג לשאול לשלומי בכל מהלך הטיפול, ובעיקר האוירה בחדר הייתה נינוחה ונעימה, בלי לחץ, הרגשתי שאני בידיים בטוחות. ועם כל זאת נראה שהוא לא מתפשר על עבודה מושלמת. בתודה ובהערכה"

רופאת שיניים עם ניסיון של 30 שנים העוסקת בטיפולים משמרים ייחודים וטיפולי אסתטיקת הפה.
ד"ר הילטון קנגיסר רפואת שיניים
4.9 ( 30 חוות דעת )
"אדיבות, ענה לכל שאלותי בסבלנות רבה, הסביר על כל פעולה שביצע, דאג לשאול לשלומי בכל מהלך הטיפול, ובעיקר האוירה בחדר הייתה נינוחה ונעימה, בלי לחץ, הרגשתי שאני בידיים בטוחות. ועם כל זאת נראה שהוא לא מתפשר על עבודה מושלמת. בתודה ובהערכה"

פורומים נוספים בתחום
פורוםכירורגיה פה ולסת
בפורום כירורגיה פה ולסת ניתן להתייעץ עם ד"ר נבות גבעול, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגיה פה ולסת