קליק חזק בפתיחה וסגירה של הפה
פורום כירורגיה פה ולסת

ד"ר נבות גבעול
ד''ר גבעול הוא מנהל היחידה לכירורגיה פה, פנים ולסתות במרכז הרפואי סורוקה ומרצה בכיר בבית הספר לרפואה באוניברסיטת בן גוריון. יועץ לסוכנות מדנס לביטוח בע''מ - ביטוח אחריות מקצועית וניהול תביעות ברפואת שיניים. בתפקידו הקודם, שימש כרופא בכיר ומנהל מרפאת מפרקי הלסת, שיבא. נבחר לרופא הטוב ביותר בתחום כירורגית בפה ולסת ברשימת הרופאים הטובים ביותר לשנת 2018 של Forbes ישראל תחומי טיפול של ד''ר גבעול: - שתלים דנטליים - השתלות עצם - הרמת סינוס - עקירות כירורגיות - עיוות במפרקי הלסת הערוץ של ד"ר גבעול ביוטיוב: https://www.youtube.com/channel/UCDEtokyQJnYmhm9w_gKtq0gקליק חזק בפתיחה וסגירה של הפה
טלי 26/07/2024 | 17:55שלום ד"ר אשמח לעזרה, כשפותחת וסוגרת את הפה יש לי קליק מאוד חזק מתחת לאוזן ימין באיזור הלסת, מרגיש כאילו הלסת מתעקמת וכל פעם זזה ממקומה, זה גם מציק כשאני לועסת ומפהקת הופניתי ע"י רופאת המשפחה שלי לפיזיותרפיה של הלסת, אך לא נבדקתי פיזית בנושא ע"י רופא, האם עליי לפנות למומחה פה ולסת? מה הטיפול והאפ צפוי לחלוף מעצמו? תודה על המענההוסף תגובה
תשובת מומחה שלום טלי
ד"ר נבות גבעול 30/07/2024 | 17:41ממליץ בדיקה אצל כירורג פה ולסת . בדרך כלל קליקים אינם חולפים. יש לבדוק מה מידת ההפרעה לתנועת הלסתהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
עקירת שן בינה
-
ניתוח חניכיים
בדיקות קשורות
-
תרבית לשון
מונחים קשורים
-
לסת
רופאים בתחום

ד"ר מיכאל גיזונטרמן רפואת שיניים
5.0 ( 12 חוות דעת )
"דר׳ מיכאל הוא רופא מסביר פנים, אשר נותן לי תחושה טובה (כמה שכבר אפשר בטיפול שיניים🙂). הוא זמין לשאלה/בעיה בכל שעה. התחושה שלי היא שיש כאן רופא שמלווה אותך ואכפת לו מהמטופל."

ד"ר מוטי בית און כירורגיית פה ולסת
ד"ר הילטון קנגיסר רפואת שיניים
4.9 ( 30 חוות דעת )
"אדיבות, ענה לכל שאלותי בסבלנות רבה, הסביר על כל פעולה שביצע, דאג לשאול לשלומי בכל מהלך הטיפול, ובעיקר האוירה בחדר הייתה נינוחה ונעימה, בלי לחץ, הרגשתי שאני בידיים בטוחות. ועם כל זאת נראה שהוא לא מתפשר על עבודה מושלמת. בתודה ובהערכה"

5.0 ( 12 חוות דעת )
"דר׳ מיכאל הוא רופא מסביר פנים, אשר נותן לי תחושה טובה (כמה שכבר אפשר בטיפול שיניים🙂). הוא זמין לשאלה/בעיה בכל שעה. התחושה שלי היא שיש כאן רופא שמלווה אותך ואכפת לו מהמטופל."

ד"ר מוטי בית און כירורגיית פה ולסת
ד"ר הילטון קנגיסר רפואת שיניים
4.9 ( 30 חוות דעת )
"אדיבות, ענה לכל שאלותי בסבלנות רבה, הסביר על כל פעולה שביצע, דאג לשאול לשלומי בכל מהלך הטיפול, ובעיקר האוירה בחדר הייתה נינוחה ונעימה, בלי לחץ, הרגשתי שאני בידיים בטוחות. ועם כל זאת נראה שהוא לא מתפשר על עבודה מושלמת. בתודה ובהערכה"

5.0 ( 12 חוות דעת )
פורומים נוספים בתחום
פורוםכירורגיה פה ולסת
בפורום כירורגיה פה ולסת ניתן להתייעץ עם ד"ר נבות גבעול, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגיה פה ולסת