פורום מיניות וטיפול מיני - עמוד 32
-
מין אוראלי שומר על הבתולים?
שלמה 14/11/2013 | 16:57חברה שלי ואני עשינו מין אוראלי והיא עדיין בתולה, ירדתי לה ורציתי לשאול אם זה יכול לפגוע לה בבתולים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שאלתך
ד"ר צחי (יצחק) בן ציון 15/03/2014 | 06:22השאלה הזו מעידה על מעט מאוד ידע מיני. מאוד מומלץ שתרחיבו אופקים בכל מה שקשור למין ומיניות. קיום יחסים המבוסס על ידע והבנה, עשוי לשפר מאוד את איכות חיי המין. מציע לקרוא ספר טוב בנושא חינוך מיני. בהצלחה. ד"ר צחי בן -ציון -
תשובת מומחה מין אוראלי
דר' דניאל וטלמן 18/11/2013 | 17:42שלמה שלום, מין אוראלי הוא חיצוני וגם אם החדרת את הלשון לפתח הנרתיק אין בכך כדי לפגוע בבתולין של חברתך. -
תשובת מומחה מין אוראלי
דר' דניאל וטלמן 18/11/2013 | 17:42שלמה שלום, מין אוראלי הוא חיצוני וגם אם החדרת את הלשון לפתח הנרתיק אין בכך כדי לפגוע בבתולין של חברתך.
-
-
סקס בתדירות נמוכה
גבר מתוסכל מינית 13/03/2014 | 20:13היי, אני נמצא בזוגיות כמעט שנה, אני אוהב אותה וטוב לי איתה. מאז שהתחלנו אנחנו בקושי מקיימים יחסי מין, תדירות של פעם בשבועיים וגם זה לאחר מסע של שכנועים שמתחיל מאותו בוקר כי אחרת זה יקרה. תמיד יש הרגשה שאני צריך לשכנע אותה שנשכב ואף פעם זה לא מיוזמתה. בהתחלה היה תירוץ שזה בגלל הלחץ מהלימודים, נגמרו הלימודים ואז זה היה לחץ מהעבודה, כל פעם יש תירוץ אחר. היא אוהבת אותי אני מאמין לה, לאחרונה עברנו לגור ביחד, היא הבטיחה שהמצב ישתפר - עברו שלושה חודשים ואין שיפור, אני עושה לה שיחות ומסביר לה שזה פוגע לי בזוגיות והיא אומרת שהיא תשתדל ואז זה עובד בדיוק לשבוע והכל חוזר לקדמותו. יוצא לנו גם לריב על זה לא מעט כי זה ממש מפריע לי ואני לא מעוניין לחשוב על בגידה. אני מתכנן להתחתן איתה כי שנינו רוצים את זה אבל מפחד שזה יביא לגירושין או לבגידה. הרמתי ידיים בנושא, זה ניסיון אחרון לשמוע דעה של מישהו מהצדפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חוסר התאמה ברצונות
ד"ר צחי (יצחק) בן ציון 15/03/2014 | 06:17דניאל צודק מאוד, אבל רציתי להוסיף שלעיתים חוסר ההתאמה ברצונות אינו מלא. למשל: אולי היא כן רוצה רק להתמזמז, אולי רק להתחבק? יתכן שמה שאתה קורא מין ומה שהיא לא זהה.. מסכים מאוד שצריך לטפל בזה ויפה שעה אחת קודם. -
תשובת מומחה סקס בתדירות נמוכה
ד"ר דניאל וטלמן (Ph. D) 14/03/2014 | 15:14המצב שאתה חווה ומתאר הוא בעייתי וקשה. ירידה או העדר חשק מיני עשוי לנבוע מגורמים רבים : גופניים (מחלות, הורמונים, כאב ותרופות שונות) או נפשיים רגשיים (חינוך, דימוי עצמי ,חשש, לחץ, כעס ותסכול, חרדה, איכות הקשר ועוד) . אני חושב שהחברה שלך באיזה מקום "יודעת" למה אין לה רצון לקיים יחסי מין. את המינון של המין תמיד קובע זה שרוצה פחות. ממליץ לכם לפנות לטיפול מיני זוגי, ומאוד ממליץ לפני שמתחתנים (המצב לא ישתנה בגלל החופה). ניתן להתקדם ולהיות במקום הרבה יותר טוב לך ולה. בברכה ד"ר דניאל וטלמן
-
-
לא מצליח לגמור בזמן סקס
אלכס 05/11/2013 | 12:11מאז שאני זוכר את עצמי אני לא מצליח לגמור בזמן סקס. כבר שכבתי עם הרבה נשים ואף פעם לא הצלחתי להגיע לפליטה בזמן הסקס. כשאני עושה ביד לוקח לי קצת זמן אבל בסוף אני גומר. למה זה קורה? (אני בן 31).פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שפיכה מעוכבת
דר' דניאל וטלמן 14/11/2013 | 16:56אלכס שלום, הבעיה שאתה מתאר מוגדרת "שפיכה מעוכבת" והסיבות לכך הן שונות ומורכבות ועל כן כדי לברר את הגורמים בטיפול מיני כדי לפתור את הבעיה . יתכן שיש לך חסם או חסמים רגשיים בן אישיים , יתכן שאופן האוננות והרגלי האוננות שלך מקשים עליך לגמור בנרתיק, יתכן שימוש בתרופות פסיכיאטריות נוגדות דיכאון וחרדה שפוגעות ביכולת הפליטה שלך. -
תשובת מומחה שפיכה מעוכבת
דר' דניאל וטלמן 14/11/2013 | 16:56אלכס שלום, הבעיה שאתה מתאר מוגדרת "שפיכה מעוכבת" והסיבות לכך הן שונות ומורכבות ועל כן כדי לברר את הגורמים בטיפול מיני כדי לפתור את הבעיה . יתכן שיש לך חסם או חסמים רגשיים בן אישיים , יתכן שאופן האוננות והרגלי האוננות שלך מקשים עליך לגמור בנרתיק, יתכן שימוש בתרופות פסיכיאטריות נוגדות דיכאון וחרדה שפוגעות ביכולת הפליטה שלך.
-
-
יכול להיות שאני בהריון?
לימור 04/11/2013 | 11:12חבר שלי גמר לי בפה, האם יש אפשרות שאני בהריון?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ממין אורלי לא ניתן להיכנס להריון
דר' דניאל וטלמן 05/11/2013 | 12:10לימור שלום, אין כל סיכוי להריון. כדי להיכנס להריון על הזרע להימצא בנרתיק של הפות שלך. ממין אורלי לא ניתן להיכנס להריון, את יכולה להרגע. -
תשובת מומחה ממין אורלי לא ניתן להיכנס להריון
דר' דניאל וטלמן 05/11/2013 | 12:10לימור שלום, אין כל סיכוי להריון. כדי להיכנס להריון על הזרע להימצא בנרתיק של הפות שלך. ממין אורלי לא ניתן להיכנס להריון, את יכולה להרגע.
-
-
חושב על גברים
נועם 03/11/2013 | 11:08אני בן 21 וקיימתי כבר כמה פעמים יחסי מין עם נשים אבל אני חושב כל הזמן ונדלק ממראה של גברים חתיכים. בגיל ההתבגרות יצא לי לעשות מין אוראלי לשני בחורים ופעם אחת עשו לי. אני מבולבל, מה זה אומר?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חושב על גברים
דר' דניאל וטלמן 04/11/2013 | 11:12נועם שלום, על פי מה שאתה כותב יתכן ואתה גם מגורה ונמשך לגברים. לגבי הבחורות שאיתם שכבת, אתה לא מפרט ולא כותב שאתה נמשך לבחורות. יתכן ואתה נמשך מינית גם לנשים וגם לגברים או יתכן שהמשיכה המרכזית שלך היא לגברים. ממליץ לך לפנות לטיפול מיני ולברר את הבלבול. -
תשובת מומחה חושב על גברים
דר' דניאל וטלמן 04/11/2013 | 11:12נועם שלום, על פי מה שאתה כותב יתכן ואתה גם מגורה ונמשך לגברים. לגבי הבחורות שאיתם שכבת, אתה לא מפרט ולא כותב שאתה נמשך לבחורות. יתכן ואתה נמשך מינית גם לנשים וגם לגברים או יתכן שהמשיכה המרכזית שלך היא לגברים. ממליץ לך לפנות לטיפול מיני ולברר את הבלבול.
-
-
חבר שלי לא מוכן לרדת לי
לימור 28/10/2013 | 12:29חבר שלי לא מוכן לרדת לי למרות שאני מאוד נהנית ממין אוראלי שעשיתי עם חברים בעבר. אני בחורה מושכת וסקסית ואפילו מגלחת למעטה. מה הבעיה שלו? אני כן יורדת לו ונהנית מכך.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מין אוראלי
דר' דניאל וטלמן 29/10/2013 | 11:52לימור שלום, זה אכן מתסכל. מין זה די דומה לאוכל. כל אחד אוהב דברים ומאכלים אחרים וזה בסדר גמור. כך גם במין, לכל אחד ואחת העדפות והגירויים שלהם. ניסית לדבר איתו (לא במיטה) ולהבין ממנו למה לא? מה מפריע לו : ריח, טעם, אי נוחות או מה? -
תשובת מומחה מין אוראלי
דר' דניאל וטלמן 29/10/2013 | 11:52לימור שלום, זה אכן מתסכל. מין זה די דומה לאוכל. כל אחד אוהב דברים ומאכלים אחרים וזה בסדר גמור. כך גם במין, לכל אחד ואחת העדפות והגירויים שלהם. ניסית לדבר איתו (לא במיטה) ולהבין ממנו למה לא? מה מפריע לו : ריח, טעם, אי נוחות או מה?
-
-
אפשר להיכנס להריון אם הוא גמר על המיטה?
אסתי 27/10/2013 | 10:40הי, קיימתי עם מישהו סקס יבש, אני הייתי עם תחתונים והוא לא. הוא לא גמר עלי אלא על המיטה, אבל הנוזל ההתחלתי שלו או משהו כזה היה עלי אך לא נזל למטה . אני בתולה, ופוחדת מהריון. האם הפחד שלי מוצדק?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אפשרות להרות
דר' דניאל וטלמן 28/10/2013 | 12:29אין סיכוי להריון. כדי להיכנס להריון הגבר צריך לפלוט את הזרע בנרתיק. אם הוא פלט על המיטה וחלק מהזרע היה על גופך, אין אפשרות להרות מכך. את יכולה להירגע. -
תשובת מומחה אפשרות להרות
דר' דניאל וטלמן 28/10/2013 | 12:29אין סיכוי להריון. כדי להיכנס להריון הגבר צריך לפלוט את הזרע בנרתיק. אם הוא פלט על המיטה וחלק מהזרע היה על גופך, אין אפשרות להרות מכך. את יכולה להירגע.
-
-
למה בעלי צופה בפורנו של מין אנאלי?
אנונימית 24/10/2013 | 09:55בעלי בן 40 ואנחנו נשואים 12 שנים הוא צופה מדי פעם בסרטי פורנו של נשים צעירות המקיימות מין אנאלי. לדעתי זה מין מכאיב ומשפיל לאשה אבקש את חוות דעתך מדוע גברים מעוניינים במין אנאלי?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יחסי מין אנאליים
דר' דניאל וטלמן 27/10/2013 | 10:39יש גברים שאוהבים ונמשכים למין עם נשים צעירות ואם הנשים הן בגיל שמורשה על פי חוק אז זו העדפה שאין איתה בעיה. כמובן שאם הגבר נשוי ובת הזוג לא מעוניינת בכך אז יש בעיה בקשר וביחסים. יש נשים שאוהבות ונהנות מקיום יחסי מין אנאליים. זה לא משפיל ולא כואב לאותן נשים או גברים שנהנים מחדירה אנאלית. חלק מההסבר למשיכה הזו, בגלל שזה נחשב "אסור" ו"אחר". לא כל הגברים נמשכים ומעוניינים ביחסי מין אנאליים ויש נשים שלא מוכנות לקיים יחסי מין אנאליים. יתכן גם שהפורנו מעורר אותו מינית ושם הוא רואה ועושה את מה שלא ניתן לעשות בקשר. -
תשובת מומחה יחסי מין אנאליים
דר' דניאל וטלמן 27/10/2013 | 10:39יש גברים שאוהבים ונמשכים למין עם נשים צעירות ואם הנשים הן בגיל שמורשה על פי חוק אז זו העדפה שאין איתה בעיה. כמובן שאם הגבר נשוי ובת הזוג לא מעוניינת בכך אז יש בעיה בקשר וביחסים. יש נשים שאוהבות ונהנות מקיום יחסי מין אנאליים. זה לא משפיל ולא כואב לאותן נשים או גברים שנהנים מחדירה אנאלית. חלק מההסבר למשיכה הזו, בגלל שזה נחשב "אסור" ו"אחר". לא כל הגברים נמשכים ומעוניינים ביחסי מין אנאליים ויש נשים שלא מוכנות לקיים יחסי מין אנאליים. יתכן גם שהפורנו מעורר אותו מינית ושם הוא רואה ועושה את מה שלא ניתן לעשות בקשר.
-
-
כאבים מאוד חזקים בחדירה
לימור 22/10/2013 | 13:53שלום ד"ר, שמי לימור ואני בת 27 וסטודנטית לתואר שני. יש לי חבר כבר שנתיים ותמיד כשאנחנו שוכבים יש לי כאבים מאוד חזקים בחדירה. לפעמים הוא גם לא מצליח לחדור ואז אי אפשר לשכב. אני לא יודעת מה קורה? אני אוהבת ונמשכת אליו אבל זה כואב, מה הסיבה ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאבים בחדירה
דר' דניאל וטלמן 24/10/2013 | 09:52לימור שלום, כאבים בחדירה עשויים להגרם מסיבות שונות. קיימות סיבות גופניות פיזיות לכאב (דלקות, יובש בנרתיק, יש נשים הסובלות מכאבים למשך תקופות ממושכות ואפילו באופן קבוע. מחלה זו נקראת וולוודיניה. יש מצבים שבהם יש הצרות וסגירה חלקית של השליש החיצוני של הנרתיק הנובעת ממקור רגשי בלתי רצוני ובעיה זו נקראת וגיניסמוס. ממליץ לך לפנות לברור ולאבחון אצל מטפל/ת מיני מוסמך כדי לטפל בבעיה. -
תשובת מומחה כאבים בחדירה
דר' דניאל וטלמן 24/10/2013 | 09:52לימור שלום, כאבים בחדירה עשויים להגרם מסיבות שונות. קיימות סיבות גופניות פיזיות לכאב (דלקות, יובש בנרתיק, יש נשים הסובלות מכאבים למשך תקופות ממושכות ואפילו באופן קבוע. מחלה זו נקראת וולוודיניה. יש מצבים שבהם יש הצרות וסגירה חלקית של השליש החיצוני של הנרתיק הנובעת ממקור רגשי בלתי רצוני ובעיה זו נקראת וגיניסמוס. ממליץ לך לפנות לברור ולאבחון אצל מטפל/ת מיני מוסמך כדי לטפל בבעיה.
-
-
כמה פעמים בשבוע זוגות נשואים צריכים לעשות סקס?
משה 21/10/2013 | 14:09אני נשוי 7 שנים לאשה שאני מאוד אוהב. רציתי לשאול כמה פעמים בשבוע זוגות נשואים צריכים לעשות סקס ? אם אנחנו לא עושים מספיק סקס האם זה אומר שמשהו לא בסדר?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תדירות יחסי מין בנישואין
דר' דניאל וטלמן 22/10/2013 | 13:52משה שלום, מין עושים כשיש חשק ועניין משותף לשני בני הזוג. אין מינון קבוע וידוע שצריך למדוד לפיו. יש זוגות שמקיימים יחסי מין חלקיים או מלאים כל יום, יש זוגות שמקיימים יחסי מין פעם בשבוע ויש זוגות שמקיימים יחסי מין פעם בחודש בערך. כל זמן שהמין מספק ומהנה לך ולאשתך וכל זמן שאין קונפליקטים ומריבות לגבי תדירות המין בנכם אז אין כל בעיה והכל בסדר. אל תשכח שאתה נשוי לאשה שאתה מאוד אוהב וזה מאוד מיוחד. -
תשובת מומחה תדירות יחסי מין בנישואין
דר' דניאל וטלמן 22/10/2013 | 13:52משה שלום, מין עושים כשיש חשק ועניין משותף לשני בני הזוג. אין מינון קבוע וידוע שצריך למדוד לפיו. יש זוגות שמקיימים יחסי מין חלקיים או מלאים כל יום, יש זוגות שמקיימים יחסי מין פעם בשבוע ויש זוגות שמקיימים יחסי מין פעם בחודש בערך. כל זמן שהמין מספק ומהנה לך ולאשתך וכל זמן שאין קונפליקטים ומריבות לגבי תדירות המין בנכם אז אין כל בעיה והכל בסדר. אל תשכח שאתה נשוי לאשה שאתה מאוד אוהב וזה מאוד מיוחד.
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
פורום חרדה מנוהל ע"י ד"ר יששכר הרמן, מומחה בפסיכיאטריה, לשעבר מנהל המרכז לטיפול בנפגעי סמים ביפו ואחראי על ייעוצים פסיכיאטריים בביה"ח שיבא.
לפורום חרדה