פורום צניחת רחם - עמוד 2
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
טבעת פסרי דונאט קוטר חיצוני 83 היכן ניתן לרכוש בהקדם? (לת)
אפרת טנא בייצר 19/01/2021 | 11:43טבעת פסרי דונאט קוטר חיצוני 83 היכן ניתן לרכוש בהקדם?פתח בחלון חדש -
-
טבעת פסארי
מייסא 31/10/2020 | 19:15מאיפה קונים אותו? ואם אני אחרי לידה מתי יכולה ללכת לרופא לשים לי -
שאלה בקשר לפסרי
אנה 13/10/2020 | 09:20למרגלית שלום רב, פסרי (תומכן נרתיק) לא מתקלקל עם הזמן אם מקפידים להוציאו ולשטוף אותו פעם ב 2-3 חודשים. לפעמים לאחר כמה שנים התומכן עלול לקבל גוון אפרורי לא יפה. אז אפשר לקנות חדש, בשיל ההרגשה הטובה. אבל זה ממש לא חובה. -
טבעת פסארי
מרגלית 12/10/2020 | 13:04אם אני משתמשת למעלה משנה בטבעת פסארי, כמובן אחת ל 3 חדשים רופאת נשים מוציאה , שוטפת ומחזירה. שאלתי : אחת לכמה זמן יש בכלל להחליף את הטבעת ולרכוש טבעת חדשה ? -
דיקור סיני
חנה 09/01/2015 | 01:51שמעתי על אישה שמטפלת בדרך טבעית של רפואה סינית ושיטות נוספות בצורה מוצלחת בנושאים רבים היא מטפלת גם בצניחות איברים קוראים לה נעמי מרמלשטיין -
תשובת מומחה טיפולים טבעיים לצניחת רחם
ד"ר אנה פדואה 09/12/2014 | 21:45שלום רב, צניחת רחם היא לא ממש מחלה לכן הטיפול בה נדרש רק אם הדבר מפריע. יש הרבה נשים עם דרגות שונות של צניחת רחם אשר כמעט ואינן מודעות לעניין. במקרים אלו, עדיף לא להתערב. פיזיותרפיה של רצפת אגן בהדרכת פיזיותרפיסטית מומחית לנושא, יכולה להאט התקדמות של צניחה קלה עד בינונית. בדרך כלל היא איננה משפיעה על צניחה בדרגה גבוהה. כאשר קיימת צניחה בדרגה גבוהה וזה מפריע אך אישה איננה מעוניינת לעבור טיפול ניתוחי, ניתן להציע טיפול ב״תומכן נרתיק״ ( pessary), מעין התקן מסיליקון בצורת קוביה או טבעת אשר מוחדר לנרתיק בדומה לטמפון ומחזיק את הצניחה ״למעלה״. יש נשים שתמידות עם טיפול כזה ומרוצות למשך שנים ארוכות. לא ממש טבעי אך לפחות לא התערבותי כמו ניתוח... מקווה שעזרתי לך קצת וממליצה לך לקבוע תור לאורוגינקולוג/ית לבדיקה ויעוץ מסודר יותר. כל טוב, ד״ר אנה פדואה
-
-
ג'ל לפסרי
אמונה 21/09/2016 | 17:05בשל צניחת רחם ושלפוחית אני משתמשת בפסרי. הומלץ לי הג'ל גינומונל להקל על ההחדרה של הפסרי ו"להרגעת" הוגינה. הוא עולה כ 118 שח. האם תכשירים אחרים שקימים כגון פמינה שהם זולים בהרבה גם מתאימים? תודה רבה מראש על התשובה.פתח בחלון חדש-
שיטה חדשה להרמת צניחת הרחם
רחל 26/10/2020 | 22:28מה שם השיטה החדשה של הרמת צניחת הרחם שהמציא דר מנחם נוימן -
תשובת מומחה ג׳ל גינומונל ופסרי
ד"ר אנה פדואה 21/10/2016 | 10:08אמונה שלום, ההודעה שלך חמקה ממני ואני מתנצלת על כך. אני מניחה שהסתדרת. על כל פנים, גינומונל אינו רק תכשיר סיכה אלא משמש כ vaginal moisturizer, מומלץ לשימוש בנשים לאחר גיל המעבר אשר סובלות מיובש וחולשת עור על רקע חוסר ההורמונים האופייני לגיל. התכשיר אינו מכיל הורמונים ומהווה תחליף למשחת אסטרוגן עבור נשים שלא רוצות או לא יכולות להשתמש בטיפול הורמונלי מקומי. המטרה בגינומונל או משחה הורמונלית הינה למנוע גירוי מקומי, שריטות ופצעי לחץ שהתקני פסרי גורמים לעיתים לנרתיק של אישה אחרי גיל המעבר. יחד עם זאת, אין הוכחה מחקרים שתכשירים אלו באמת מורידים שכיחות של הסיבוכים שציינתי. לכן, את יכולה לנסות להשתמש בג׳ל סיכה רגיל, לבחון איך את מרגישה ולשוב למעקב לרופא/ה המטפל איתו כדאי להחליט מה הטיפול המומלץ עבורך. תרגישי טוב, ד״ר אנה פדואה
-
-
טבעת פסרי (לת)
שלי 27/04/2020 | 15:14שלום רב לאור המצב , ברצוני לברר כמה זמן אפשר להשאר עם טבעת הפסרי ללא החלפה. האם יש סיכון, שהטבעת לא הוחלפה יותר מ-4 חודשים. תודהפתח בחלון חדש -
צוואר הרחם (לת)
12 13/12/2019 | 07:53שלום, האם צוואר הרחם משנה את מרקמו לאחר הלידה? הוא לא חלק כמו שהיה לפני.פתח בחלון חדש -
טבעת פסרי (לת)
הדסה 01/12/2019 | 16:53האם ניתן להיכנס לבריכה בחמת גדר עם passery ring או שצריך לשלוף אותה החוצה לפני ???פתח בחלון חדש -
-
הפרעות שינה (לת)
אתי 03/09/2019 | 22:36האם צניחת רחם יכול לגרום להפרעות בשינה, או נזק אחר כלשהו?פתח בחלון חדש -
צניחת רחם בהריון
דורה 07/05/2018 | 20:51ערב טוב, אני בהריון שבוע 12.4 בימים האחרונים הרגשתי בליטה בלתי מוסברת מאזור הנרתיק. לאחר מישוש+הסתכלות גיליתי גוש יוצא החוצה. הלכתי לבילנסון ושם אמרו לי שמדובר בצניחת רחם דרגה 2-3 ברצוני לדעת האם הדבר מאיים על ההריון שלי ? מסכן אותו ? האם יש דרך להתמודד עם ? לטפל בזה בזמן הריון ? אשמח לעזרה בנושאפתח בחלון חדש-
היי
אור 10/08/2019 | 00:41היי, למרות שעבר דיי הרבה זמן רציתי לשאול האם לאחר הלידה עבר? בהריון? גם אני באותו המצב ומיואשת ממנו..
-
-
צניחת שלפוחית השתן (לת)
ר.ד. 04/07/2019 | 14:19היי אני בת 31 לאחר 4 לידות כבר לפני 5 שנים אובחנתי בצניחת שלפוחית השתן דרגה 2 כרגע זה בדרגה החמורה ביותר. הציעו לי ניתוח אבל מאחר ואני מתכננת עוד ללדת אמרו לי לנסות פסטרי (נכון לעכשיו אני עדיין לא משיגה) שאלתי האם זה יכול לעזור? ואם כן איפה אפשר להשיג? מוטחת של מאוחדתפתח בחלון חדש
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים