פורום סרטן העין

-
נקודת חן קטנה עם גבולות מוזרים בקורנקול שמאל (לת)
דני 01/03/2025 | 16:41התגלה לפני כשבועיים. יחד עם פוליקוליטיס בבית השחי. אמרו לי להוציא את זה הרופאים אומרים שזה ניתוח מאוד פשוט וגם אם זה סרטני הטיפול הוא הניתוח. עשו לי פעמיים בדיקות עיניים ולא מצאו כלום הכל היה תקין. יחד עם זאת בעין השניה יש לי פלואטרס כנראה כיון שהייתי בשנתיים האחרונות המון עם מגע שמש בעין. בבדיקות הדם התפקודי כבד היו ב10 נקודות מעל הנורמה נאמר לי שזה תקין ורק אם זה בכמה מאות מעל הנורמה זה בעייתי לפני כעשרים שנה הייתה לי לוקמיה איך אפשר לדעת האם יש לי מלנומה/קרצינומה של העין? ואם כן מה עושים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
חומץ תפוחים (לת)
מנשה 06/11/2022 | 18:54אני שותה כל בוקר כוסית חומץ תפוחים. שמעתי כי עם ההשכמה הגוף בסיסי מדי, ואני שואף לאזן זאת ע"י החומץ. האם נכון ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
נגע פיגמנטרי סמוך לעצב שמאל
מירי 08/08/2022 | 08:06שלום, בת 53 הופניתי לus עיניים .הממצאים: הודגמה היפראקוגנית שטוחה סמוך לעצב שמאל ללא הרמה.ההמלצה:להשלים EDI על מיקום הנגע וצילום צבע FAF לבייסליין.ומרפאת נבוס.לאור כל האמור האם יתכן וזה גידול? אם כן האם מנתחים? אודה לתשובתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נגע
ד"ר אהוד רייך 08/08/2022 | 13:50לא ניתן לענות ללא בדיקה במרפאה והצילומים הנדרשים.הוסף תגובה
-
-
נבוס בעין
עינת 22/07/2022 | 08:04שלום, בת 43, ראו בבדיקת עיניים ״נבוס פיגמנטרי מאוד״. הופנתי לus של העין. אני מאוד בלחץ וממה שקראתי נכנסתי עוד יותר ללחץ. האם ענין הפגמנטציה מצביע על ממצא לא טוב? האם יש סיכוי שזה בכל זאת שפיר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נבוס
ד"ר אהוד רייך 29/07/2022 | 18:56לפיגצנטציה אין קשרצלמסוכנות או חוסר המסוכנות של הנגע. גם האולטראסאונד לא בהכרח יענה על כך. ממליץ להבדק בהקדם על ידי מומחה בגידול עינייםהוסף תגובה
-
-
ביופסיה בארובת עין
ליאת 09/06/2022 | 17:47שלום.עין 1 קטנה מעל חודש.הלכתי למיון ועשו לי ct ולאחר מכןmri .ראו כמו כתם בצורת אליפסיה מעל עין.ולמחרת ניתוח ביופסיה בעין.אם היה גידול לא רואים זאת בmri??לשם מה הביופסיה?לדעת סוג גידול?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ביופסיה
ד"ר אהוד רייך 09/06/2022 | 22:50רק תשובת פתולוגיה מהביופסיה תתן את האבחנה הוודאית.הוסף תגובה
-
-
Choroidal nevus
דוא 15/02/2022 | 19:41בת 30, גילן אצלי choroidal nevus כממצא אקראי. הנבוס שטוח וגודל 3.5*2.5 ממ. הבנתי שמעקב של נבוס אמור להיות אצל מומחה ב אונקולוגית עיניים. הלכתי לרופא עיניים בקופה מתוך מחשבה שיפנה אותי אבל הוא אומר שזה נבוס לא מדאיג ומספיק מעקב שנתי אצלו. שלח אותי לאולטרה סאונד בלבד (הממצאים זה הגודל שציינתי), בלי צילום להשוואה עתידית, בלי הפניה ל oct. לא ציין שום פירוט בסיכום הביקור לגבי גורמי סיכון להתמרה סרטנית אפילו ששאלתי אותו בפגישה וענה לי בעל פה(לגבי דרוזן, פיגמנטציה, מרחק מדיסק אופטי ודברים אחרים שקראתי שמהווים גורם סיכון). כעת לא יודעת מה לעשות - האם רופא אחר בקופה כן יפנה למעקב של אונקולוגית העין? האם חוסר הפירוט בתיק הרפואי סביר? לאור העובדה שזה מצב שמצריך מעקב שנים ואין ולו שבריר מידע מלבד גודל שניתן לעקוב אחריוהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תור למרפאה
דוא 17/02/2022 | 12:07אני מנסה לקבוע תור למרפאתך דרך קופת חולים מכבי. האם מדובר בתור רגיל או תור בנושא גידולי עיניים (תורים לגידולי עיניים מוקדמים יותר)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה נבוס
דר' אהוד רייך 15/02/2022 | 20:57נדרשת בדיקה מעמיקה יותר לעניות דעתי.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
קרע ברשתית
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
סקולפטרה
-
הסרת נקודת חן
-
בדיקות קשורות
-
מיפוי קרנית
-
לחץ תוך-עיני
-
תרופות קשורות
-
אזלאסטין
-
מונחים קשורים
-
קרנית
-
עלה - העמותה לקידום הסטודנטים העיוורים ולקויי הראי
פורומים נוספים בתחום
פורוםהסרת משקפיים בלייזר
בפורום הסרת משקפיים בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל ונדר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הסרת משקפיים בלייזרפורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםקטרקט וקטרקט בלייזר
בפורום קטרקט וקטרקט בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קטרקט וקטרקט בלייזרפורוםבריאות העין
בפורום בריאות העין ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל היימס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בריאות העיןפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...