פורום אייפק (IPEC)
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
ויטיליגו (לת)
Lea Zohar 30/05/2022 | 06:02שלום, לבני בן ה8 יש ויטיליגו מזה 4 שנים. יש דרך הטיפול הזה יוכל לסייע לו ?פתח בחלון חדש -
סובלת מאסטמה וקוצר נשימה
נועה 30/04/2021 | 21:48שלום, במשך כ 5 שנים אני סובלת מאסטמה ואלרגיות ללא הצלחה בבירטר גורם האלרגיה, הסימפטומים החלו להופיע בזה אחר זה במשך חמשת השנים האחרונות - איבדתי את חוש הריח, מספר ההתקפים וחומרתם התרבה עד התקפים קשים מאוד.. כיום אני לאחר הפסקת טיפול סטרואידי.. נוטלת תוספי תזונה ומטופלת בדיקור סיני. חווה קוצר נשימה במהלך* כל* היום.. לוקחת המון משאפים ואנטיהיסטמינים. אך השיפור הוא לכמה שעות ושוב חוזר.. אני גרה בבקעת הירדן מחפשת מטפל/ת מומחה או בכיר מאיזור ירושלים או המרכז. מאוד מיואשת ומאוד עייפה ממצבי הבריאותי לאחרונה.פתח בחלון חדש-
אסתמה ואלרגיות
נורית 01/05/2021 | 08:19שלום נועה , אני מבינה שניסית שיטות רבות ולא בדיוק עזר אני מציעה לך לקבל איבחון וטיפול בשיטת אייפק , שנוצרה לטיפול באלרגיות צרי איתי קשר בפרטי ונדבר 0522214260
-
-
מחפשת מטפל/ת בגישה מאיזטר כפר ורדים (לת)
סיגל 22/09/2020 | 23:39סובלת מאחרגיה בעור הפנים. מחפשת מטפל. הומלץ לי על שיטת אייפק. בת 52פתח בחלון חדש -
מהו שיטת טיפול בדיכאון דרך שיטת אייפק (לת)
דורין 28/08/2020 | 18:34אשמח לדעת. שבת שלום ומבורךפתח בחלון חדש -
חוסר תקוה
דורון 14/07/2020 | 09:26התקופה האחרונה לא עשתה טוב.. אני לא רואה תקוה במדינה הזו, ומרגיש ייאוש וחוסר חשק. איך אייפק יכול לעזור? מחפש דרך..פתח בחלון חדש-
מחפש דרך
נורית 14/07/2020 | 09:57דורון אני מבינה את הקושי שלך. אנחנו חיים כרגע בתקופה לא פשוטה גם בריאותית וגם כלכלית. תקופה שאף אחד מאיתנו לא התנסה בה. התקוה שאתה יכול לראות באופק שבהיסטוריה גם התקופות החשוכות ביותר עברו והעולם התאושש וחזר ביתר שאת... צריך המון סבלנות שלפעמים נדמה לנו שאין, אבל בתוכנו ישנם כוחות שאנחנו לא מודעים להם. תנסה לדבר איתי או עם מטפל אייפק בסביבתך. ואנא אל יאוש
-
-
אלרגיה ואביב
נויה 27/05/2020 | 09:29תוכלי להסביר איך השיטה מסייעת באלרגיה שמופיעה בכל אביב וכלום לא עוזר??? תודותפתח בחלון חדש-
אלרגיה באביב
נורית 09/06/2020 | 10:52שלום נויה שיטת אייפק נוצרה במקור לטפל באלרגיות. עוברים איבחון מקיף אצל מטפל מוסמך להגיע לשורש הבעיה , אחר כך ישנו תהליך טיפולי שעוזר במיקרים רבים מאד
-
-
איך לאזן את עצמי
יעל 27/05/2020 | 21:32שלום רב. אני מרגישה חוסר איזון. מדובר בעייפות חוסר חשק לעשות דברים ריקנות איך אפשר לאזן את עצמי בעזרת אייפק? תודה,פתח בחלון חדש-
אכן אפשר לעזור בשיטת אייפק
נורית 09/06/2020 | 10:30אפשר לעזור בשיטת אייפק, אבל את צריכה להגיע למטפל מוסמך שיאבחן את שורש הבעייה ואז לטפל -
המשך
יעל 27/05/2020 | 21:32אני בת 51
-
-
האם ניתן לטפל בשיטה דרך כללית רפואה משלימה?
ישי 06/06/2020 | 23:20האם יש מטפלים שעובדים בשיטה דרך כללית רפואה משלימה באיזור השפלה? אני סובל מאלרגיות מזה שנים, לפעמים האף סתום במשך ימים שלמים, נזלת מרובה, כמה אפשר?..פתח בחלון חדש-
טיפול דרך כללית משלימה
נורית 09/06/2020 | 10:27היות וכל מטפל יש לו סידור אישי . צריך לבדוק במרפאה של כללית משלמה אם יש מטפל בשיטת אייפק
-
-
שטיפת ידיים כפייתית
נאוה 09/03/2020 | 17:25שלום, עכשיו, עם הקורונה, בתי שוטפת ידיים בצורה מוגזמת, מלאה בחרדות. אייפק יכול לעזור, ? אני מרגישה אבדן שליטה אצלהפתח בחלון חדש-
שטיפת ידיים כפייתית
נורית שטרייכמן 09/03/2020 | 20:13שלום לך נאוה, אני מבינה את דאגתך. היות ואין לי מידע מספיק על ביתך, בת כמה היא... האם היו סימנים כפייתיים גם קודם? בעיקרון ניתן לעזור
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים