פורום אייפק (IPEC) - עמוד 8
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
אהבה עצמית
מור 06/09/2015 | 22:35שלום רב. אני בת 32,אני מרגישה שאני לא אוהבת את עצמי.אני מזניחה את עצמי ומרגישה שלא נותנים לי אהבה חוץ מהמשפחה.יש לי חברות אבל לפעמים קורה לי שקשה לי להיפגש איתם,אני סובלת מדיכאון גם כמו שהבחורה למטה כתבה גם אני מרגישה חוסר זוגיות.מה עושים במצב כזה? תודה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תודה רבה גם לך - שנה נפלאה
ליאת שפר בן יעקב 09/09/2015 | 21:32 -
תודה רבה
מור 08/09/2015 | 22:33שתהיה לך שנה טובה ומוצלחת. -
תשובת מומחה אהבה עצמית
ליאת שפר בן יעקב 08/09/2015 | 22:07מור יקרה, אהבה עצמית היא אחד הדברים החשובים ביותר בדרך לשינוי. יחד עם זאת, זה ללא ספק אחד האתגרים הגדולים ביותר שלנו. הרבה אנשים חושבים שזוגיות או שינוי חיצוני כלשהו בחיים יסייע להם להתמודד עם הקשיים והדכאון וישפר את הבטחון העצמי. אבל המציאות היא שונה. ראשית כמו שאת ודאי יודעת כשהבטחון העצמי נמוך ואת מזניחה את עצמך ולא פוגשת אנשים, כמובן שקשה גם למצוא זוגיות. אבל יותר מכך, אם אנחנו נכנסים לזוגיות כדי שתפתור את הבעיות שלנו או בתקווה שהזוגיות תוציא אותנו מהדכאון ותשפר לנו את הבטחון, אנחנו במרבית המקרים נתאכזב. אני מאמינה שהתהליך הוא הפוך - קודם כל אנחנו צריכים לעבוד על עצמנו, ללמוד לקבל את עצמנו, להשתחרר מפחדים, מטראומות, מחוויות עבר שמגבילות אותנו ורק אז נוכל למצוא קשר בריא שיצמיח אותנו. זה אמנם נשמע תהליך ארוך ומייגע, אך הוא לא חייב להיות כזה. יש הרבה גישות טיפול שהן מאד פרקטיות - ואייפק היא אחת המובילות שבהן. אנחנו מזהים את הסיבות והמקורות לבטחון הנמוך ומטפלים בהם, וההקלה לא מאחרת לבוא. זה כמובן דורש ממך התגייסות, ואני יודעת שלא תמיד קל לבקש עזרה בחוץ. אבל מניסיוני לעשות שינוי אמיתי ועמוק במקום פגוע של אהבה עצמית ודכאון הוא מאד קשה, ואין סיבה להשאר לבד. מאחלת לך שתהיה לך שנה נפלאה, שתקדישי אותה בשבילך, שתבחרי לעשות מה שמיטיב איתך ותתקדמי למקום טוב עבורך ליאת -
אשמח לתשובה מהירה
מור 08/09/2015 | 12:03שנה טובה.
-
-
דיכאון בשעות הערב
סיגל 26/08/2015 | 19:32היי השאלה שלי מה עושים כדי להתגבר על דיכאון וחרדות בשעות הערב? באמצע היום אני מרגישה מצויין,זה רק קורה לי בשעות הערב.תודה.פתח בחלון חדש-
תודה רבה
סיגל 30/08/2015 | 21:58תבורכי. -
תשובת מומחה התמודדות עם משברים
ליאת שפר בן יעקב 30/08/2015 | 21:50סיגל יקרה צר לי לשמוע על המשברים שעברת. בהחלט לא פשוט ויכול להוות סיבה מספקת להכנס לדכאון ולחרדות. אפשרי לעצמך לחוות את מגוון הרגשות שעולים, זה טבעי ונורמלי להרגיש ככה. יחד עם זה, משבר יכול להוות הזדמנות לצמיחה, לפעמים אנחנו יכולים לעשות את התהליך הזה לבד, לפעמים אנחנו צריכים מישהו שיראה לנו את הכוחות שלנו ויעזור לנו למצוא את האור במצב. תראי איפה את בתוך זה, ואם צריך, אז לבקש עזרה. בנוסף, תמיכה רגשית מחברים ומשפחה היא חשובה ומשמעותית בתקופות כאלו, אל תתביישי לשתף את הקרובים לך. מאחלת לך הרבה אושר ליאת -
בהמשך לתגובה
סיגל 30/08/2015 | 15:26זה נכון,אני יושבת כל ערב מול האינטרנט והטלוויזיה ולא עושה שום דבר אחר זה נובע גם מבדידות.רק כתבתי לך שתדעי למה התכוונתי.שוב תבורכי,שיהיה לך שבוע מקסים,תודה. -
תגובה
סיגל 30/08/2015 | 15:14אני עברתי שתי משברים קשים מבחינה רומנטית וכיום אין לי בן זוג,גם אין לי לאן לצאת הרבה מהבית ואני יושבת המון בבית.בגלל זה בין היתר אני מרגישה ככה.תודה על עצותייך לגבי מה לעשות,תבורכי. -
תשובת מומחה התמודדות עם מצב רוח ירוד - דכאון וחרדות בשעות הערב
ליאת שפר בן יעקב 30/08/2015 | 13:49סיגל שלום, לא כתבתי לי מה הרקע ומתי התחילה ההרגשה הרעה. חשוב לבדוק מה הסיבה ולראות האם יש משהו עמוק יותר שדורש טיפול מקצועי ומעמיק. ישנם אנשים ששעות הערב הן שעות קשות להם ואז עולים פחדים וחרדות ודכאון, וחשוב לטפל בזה. החלק הקשה בהתמודדות עם דכאון לבד הוא שלא תמיד מוצאים את האנרגיות לעשות דברים אחרת ולעזור לעצמנו לצאת מהמצב. אם את כן יכולה למצוא את הכוחות להניע את עצמך - הייתי ממליצה בשעות הערב לצאת מהבית להליכה קצרה - גם 20 דקות יכול מאד לעזור. פעילות גופנית מאד חשובה, מגבירה את רמות האנדרופינים בגוף וגורמת לתחושה טובה יותר. מומלץ להמנע מבילוי של ערב שלם מול הטלויזיה, כי זה עלול להגביר את החרדה והדכאון. אני ממליצה למצוא דברים שאת נהנית מהם שתחכי להם בערב - אמבטיית קצף, ספר שאת אוהבת, חוג יצירה, לימוד של משהו חדש - חשבי ממה את נהנית, והקדישי את הערבים להעצים את עצמך. בנוסף, תרגול של מדיטציה, דימיון מודרך בשעות הערב יכולים לשפר את ההרגשה. מצרפת לך כמה לינקים לתרגולים שאת יכולה לעשות דימיון מודרך להתמודדות עם חרדות https://www.youtube.com/watch?v=Ys3nJaR2Vn0 מדיטציה להעצמה https://www.youtube.com/watch?v=7kIedwN6VQ4 איך מתמודדים עם מצבי לחץ https://www.youtube.com/watch?v=UyefrvjK4xU כדי להתמודד עם חרדה ודכאון חשוב למצוא עוגנים - דברים שאת נהנית מהם- ולא מוותרת עליהם. יחד עם זאת, אם את לא מצליחה להניע את עצמך ולעשות שינוי, אני ממליצה לפנות לתמיכה מקצועית שתסייע לך להתגבר על התקופה הזו ולצאת ממנה מחוזקת. ליאת -
מאוד חשוב לי
סיגל 30/08/2015 | 13:24כי אני סובלת ממצב רוח ירוד,תודה. -
טיפים לשיפור מצב הרוח בערב
סיגל 27/08/2015 | 20:56בנוסף למה שכתבתי הייתי מבקשת לקבל טיפים לשיפור מצב הרוח בערב אני מאוד מודה לכם.
-
-
טיפול אייפק בכעסים (לת)
תמר 28/08/2015 | 16:31שלום לכם. האם טיפול אייפק יכול לעזור בכעסים? עם כן מה הטיפול הנדרש כדי להתגבר? תודה רבה.פתח בחלון חדש -
משבר נפשי
רינת 17/08/2015 | 21:05ערב נפלא.שמי רינת אני אחרי גיל 40 ולפני שבוע פוטרתי מעבודתי.מאז אני מרגישה משבר תחושה של דיכדוך אני לא נשואה ואני מאוד רוצה לחזור לשמחת חיים שלי.אשמח לקבל טיפים איך אפשר לחזור לאיזון ושמחת חיים בשיטת אייפק ללא טיפול פסיכולוגי.אני מאוד מודה לכם.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שנה נפלאה והתחלות חדשות וטובות
ליאת שפר בן יעקב 25/08/2015 | 18:05 -
תודה מכל הלב על הכל
רינת 22/08/2015 | 13:33ואם כבר מתחילה שנה חדשה אני מאחלת לך הצלחה. ושנה מאושרת,עשית לי את היום,תודה. -
תשובת מומחה בשמחה רבה <3
ליאת שפר בן יעקב 22/08/2015 | 13:05כיף לשמוע... תודה לך. אני מאמינה בכל ליבי שכל משבר הוא הזדמנות לצמיחה ולמשהו טוב יותר. מאחלת לך שתמצאי את נקודות האור שלך גם במצב הנוכחי. שבוע מקסים ליאת -
אני מאוד מודה לך
רינת 22/08/2015 | 12:56שיפרת לי את מצב הרוח,את מקסימה אשמח להיעזר דרך האתר שלך שיהיה לך שבוע נפלא. -
תשובת מומחה התמודדות עם משברים
ליאת שפר בן יעקב 22/08/2015 | 12:24רינת יקרה, נשמע שאת חווה תקופה מאד לא פשוטה מכל מיני היבטים. יתכן שחלק מהדכדוך שתיארת קשור לשינויים הורמונליים שאת עוברת, ולהעדר המחזור, זה בהחלט גורם משמעותי שמשפיע על ויסות מצב הרוח. שיטת אייפק היא טכניקה טיפולית המאפשרת למטופל יחד עם המטפל לזהות את הגורמים השונים שמובילים לקשיים, להתמודד איתם, לשחרר אותם ולשנות אותם, כדי להגיע לאיזון, לריפוי ולשמחת חיים. כעזרה ראשונה בשלב זה, אני ממליצה לך לא להשאר לבד. נשמע שאת באמת עוברת הרבה בתקופה קצרה, וחשובה לבקש תמיכה - גם מהאנשים שקרובים אליך - משפחה, חברים, מכרים וגם אם את מרגישה צורך בכך מגורם מקצועי. טיפול אייפק בהחלט יכול לעזור ולהתאים גם לטיפול בחוסר האיזון ההורמונלי ומצבי הרוח וגם בהתמודדות עם הפיטורין, ולסייע לך למצוא דרך חדשה ולנצל את הפיטורין כהזדמנות לממש את עצמך ולהתקדם למקום שטוב לך בו. בנוסף, אני ממליצה להקפיד על תזונה מאוזנת - שפע של ירקות ופירות טריים, הרבה מים ולהקפיד על דגנים מלאים, שיסייעו לך גם באיזון ההורמונלי וגם בשיפור מצב הרוח. פעילות גופנית היא כלי חשוב מאד בשיפור ההרגשה ובהתמודדות. את יכולה לצאת מהבית להליכה, ואם חם לך מדי, אפילו בבית לעשות פעילות גופנית קצרה, 15 דקות 3-4 פעמים בשבוע יכולים לעזור מאד. מעבר לזה ישנם כלים נפלאים שניתן למצוא היום חינם באינטרנט - מדיטציה, הרגעה, שיפור מצב הרוח, כלים לשחרור מטענים רגשיים ועוד. את מוזמנת להכנס גם לאתר האינטרנט שלי, יש שם מגוון של כלים וטכניקות שאת יכולה להשתמש בהם בעצמך ולראות מה מתאים לך ולמה את מתחברת. מצרפת לך לינק לסרטונים עם הסברים לטיפול עצמי - http://www.liat-scheffer.co.il/%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95/ בכל מקרה, אני מאחלת לך שתמצאי את הדרך הנכונה לך להתמודד עם המצב הנוכחי, להתחזק ולצמוח ממנו, ולראות בו הזדמנות להביא אותך למקום שטוב לך בו. אל תהססי לבקש עזרה מהסביבה, ואל תשארי לבד. אם את רואה שאת לא מצליחה להתמודד עם הקשיים, בהחלט שקלי לפנות לעזרה ולליווי מקצועי, זה יכול לסייע לך לקצר את ההתמודדות ולהרגיש טוב יותר מהר יותר. שלך ליאת -
המשך
רינת 17/08/2015 | 21:16רציתי להוסיף שכבר כמה חודשים לא קיבלתי מחזור ומאז אני מרגישה את הדיכדוך.בנוסף מרגישה גם חולשה לצאת מהבית גם בגלל מזג האוויר אשמח מאוד אם תייעצו לי כעזרה ראשונית מה לעשות.שוב אני מאוד מודה לכם.
-
-
בקשר לאובדן חברה טובה
טל 02/08/2015 | 17:31שלום רב.שמי טל ואני בת 48.אתמול נודה לי שחברה שלי שהיא היתה החברה הכי טובה שלי שנים נפטרה אתמול בבוקר מדום לב.מאז ששמעתי את הבשורה אני מרגישה עצבנית קשה לי לעקל את זה אני בוכה כול היום לקחתי חופש מהעבודה,מחר ההלוויה ואני לא עומדת בהלוויות זאת פעם ראשונה שאני חווה אובדן כזה קשה.אני ממש רוצה לחזור לחיים שמחים.מה עושים במצב כזה?תודה.פתח בחלון חדש-
תודה רבה
טל 02/08/2015 | 21:29על התמיכה. -
תשובת מומחה התמודדות עם אובדן
ליאת שפר בן יעקב 02/08/2015 | 20:31טל יקרה, צר לי מאד לשמוע על אובדן כה כואב של חברתך בטרם עת. זהו בהחלט שוק וטראומה וצריך זמן לעכל את התהליך. התמודדות עם אובדן היא תהליך מורכב שלוקח זמן, העובדה שאת מרגישה עצבנית ובוכה היא טבעית ונורמלית ובריאה. חשוב לתת מקום לאבל, לבכות ולאפשר מקום לרגשות שעולים. טוב שלקחת יום חופש, ואם תרגישי צורך, זה בסדר גמור אם תקחי עוד כמה ימים. דווקא התהליך שבו אנחנו בוכים ומתאבלים ולא ממהרים לחזור לחיים רגילים ולשגרה הוא חשוב, כדי להשלים את התהליך ולא להפוך אותו לטראומה של שנים. קחי לך את הזמן, אם את מרגישה צורך בקשי ליווי ועזרה מאיש מקצוע. אפשרי לרגשות לעלות, תבכי, תדברי על החברה שלך ועל הכאב שלך, זה חשוב. מצאי אנשים קרובים שיתמכו בך ויקיפו אותך, ובתום תהליך האבל תוכלי לשוב לחיים ולשמחה, יחד עם הזכרון של חברתך היקרה שאיבדת. ליבי איתך ליאת
-
-
שיטת טיפול יעילה לחרדות כפייתיות-ocd
הופי 26/06/2015 | 22:50שלום, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין שיטת טיפול אייפק לבין ביואורגונומי ואיזו מהשיטות האנרגטיות יעילה יותר לטיפול בחרדות כפייתיות ( פחד מהדבקת אחרים במחלות). אשמח לתשובה. תודה רבה בברכה, הופיפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אייפק או ביורגונומי מה עדיף?
ליאת שפר בן יעקב 28/06/2015 | 14:25הופי שלום, יש הרבה הבדלים בין שיטת אייפק לביורגונומי, בין השאר באייפק האבחון נעשה במבחן שרירים וטכניקות הטיפול שונות. באמצעות שיטת אייפק לא רק עושים אבחון למקור הקושי אלא גם מוצאים את דרכי הטיפול היעילות והמהירות ביותר לטיפול בבעיה. יש הרבה ניסיון בטיפול בשיטת אייפק בחרדות. עם זאת, לכל אחד מתאימה שיטת טיפול אחרת,, וכן מטפל אחר. מה שאני ממליצה לך זה למצוא מטפלים באיזור המגורים שלך, התייעצי איתם בכלליות לגבי הנושא, ושאלי האם יש להם ניסיון בתחום. תרגישי לאיזה מטפל את הכי מתחברת ותתנסי בטיפול. אני מזמינה אותך להכנס לאתר מטפלי איפק ולמצוא מטפל או מטפלת באיזור שלך http://www.amutat-ipec.co.il/ באמצעות שיטת אייפק המטפל יוכל לסייע לך למצוא את המקור לקושי - האם מדובר בפחד פיסי השרדותי, קשיים רגשיים, אמונות שאת מאמינה בהן וכו' ולעזור לך להשתחרר מהחרדות. בהצלחה! ליאת
-
-
כאבי שרירים
לילך 25/05/2015 | 09:27היי, בת 35 סובלת מכאבי שרירים בעיקר באזור עצם הבריח. סבלתי בעבר מדלקת בגיד. האם שיטת אייפק יכולה לעזור לי? תודה מראשפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בכאבים ובדלקות
ליאת שפר בן יעקב 25/05/2015 | 10:46לילך שלום, תודה על ההתעניינות שלך בשיטת אייפק. האם יש אבחון כלשהו לגבי מקור הכאב והדלקת? האם את סובלת ממחלה כרונית כלשהי? על פניו, ומבלי לדעת יותר מדי על הרקע הרפואי שלך, בשיטת איפק יש הרבה ניסיון בטיפול בכאבים שמבחינת הרפואה הקונבנציונלית לא ברור המקור שלהם. באמצעות מבחן שריר אנחנו מאבחנים את המקור לכאב. פעמים רבות כאב ללא סיבה אורגנית נובע משילוב של קשיים רגשיים, מתח ולחץ יחד עם תגובה פיסית מוגברת, באמצעות הטיפול אנחנו משחררים לאט לאט את הקשיים שעומדים בבסיס הכאב והמטופל חווה הקלה מהכאב, ירידה בתכיפות הכאב ובעוצמת הכאב ובמקרים רבים ההעלמות הכאב כליל. בהצלחה! בברכה בריאות שלמה ליאת
-
-
התקפות חרדה
עירית 13/05/2015 | 17:31היי, אני סובלת מהתקפות חרדה כבר 3 שנים. זה מגיע בעיקר כשאני נמצאת בדרכים, למרות שלא עברתי איזה תאונה או משהו כזה. אח מטופל בשיטת אייפק במקרים של אלרגיה ותהיתי אם זה יכול לעזור לטפל גם בחרדות. אני לא מתחברת לכל ההילינג הזה ולכן אני מהססת בכובד ראש האם זה בכלל ישפיע עליי. אשמח לעצתךפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אייפק לטיפול בחרדות - לא חייבים להאמין
ליאת שפר בן יעקב 25/05/2015 | 10:26עירית שלום, שמחה על ההתעניינות שלך בשיטת אייפק. ראשית מעריכה את הכנות - לא כולם מאמינים ולא כולם צריכים להאמין וזה בסדר. מטופלים רבים מגיעים לטיפולים סקפטיים בין אם כי הם אינם מאמינים ברפואה אלטרנטיבית, או בשיטה, יש כאלו שמגיעים אחרי שניסו שיטות אחרות ללא הצלחה ובאופן טבעי הם קטני אמונה שהשיטה תעזור. אין צורך להאמין בשיטת אייפק או להבין אותה כדי שהיא תסייע. לגבי החרדות - ישנן סיבות רבות שיכולות להיות הטריגר לחרדה, לפעמים זה נובע מנושאים שעל פניו כלל לא קשורים לחרדה עצמה. לידה, מוות של קרוב משפחה, בעייה רפואית של מישהו יקר ועוד. יתכן אפילו ששמעת על תאונה ומבלי להיות מודעת לכך זה השפיע עליך ועורר חרדות. יותר מכך, התקף חרדה מאד דומה למצב של נפילת סוכר - בלבול, דפיקות לב, תחושה על עילפון וחולשה. נתקלנו כבר במקרים שבהם אדם חווה נפילת סוכר בעת נהיגה - פשוט כי לא אכל מספיק באותו יום או היה בלחץ. המוח שלנו שהוא מוח אסוציאטיבי מחפש את הסיבה להרגשה הרעה לגורמים בסביבה. ואם במקרה זה קרה בזמן נהיגה, המוח שלנו יכול לקשר את ההרגשה הרעה לנהיגה עצמה. למרותשכאמור היא נבעה רק מסוכר נמוך או מצב לחץ נקודתי. בפעם הבאה שננהג המוח יזכר בהרגשה שלנו מהפעם הקודמת וישחזר אותה. ככל שעובר יותר זמן ואנחנו חווים שוב ושוב אותה חוויה היא הופכת לחרדה מתמשכת. יהיו אשר יהיו הסיבות לחרדה באמצעות אבחון במבחן שריר (שבטח שמעת עליו מאחיך) אנחנו יכולים לזהות את הגורם שעורר את החרדה ולטפל בו. ממליצה להתנסות בטיפול ולראות איך תרגישי במהלך הטיפול ואם תרגישי הקלה ככל שהטיפול יתקדם. כמובן שכמו בכל דרך (כולל הרפואה הקונבנציונלית) יש דברים שעובדים טוב יותר על אדם אחד ופחות על אחר, ואנחנו לא יודעים מראש מה יעזור למי. אבל יש הרבה מאד סיפורי הצלחה בשיטה בטיפול בחרדות, ואם הנושא מאד מטריד אותך ואת סובלת ממנו, שווה להתנסות ולראות אם יוכל להקל עליך בהצלחה! בברכה בריאות שלמה ליאת
-
-
אייפק- תוצאות
מיקי 03/05/2015 | 13:12שלום, נתקלתי בכמה כתבות על הטיפול באייפק לאלרגיות. אשמח לדעת האם יש נתונים של מחקרים המוכיחים כי חלה הטבה בתסמינים לאחר הטיפול. שוקל לגשת לטיפול, אבל עקב חדשנותה של השיטה אני קצת מהסס. תודה מראש, מיקיפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תוצאות בטיפול אייפק
ליאת שפר בן יעקב 11/05/2015 | 10:33מיקי שלום, שמחה על ההתעניינות שלך בשיטת אייפק. שיטת אייפק פותחה בשנות ה 90 והחל משנת 1997 ישנם מטפלים רבים בשיטה המתווספים מדי שנה. לצערי, כל תחום המחקר ברפואה האלטרנטיבית עדיין בחיתוליו ואין בארץ גורם רשמי המרכז תוצאות טיפולים ממטפלים שונים בתחומי הרפואה האלטרנטיבית. יחד עם זאת, מדיווחי מטפלים ומטופלים לאורך קרוב ל 20 שנה, הנתונים שלנו מראיך על כ-80% הצלחה בטיפול אייפק בכלל ובטיפול אייפק באלרגיות בפרט. זו למעשה אחת השיטות היחידות בעולם שמטפלת ממש באלרגיות מהשורש ולא רק מפחיתה את הסימפטומים. את התוצאות בטיפול ניתן לראות תוך זמן קצר יחסית, תלוי כמובן במצב ובשוני בין אדם לאדם. העובדה שאתה מהסס מובנת לחלוטין. אני ממליצה לך לקרא תגובות של מטופלים באתרים השונים ולהתרשם מהתוצאות הטובות בשיטה. בברכת בריאות שלמה בהצלחה ליאת
-
-
ריפלקוס ועוד...
פ' 20/04/2015 | 19:42שלום, אני בת 61 סובלת מריפלוקס שמתבטא בשיעול טורדני וחומציות יתר. בנוסף סובלת מחלת מנייר. לאחר מכן אובחנתי גם כסובלת מחיידק "אליקובקטור" הייתי אצל הרופא שנתן לי עבור הריפלוקס- omepradex 20 מ"ג עבור המנייר אני לוקחת אגיסרק. הייתי אצל נטורופת שנתן לי קאפסולות שונות שונות שלקחתי במשך 3 חודשים- ללא הועיל עבור האליקובקטור. סובלת מכאבי גב ותת פעילות של בלוטת התריס כפי שכתבתי- הקאפסולות של הנטורופת לא הועילו בנוסף טופלתי בעבר אצל מטפל ברפואה סינית באמצעות דיקור עבור מיגרנות שסבלתי מהם - עזר מאוד ועכשיו בעקבות השיעול בשנית זה חוזר מידי פעם כאבי הראש. אשמח להבין האם יש דרך בה ניתן לעזור לי להתחיל לחזור לשגרת חיים נורמלית. תודה מראשפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול במגוון סיפמטומים
ליאת שפר בן יעקב 11/05/2015 | 10:32פ' שלום רב, ראשית צר לי לקרא על מגוון הסימפטומים והקשיים שאת חווה. נשמע שאיכות חייך נפגעה מאד ובהחלט חשוב לנסות ולמצוא פתרון. אמנם הסימפטומים שתיארת שונים ומגוונים, אך בראייה של רפואה הוליסטית הם לא מקריים, ועל פי רוב יש קשר והשפעה ביניהם. הייחודיות של שיטת אייפק היא האבחון שנעשה באמצעות מבחן שרירים, ישירות על הגוף של המטופל, המאפשר זיהוי מהיר ומדוייק של המקור והגורמים לסימפטומים מהם את סובלת. בין אם אלו גורמים פיסיים וחוסר איזון פיסי, רגישויות למזון וכדומה, ובין אם אלו קשיים רגשיים, מתחים ולחצים או שילוב ביניהם. במהלך העבודה המטפל מאבחן מהן הסיבות למגוון הבעיות שתיארת, ומשתף אותך כמובן בדברים שעלו. מטפל בקשיים כשהמטרה כמובן לראות שינוי והקלה ככל שהטיפול מתקדם. לצערי, איני יכולה להבטיח לך מה תהיינה התוצאות עבורך, כיוון שכל אדם הוא שונה. אך בהחלט אוכל לומר שטיפול אייפק יכול לתת מענה למגוון הסימפטומים שתיארת. אני ממליצה לך לפנות למטפל/ת אייפק באיזור מגוריך ולהתנסות בטיפול, לראות האם הוא מתאים לך ולחוות את השינויים. בברכת בריאות שלמה ליאת
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
פורום חרדה מנוהל ע"י ד"ר יששכר הרמן, מומחה בפסיכיאטריה, לשעבר מנהל המרכז לטיפול בנפגעי סמים ביפו ואחראי על ייעוצים פסיכיאטריים בביה"ח שיבא.
לפורום חרדה