פורום הפלה, הפסקת הריון
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
הפלה (לת)
רז 25/01/2025 | 16:02היי אני בשבוע 6 וצריכה לעבור הפלה מחר באמצעות כדורים מיפיג׳ין וציטוטק אשמח לדעת מה אני אמורה להרגיש אחרי הכדורים אני ממש בדאגה ובלחץפתח בחלון חדש -
הפרשות חומות ואין דופק (לת)
אני 01/12/2024 | 18:21שלום, לפי המחזור האחרון,שהיה ב 6.10 אני צריכה להיות בשבוע 8. ב 22.10 ההייתי אצל הרופא בבדיקה ראשונה נצפה עובר עם דופק שמתאים לשבוע 5.5. ביום שישי האחרון החלו הפרשות חומות שהתגברו והיום היו חזקות יותר, הופנתי לבדיקה במיון קהילתי שם נצפה דופק, אך קיבלתי הפניה לטכנאית אולטראסאונד כי העובר מתאים לשבוע 6. נקבע לי תור לאותו יום בערב ולא נצפה דופק. התור הבא שלי לרופא ביום שישי הקרוב האם יש סיכוי שייש טעות ואכן יש דופק? להמתין לתור לרופא המטפל או לנסות להקדים ולפנות לרופא אחר ?פתח בחלון חדש -
בדיקת הריון חיובית חודש אחרי הפלה (לת)
מתרגשת! 22/11/2024 | 23:36היי לכם חודש אחרי הפלה נדחית וגריהץדה העובר לא התפתח. שבוע שעבר עשיתי בדיקת בטא יצא 28 ובדיקת הריון שלילית השבוע עשיתי בטא 8 בדיקת הריון שלילית אני צריכה לקבל… ומסקרנות עשיתי בדיקת הריון בבוקר והיה פס בהיר!!! יש מצב היריון חדש???פתח בחלון חדש -
בדיקות קרישיות יתר (לת)
shelley 11/11/2024 | 09:05PROTEIN C ACTIVITY 129.0 % LAC RVVT SCREEN 1.28 Ratio LAC RVVT CONFIRM 1.02 Ratio LAC RVVT RATIO 1.25 LAC SCT SCREEN 0.93 Ratio ANTITHROMBIN-III 98 % LAC SCT CONFIRM 0.90 Ratio LAC SCT RATIO 1.04 אלו חלק מהתוצאות שקיבלתי בבירור קרישיות יתר, למיטב הבנתי ישנן 2 בדיקות גבוליות/ לא תקינות. האם זה כבר מעיד על קרישיות יתר?פתח בחלון חדש -
הפסקת מחזור לאחר כריתת/קשירת חצוצרות (לת)
,ייביבום 05/11/2024 | 17:51בת 42 הוסת נפסקה לאחר כריתת או קישרת חצוצרות בניתוח קיסרי שלישי. האם הוסת נגמרה בשל הקשירה/כריתה? אמרו שלא תסתיים וזה גיל צעיר להפסקת וסתפתח בחלון חדש -
הפלות חוזרות (לת)
יעלי 15/10/2024 | 12:09עברתי 3 הפלות ו2 ילדים ב"ה בריאים. הפלה בהריון ראשון עובר ללא דופק שבוע 8 מתאים ל6 לאחר מכן 2 ילדים הראשון בלידה רגילה השניה בניתוח עכב שליה נמוכה פחות מ 20 מ"מ מהפתח... לאחר מכן (אחרי שנתיים) 2 הפלות רצוף בשבוע 8 .. עובר ללא דופק מתאים ל6-7. השאלה שלי האם יש מה לבדוק? מפחיד אותי שוב להכנס להריון ולעבור שוב הפלה... האם יש מה לעשות בנדון ? ממה זה יכול להיות ? והאם יש צורך לבדוק לעומק? כל מידע בנושא יעזור !! תודה רבהפתח בחלון חדש -
ציטוטק (לת)
יעל 08/10/2024 | 17:42שלום, שבוע 8, עובר ללא דופק , תואם התפתחות של שבוע 6. קיבלתי מפיג'ין וציטוטק. שאלתי היא, האם בממקרה שלא יצא כל תוכן ההריון עליי ליטול שוב מפיג'ין וציטוטק או שרק ציטוטק? תודהפתח בחלון חדש -
פוגילוטון אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית (לת)
חן 16/09/2024 | 21:21היי עבדתי גרידה בחודש מאי ומאז הווסת שלי לא יציבה. חלשה מאד ומאחרת. ווסת אחרונה ב30.8 הלכתי להיסטורוסקופיה אבחנתית ושם אובחנתי עם הידבקויות בשני צידי הרחם. עברתי הסיטורוסקופיה ניתוחית לפני שישה ימים שעברה בטוב ולאחריה לא היה דימום בכלל. הרופא רשם לי כדורי פוגילוטון ל21 ימים. אני לוקחת אותם כבר שישה ימים. היום פתאום החל דימום חדש. האם זה מצב תקין? האם זאת ווסת או תופעת לוואי של הניתוח? האם זה מעיד על אי הצלחת הפרדת ההידבקויות? אני אמורה להמשיך לקחת את הפרוגילוטון למרות למרות הדימום? תודה מראשפתח בחלון חדש -
פרופיל הורמונאלי אחרי גרידה (לת)
חן 10/07/2024 | 16:10היי עשיתי גרידה לפני 7 שבועות ערב הפלה נדחית בשבוע 10. לפני כמה ימים (4.7) קיבלתי מחזור ראשון אחרי הגרידה שנמשך ארבעה ימים. היום הלכתי לאולטרסאונד והתברר לי שיש גופיף צהוב 15 מ״מ ורירית בעובי 9.5 הרופאה שלחה אותי לעשות בדיקות הורמונאליות כדי להבין את פשר הדבר והתוצאות הן : LH 13.5 Progresteron 6.9 Estradiol e2 128 מה זה אומר ? שאכן היה ביוץ תוך כדי הווסת ? זה אומר שבעוד כשבועיים עלי לקבל ווסת שוב ? אשמח להתייחסותפתח בחלון חדש -
הפלה שבוע 18 (לת)
שפ 16/06/2024 | 15:15שלום, אודה להתייעצות- עברתי הפלה בשבוע 18 בגרידה לאחר שלא מצאו לפתע דפק אצל העובר. כל זאת לאחר בדיקות תקינות לאורך ההריו+ סקירת מערכות טובה (למעט פער של 5 ימים בגדילת העובר)+ נטילת אספירין לאור עובר קטן בהריון הקודם. קיבלתי לאחר ביצוע הגרידה את התוצאות של החלבון העוברי שביצעתי בשבוע האחרון של ההריון-שבוע 17 (למעשה 6 ימים לא נבדקתי מאז סקירת המערכות עד לבדיקת הרופא ובזמן הזה לא ידוע מתי הפסיק הדופק) והתוצאה היתה 7.81 MoM בערך ההורמון השלייתי גונדוטרופיןHCG(. התוצאה מאוד גבוהה וחריגה והבנתי שמצביעה על בעיות שיליה. רקע- הריון 1- הפלה בשבוע 14 על רקע המטומה ברחם, הריון 2- ילד בריא אך לאורך ההריון igur ועיכובי גדילה. הריון 3 כאמור ההפלה הנוכחית. מניתוח השיליה לא הצליחו למצוא משהו ודאי מאחר גם והשיליה לא יצאה בשלמותה בהליך הגרידה + בדיקות קרישיות יתר יצאו תקינות. ערכנו בהריון קודם בדיקת אקסום נרחבת . אודה להתייעצות איפה עלולה להיות הבעיה, לאור כל זה ואיך מומלץ להתכונן להריון הבא, מפחדת מאכזבות נוספות.פתח בחלון חדש

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים