פורום הקטנת חזה - עמוד 14

-
עם או בלי שתל
פנינה 26/07/2015 | 14:58אני שוקלת לעשות הקטנה והרמת חזה אבל נרתעת מהמחשבה שיכניסו לתוך הגוף שלי עצם זר. האם ההליך מחייב הכנסת שתל?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הקטנת חזה והרמת חזה - עם או בלי שתל?
ד"ר נועם חי 26/07/2015 | 16:01בהקטנת חזה אין צורך בהוספת שתל. ברוב המקרים מדובר בהסרת רקמה עודפת ועיצוב החזה מחדש עם רקמות הגוף המצויות בשפע. בהרמת חזה אם יש מספיק רקמה אז ניתן להשיג תוצאה אסתטית נאה מאוד בניתוח הרמת חזה ללא שתלים. אם החזה מרוקן והרקמות רפויות ועודפות אין ברירה אחרת והרמת חזה עם שתלים הקרויה גם הגדלה והרמה היא הניתוח המומלץ. בדרך כלל זהו שתל לא גדול שתפקידו למלא את הקוטב העליון.הוסף תגובה
-
-
פרטי או קופת חולים
יעל 22/07/2015 | 11:16יש לי אישור מקופת החולים להקטנת והרמת חזה, האם מומלץ לעשות דרך הקופה או שעדיף פרטי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מה עדיף דרך הקופה או פרטי?
ד"ר נועם חי 24/07/2015 | 12:48מה שחשוב זה שאת הניתוח יבצע רופא ותיק מנוסה בעל ניסיון עשיר ובעל המלצות. אם את יכולה למצוא רופא כזה דרך הקופה ואם זה מוזיל לך עלויות מה טוב. אם לא בדרך כלל הפתרון הוא ניתוח פרטיהוסף תגובה
-
-
שיטות להקטנת חזה
שמרית 15/07/2015 | 10:33שלום ד"ר, איזה שיטות קיימות היום לניתוח הקטנת חזה? ומה אתה הכי ממליץ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שיטות מומלצות להקטנת חזה
ד"ר נועם חי 15/07/2015 | 23:26אם דרגת הצניחה היא עד 3-4 ס"מ אפשר לבצע הקטנת חזה בגישה ורטיקלית כלומר קו תפר אורכי וסביב העטרה כמו סוכריה על מקל. מעבר לזה בדרך כלל צריך קו תפר גם בקפל השד בצורת עוגןהוסף תגובה
-
-
שדיים לא שווים בגודלם
טניה 07/07/2015 | 15:58עברה כחצי שנה מאז שעשיתי ניתוח להקטנה והשדיים לא שווים בגודלם. חשבתי שמדובר בנפיחות ושבסוף יתאזן אבל זה עדיין ככה, בולט ומפריע לי מאוד. מה לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אסימטריה בחזה לאחר הקטנת שדיים
ד"ר נועם חי 07/07/2015 | 22:44אם מדובר רק בהבדלי נפח קטנים אפשר לבצע שאיבת שומן מהשד הגדול יותר ו/או לחילופין להשתיל שומן בשד הקטן יותר. אם הבדלי הסימטריה בולטים יותר או אם יש אי סימטריה גם בגובה הפטמות אפשר לנסות לתקן זאת בניתוח ולבצע עוד קצת הרמה בצד הנמול/נפול יותרהוסף תגובה
-
-
הקטנת חזה ודיאטה
נירית 05/07/2015 | 14:57שלום, אני בעיצומה של דיאטה רצינית ועד עכשיו ירדתי כבר כמעט כ-30 קילו. אני מעוניינת להוריד לפחות עוד 10 קילו. השאלה היא האם ניתן לבצע הקטנת חזה עכשיו? האם לירידה במשקל יש השפעה על צורת השד? האם עדיף לחכות? תודה מראש!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ירידת משקל לפני ואחרי הקטנת חזה
ד"ר נועם חי 05/07/2015 | 19:07כן. עדיף לחכות. חשוב שאחרי הניתוח לא תהיה ירידה גדולה ו/או מהירה במשקל. ירידה גדולה או מהירה מדי במשקל עלולה לקלקל במידה כזו או אחרת את תוצאת הניתוח ולגרום להצרוקנות וצניחה מסוימת של השדיים. מומלץ לפני הניתוח להגיע לטווח של 3-4 ק"ג מהמשקל הרצוי.הוסף תגובה
-
-
משך החלמה לאחר ניתוח
הגר 01/07/2015 | 15:38שלום ד"ר, עשיתי ניתוח הקטנת חזה לפני כשבועיים ויש תופעות לא נעימות כמו פריחה, גירוד וכאבים. כמה זמן עד החלמה מלאה והאם יש תרופה או משחה שיכולה להקל? תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאב גרד ופריחה אחרי ניתוח הקטנת חזה
ד"ר נועם חי 01/07/2015 | 15:48כאבים הם חלק בלתי נפרד מהחלמה של כמעט כל סוגי הניתוחים. דווקא ניתוח הקטנת שדיים אינו ניתוח שכרוך בכאב רב ולשם השוואה דווקא ניתוח הגדלת חזה הנפוץ הרבה יותר הוא ניתוח כואב בדרך כלל יותר באופן משמעותי. נשים רבות שניתחתי ועברו אצלי הקטנת חזה דיווחו כי הכאב היה קל ונסבל והיו אף לא מעט נשים שדיווחו כי לא נזקקו כלל למשככי כאבים. גרד הוא בדרך כלל סימן מובהק של החלמה תקינה והוא לרוב מופיע בשבוע השני כשהכאב חלף. יש להבדילו מגרד המלווה בפריחה או חלילה קוצר נשימה ועלול להעיד על רגישות יתר אלרגית לאחת מהתרופות כגון אנטיביוטיקה שנרשמה לך לאחר ניתוח. במצב זה יש לדווח מיידית לרופא המנתח ולהפסיק ליטול את התרופה החשודה. המשחה המומלצת לאחר הניתוח היא משחה אנטיביוטית שומנית כגון בקטרובן, מופירוצין או דרמקומבין שתפקידה לתת לפצעי הניתוח סביבה נוחה להחלמה ולמנוע דלקת או זיהום. רפואה שלמה, ד"ר חי..הוסף תגובה
-
-
מידה לאחר הקטנה
דלית 29/06/2015 | 15:11חברה עשתה ניתוח להקטנת חזה לפני כמה חודשים ונאמר לה בפגישה המקדימה שיקטינו לה את החזה מדאבל די לסי. בפועל היא יצאה מהניתוח עם חזה במידה די בתואנה שלא ניתן היה להקטין יותר מזה. אני בעצמי שוקלת עכשיו הקטנה אבל חוששת שלא אהיה מרוצה מהתוצאה. האם באמת יש הגבלה על גודל החזה? האם ניתן לשפר במידה ולא אהיה מרוצה מהתוצאה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לאיזו מידה מומלץ להקטין את החזה בניתוח הקטנת שדיים
ד"ר נועם חי 30/06/2015 | 10:43שאלה טובה וחשובה מאד. כעקרון מבחינה טכנית ניתן להסיר לחלוטין את כל רקמת השד זוהי כריתת שד כך שבהיבט הטכני הזה אין כל בעיה. אך כמובן שזו לא מטרת הניתוח. המטרה היא להקטין את החזה למימדים סטנדקטיים ופרופורציונחיים למבנה הגוף של המטופלת. מידת החזה האידיאלית היא מידה C ואם מדובר בנשים גדולות מימדים אז בין C מלא ל D. צריך גם לזכור שאחרי הניתוח במשך שנתיים החזה ממשיך להתרוקן ולצנוח מעט כל שכדאי להשאיר מעט יותר בידיעה שהחזה אולי יקטן עוד במיוחד בנשים בעלות משקל עודף שפעמים רבות אחרי הניתוח מקבלות זריקת עידוד ומוטיבציה לרדת עוד במשקל ואף להשתתף בפעילות ארובית כגון ריצה, פעילות שהיה להן קשה מאד לבצע עם החזה הגדול הכבד והמגביל. קיימת גם תופעה הפוכה שבה החזה ממשיך לגדול לאחר ניתוח. זה אופייני לנשים בעלות משקל עודף שנכנסות לתקופת גיל המעבר. השינוי ההורמונלי והעליה במשקל הן שתי הסיבות העיקריות לכך. תופעה זו נדירה יחסית. לסיכום מידה C על גבול ה-D היא המומלצת לדעתי אך במקרים נבחרים אפשר להקטין גם למידה Bהוסף תגובה
-
-
הקטנת חזה והנקה
אורלי 28/06/2015 | 12:22זה אפשרי להניק אחרי ניתוח להקטנת חזה? האם מומלץ לחכות עם הריון לאחר הניתוח?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הקטנת שדיים והנקה
ד"ר נועם חי 28/06/2015 | 12:29כעקרון חשוב לדעת שניתוח הקטנת חזה עלול לפגוע בכושר ההנקה. זה קורה בחצי מהמקרים לפחות וקשה לדעת מראש מי תוכל להניק אחרי הניתוח ומי לא. לכן אם את מתכננת הריון והנקה מומלץ לדחות את הניתוח לאחר מכן. ובכלל מומלץ לתכנן ניתוח פלסטי אסתטי של השדיים כשאת לא צופה הריון בשנתיים שלאחר הניתוח. בברכה, ד"ר חיהוסף תגובה
-
-
מאיזה גיל אפשר לעשות ניתוח הקטנת חזה
טל 18/06/2015 | 15:48היי, אני בת 16 בחודש הבא וסובלת מאוד מכאבי גב בגלל החזה שלי. בחזיה אני דאבל די ורוצה להקטין לB. מאיזה גיל אפשר לעשות ניתוח הקטנת חזה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מאיזה גיל מומלץ לבצע הקטנת חזה בנשים
ד"ר נועם חי 18/06/2015 | 19:14לפי הנחיות משרד הבריאות יש להציע ניתוחים אסתטיים של השדיים לנשים מגיל 17 ואילך. במקרים נדירים של אסימטריה גדולה מאד או קושי תפקודי ניכר ניתן לשקול לבצע ניתוחים בגיל מוקדם יותר תוך הפעלת שיקול דעת קליני פרטני.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח גינקומסטיה
-
מתיחת ירכיים
-
סקולפטרה
-
בדיקות קשורות
-
צילום פנים
-
מונחים קשורים
-
"אוזן חמור"
-
בוטוקס
-
ניתוח עפעפיים

פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםהשתלות שיער
בפורום השתלת שיער ניתן להתייעץ עם ד"ר יאיר גילוני, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיער