פורום טיפול הומאופתי - הפרעות קשב וריכוז - עמוד 2
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
הומאופתיה כטיפול יסודי?
נוי 22/12/2019 | 09:49הי, אני מחפשת טיפול בשורש הבעיה של הפרעת הקשב. הילד שי בן 5, עם הפרעת קשב קשה, ועוד לפני טיפול תרופתי, מנסה להגיע לטיפול "יסודי". האם להומאופטיה יש מענה? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה להומאופתיה לרוב יש מענה לכל סוגי הפרעות קשב וריכוז -אם לא היה כזה אני בעצמי לא הייתי הומאופתית היום - אני סבלתי בילדותי מהפרעה קטלנית בקשב וריכוז
מטפלת אדית נורמה מרלין דניאל PhD&MBMD D.A.M 22/12/2019 | 11:40אני יותר משמחה לשמוע שיש אמא אחת נדירה ואמיצה לצערי שלא מייצגת רבים בארץ. את אכן זן נדיר. שלא רצה להרעיל אתה מוח של הילד הקטן שלה בסמים קשים. אשמח לעזור לכם. אבל שימי לב. אסור לי להבטיח דבר מראש. ההצלחה היא תלות ההתנהלות הנכונה שלכם. הן לאורך כל התהליך. הן באמירת כל האמת בזמן התחקור. הן בשינויים שהם חובה שאני מורה עליהם גם בתחום הניקוי רעלים. שינויים בהתנהגות בכל תחומי החיים שתומכת בהפרעה שלו. האחריות להצלחה כאן היא משני הצדדים ידע בשילוב מוכנות לממש את הידע. פני בפרטי אם תרצו לקדם פגישה. חנוכה שמח
-
-
הומאופתיה בשילוב תרופות
אמיר 20/11/2019 | 11:47האם ניתן לטפל בהומאופתיה בשילוב עם טיפול בקונצרטה? פוחד להפסיק... מקווה להפסיק...פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בהחלט אפשרי לקבל רמדי הומאופתית בשילוב עם כל תרופה פסיכיאטרית או אחרת -זוהי בדיוק נישת ההתמחות שלי
מטפלת אדית נורמה מרלין דניאל PhD&MBMD D.A.M 20/11/2019 | 12:31אני גם עובדת יד ביד עם הפסיכיאטרים לכל מצב של שינוי הורדת ואו העלאת ואו שינוי בתרופות פסיכיאטריות על פי מה שהם מחליטים וקובעים לעשות איתך. בהתאם למצבך המשתנה. לאורך התהליך המקביל שלי ובאם יש צורך. אשמח לעזור לך.
-
-
ילד צעיר וריטלין
אמא 31/07/2019 | 08:54בני בן 4, קיבל ריטלין לאחר אבחון מקיף. מרגישה שהפך אפאטי וחסר חיים. שוקלת לוותר כרגע על הריטלין ומתלבטת: האם טיפול הומאופטי עשוי לעזור? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אני חוזרת על התגובה שלי שנתתי לאמא אחרת -כן אפטיה וחוסר חיים זה רק חלק קטן מתופעות הלוואי אובדנות והזיות גם הם על הפרק
מטפלת אדית נורמה מרלין דניאל PhD&MBMD D.A.M 07/10/2019 | 10:38אני בעצמי הייתי עם הפרעות קשב וריכוז קשות שטופלו על ידי ונעלמו לחלוטין באמצעות הומאופתיה. רמת ההצלחה היא של 90 אחוז אם עושים בדיוק מה שאני אומרת אם את מגיעה אלי. יש צורך גם ללמוד כמה כללי התנהגות נכונה עם הילד כדי שמצבו אחרי שיפור לא יתדרדר אחורה וזה קשור לניקוי רעלים והרגלי תזונה שזה תחום נוסף בו אני מטפלת לצד בנטורופתיה. אין תופעות לוואי ברמדיס הומאופתיות היות ובבדיקות מעבדה לא תמצאי שם שום חומר לא כימי ולא לא כימי לא תמצאי שם כלום. אני מתמחה ספציפית בתחום ההפרעות קשב. גם כי הייתי שם. גם כי יש לי אינטרס למנוע הרעלת ילדים בכל גיל בריטלין ואני נלחמת בתופעה כל הורה שמגיע אלי. החובה שלי להצליח היות והוא יגרום להורים נוספים לפתוח את העיניים לכל שריטלין זה מנגנון הרס והרעלה שהומצא על ידי חברות התרופות והאינטרס שלהם הוא לעשות כסף על גבי החלשים והמאובחנים בלבד. את חייבת לשמוע וידאו והרצאה שנתן בנושא בדף שלי בפייסבוק של מישהו שעבד שם בתוך החברות האלו ומספר את כל האמת -את תפלי מהכיסא ממה שהוא חושף תוך סיכון מוחלט של חייו. שימי לב שבתהליך גמילה מריטלין חייב להיעשות על ידי פסיכיאטר מומחה כי התהליך גמילה עלול להוביל לתופעות של הזיות קשות אני עובדת יחד עם פסיכיאטר יד ביד הוא אחראי על תהליך של הורדת הריטלין. לצד האיזון מחדש שאני אחראית לו במקביל. -
תשובת מומחה ילד צעיר על ריטלין הפסקת ריטלין
מטפל אדית נורמה מרלין דניאל PhD&MBMD D.A.M 31/07/2019 | 16:01שלום לאמא. דבר ראשון והכי חשוב בשלב הזה הוא שאסור לך בתחליט. לעשות הפסקה שיזומה על ידך לבד ובפיקוח שלך ללא פיקוח רפואי MD. זה עלול להוביל לתסמינים ותופעות לוואי של ההפסקה של :אובדנות. דלוזיות קשות ועוד. את חייבת לעשות את זה בפיקוח פסיכיאטר. כן. יש את כל הפתרונות בהומאופתיה לתופעה שנקראת הפרעת קשב וריכוז ממנה אמת גם אני סבלתי בצורה חריפה בילדותי נעורי ולכן גם למדתי לטפל בה בעצמי והבראתי לחלוטין ובאחרים. אני עובדת יחד עם פסיכיאטר מומחה סגן מנהל לשעבר בבית חולים איכילוב ששמח לתת יד בנושאים כאלו. שאחראי על הורדת הכדורים בצורה שקולה ומתונה כדי למנוע את כל התסמינים המסוכנים לחיים שציינתי בזאת. צרי קשר בפרטי ואני מאמינה שאוכל לעזור לך. בברכה דר אדית מרלין דניאל
-
-
טיפול בהפרעות קשב- גיל הגן
סיגל 07/10/2019 | 10:00הילדה שלי אובחנה עם הפרעות קשב, היא בת 5. איני מעוניינת להתחיל בטיפול תרופתי. עד כמה הומאופתיה עשוייה לעזור בעניין? מהן תופעות הלואי של טיפול כזה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הפרעות קשב בגיל 5 טיפול הומאופתי
מטפלת אדית נורמה מרלין דניאל PhD&MBMD D.A.M 07/10/2019 | 10:36אני בעצמי הייתי עם הפרעות קשב וריכוז קשות שטופלו על ידי ונעלמו לחלוטין באמצעות הומאופתיה. רמת ההצלחה היא של 90 אחוז אם עושים בדיוק מה שאני אומרת אם את מגיעה אלי. יש צורך גם ללמוד כמה כללי התנהגות נכונה עם הילד כדי שמצבו אחרי שיפור לא יתדרדר אחורה וזה קשור לניקוי רעלים והרגלי תזונה שזה תחום נוסף בו אני מטפלת לצד בנטורופתיה. אין תופעות לוואי ברמדיס הומאופתיות היות ובבדיקות מעבדה לא תמצאי שם שום חומר לא כימי ולא לא כימי לא תמצאי שם כלום. אני מתמחה ספציפית בתחום ההפרעות קשב. גם כי הייתי שם. גם כי יש לי אינטרס למנוע הרעלת ילדים בכל גיל בריטלין ואני נלחמת בתופעה כל הורה שמגיע אלי. החובה שלי להצליח היות והוא יגרום להורים נוספים לפתוח את העיניים לכל שריטלין זה מנגנון הרס והרעלה שהומצא על ידי חברות התרופות והאינטרס שלהם הוא לעשות כסף על גבי החלשים והמאובחנים בלבד. את חייבת לשמוע וידאו והרצאה שנתן בנושא בדף שלי בפייסבוק של מישהו שעבד שם בתוך החברות האלו ומספר את כל האמת -את תפלי מהכיסא ממה שהוא חושף תוך סיכון מוחלט של חייו. אשמח לעזור דר מרלין
-
-
המלצה
ראובן 18/02/2019 | 10:33האם לכל ילד שמקבל ריטלין בארץ -יש טיפול מלא ותחליפי שיכול לתקן לו את כל קשת הבעיות שקשורה להפרעות קשב וריכוז היפראקטיביות וכו והאם השימוש בריטלין רק מכסה על הבעיה אמיתית ולא מרפא אותה ואף מחמיר אותה לאורך זמן.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה האם לכל ילד שמקבל ריטלין בארץ -יש טיפול מלא ותחליפי
מטפל אדית נורמה מרלין דניאל PhD&MBMD D.A.M 18/02/2019 | 11:11שלום ראובן. נכון אתה צודק לכל ילד ואו בוגר שלוקה בהפרעת קשב וריכוז יש אכן תיקון ואיזון מלא באמצעות הומאופתיה ורפואה משלימה -וההמלצה שלי היא להגיע לטיפול כמה שיותר מהר והרבה לפני שמתחילים לתת ריטלין -הריטלין לא רק שלא ייתן מענה הוא רק מדכא את הסימטומים האמיתים ואף פעם לא יוצר לכן ריפוי בשורש הבעיה ולכן אנשים וילדים צריכים לקחת אותו כל יום כי הוא למעשה לא מתקן את הבעיה -אלא הופך להיות עוד פרזיט שחיי על גביה. בהומאופתיה לעמת זאת מטפלים בשורש התוצאות לרוב מהירות ממש ואין צורך לקחת את הרמדי הומאופתיות מעבר לזמן של התהליך בו מושג האיזון המלא. ברגע שהתהליך מסתיים ולרוב בין חודש וכמה חודשים וכל מקרה לגופו מפסיקים את לקיחת הרמדי כי פשוט אין בה צורך יותר הבעיה נעלמה
-
-
פגיעות
אורי 18/02/2019 | 10:31מדוע יש אנשים שלוקים בבעיות התנהגות ומתנהגים בצורה שפוגעת באחרים גם אולי בלי כוונה. האם יש לכל מצבי ההתנהגות שיצאו מאיזון בהומאופתיה יכולת לאזן מחדשפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בעיות התנהגות ויציאה מאיזון
מטפל אדית נורמה מרלין דניאל PhD&MBMD D.A.M 18/02/2019 | 11:07שלום אורי ותודה על השאלה החכמה והחשובה. זה נכון שיש המון אנשים היום שמתנהגים בצורה שפוגעת באחרים מכוונת או שלא. רואים את זה גם בפירסומים בטלוויזיה ברדיו ובעיתונות זוהי מחלה נפוצה. רוב האנשים לוקים במחלה הזאת היות והם פשוט מורעלים בהמון חומרים רעילים שונים לאורך היום שהם מקבלים מהאוויר מים ומזונות שהם אוכלים אבל גם ממוצרי טיפוח סבונים וכל מוצר שבא במגע עם הגוף שלהם וחודר פנימה. גם אסבסט עובש פלסטיק חומרים שמגיעים לתוך התאים שוקעים במוח בתאים וגורמים לריאקציה שיכולה להשפיע על כל מערכת המחשבות רגשות ופעולות וזאת ללא ידיעתו ורצונות המכוון של האדם שמאבד שליטה. לרוב בגלל השתלטות החומר על המוח והתאים החומר גם גורם לכך שהאדם נכנע וחושב שזה אכן הוא מזדהה אם ההפרעה שלו ואף מאמין שהוא צודק שהיא נכונה למרות שהוא יצא מאיזון הוא מאבד את צלם האנוש הטבעי הבסיס שלו ולא מזהה שהוא בבעיה. בהומאופתיה כאמור יש פתרונות לכל סוגי היציאות מאיזון האלו ואני ספציפית מתמחה בהם ונותנת פתרונות מלאים עם 90% ויותר הצלחה ותלוי במי שמשתף פעולה בצורה מלאה בתהליך
-
-
המלצה חמה
לילי 16/01/2019 | 22:00אני רוצה להמליץ בחום על על דר אדית נורמה היא ממש עזרה לי לאחר הטיפול הראשון הרגשתי כבר שיפור וזה היה באופן מיידי זה היה מדהים לראות איך הגוף ספג כל כך מהר את הטיפול בנוסף יש לי שאלה איך למנוע מהילדים להגיע למצב של הפרעת קשב וריכוז מראש? תודה רבה שובפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לכל הסיבות שגרמו להפרעה קשב וריכוז ולכל ילד סיבה שונה יש מענה מלא בהומאופתיה.
מטפל אדית נורמה מרלין דניאל PhD&MBMD D.A.M 17/01/2019 | 14:22 -
תשובת מומחה תודה רבה על ההמלצה. איך למנוע בעיות קשב וריכוז בילדים
מטפל אדית נורמה מרלין דניאל PhD&MBMD D.A.M 17/01/2019 | 14:21שלום לילי. משמח לקבל משוב חיובי וזה לא מובן מאליו. הרבה מאוד אנשים שטיפלתי בהם ב 30 שנה האחרונות בהצלחה של מאה אחוז שומרים עלי בסוד רק לעצמם. שזה מעציב מכיוון שיכולתי לעזור להרבה יותר אנשים אם הם היו יודעים שיש פתרונות אמת לבעיות שלהם. ולשאלה שלך. ילדים מתחילים לפתח הפרעת קשב וריכוז מסיבות רבות. ברמת הבסיס סוכר ככול שילמד הילד מהוריו לא לצרוך סוכר מגיל צעיר כך יטב. אך לצד זה גם קרינה וקשר הדוק לפלאפון הצמוד לגוף למסכי מחשב טלוויזיה גם משפיעים. כל אוכל שהינו לא אורגני ומכיל המון סוגי רעלנים משפיע. מצבים של אובדן של אנשים קרובים חברים בני משפחה. גם משפיע. עודף ביקורת. שיפוט. חוסר קבלה וחוסר אמון בילד מצד ההורים והמורים. נזיפות השפלה כל דבר שגורם לו להרגיש לא במקום שלא מבינים אותו שלא רואים אותו בעין אחת כפי שהוא רואה את עצמו. הפרעת קשב היא למעשה סוג של פיצול שנוצר באני במערכת החיסון בזיהוי עצמי של האדם את עצמו. לכן הקשב מוסת לכל הכיוונים. כאילו שהוא לא מוצא את מקומו בעולם.
-
-
ברוכים הבאים הפורום חוזר לעבודה אחרי שנתיים. אשמח לתת מענה לשאלותיכם ד"ר מרלין (לת)
ד"ר אדית נורמה מרלין דניאל PhD&MBMD D.A.M 10/01/2019 | 14:16כפתיח. בהיותי כבת 11 -10 החלה אצלי הפרעת קשב וריכוז. שהגיע לשיאה בסוף שנות הלימודים שלי בתלמה ילין בית תיכון לאומנויות. בשיא ההפרעה הייתי חייבת לקחת הפסקות ולצאת באמצע השיעורים לא הייתי מסוגלת לשבת בריכוז כל השיעור. לאורך השנים ההפרעה חתרה תחתי ולא נתנה לי מונח. היא הייתה פועל יוצא של הפרעות אכילה שסבלתי מהם וטראומות שעברתי עליהם כתבתי בספר שהוצאתי לאור בשם" סודות לבנים ואו במהדורה שנייה: לכל מלאך יש את הזכות לחיות פעמיים. אחרי שנים של סבל בגילאי העשרים המוקדמות גיליתי את ההומאופתיה שהצילה את חיי וגרמה לי למהפך. הצילה את חיי מהפרעות האכילה ותיקנה לי את כל המסד נתונים שיצא מאיזון כשהפרעת הקשב הייתה אחת מהן. הפרעת קשב וריכוז יכולה להיגרם הן מעודף רעלים במערכת שתוקפת את המערכות ומערכת החיסון והעצבים והמוחות. הן מחוסרים בתזונה כמו במקרה שלי. היום 30 שנה אחרי ואחרי שפיתחתי שיטה בשם מוח היהלום. אני נותנת מענה לכל בעיה שמוזכרת כאן בפורום עם 95 אחוזי הצלחה. ההצלחה כמובן תלויה גם בכם ובשיתוף הפעולה המלא שלכם עד לסיום התהליך. אשמח לעזור ולהחזיר לכם את השליטה המלאה לחייכם כפי שהחזרתי אותה לעצמי. לא משנה באיזה גיל אתם להתאזן לחזור להיות בקשב ובריכוז ובאחיזה מלאה על חייכם זוהי מטרה שצריך לשאוף אליהפתח בחלון חדש -
טיפול בבת שלי
שירה 26/07/2015 | 17:36שלום שמואל, בתי בת 12 אובחנה עם בעיות קשב וריכוז האם אפשר לטפל בזה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ילדה בת 12 היום היא צריכה להיות בת 15. עם בעיית קשב וריכוז
ד"ר אדית נורמה מרלין דניאל PhD&MBMD D.A.M 10/01/2019 | 14:06שלום שירה. גם אני התחלתי עם בעיית הקשב וריכוז שלי בגיל הזה לערך. רק בגיל 24 גיליתי את ההומאופתיה והלכתי ללמוד כדי לטפל בעצמי - היום 30 שנה אחרי. אני לא סובלת יותר מהבעיות האלו ולא לקחתי ריטלין או קונצרטה בשום שלב. אשמח לעזור אם עדיין יש צורך. באמצעות השיטה שפיתחתי מוח היהלום באמצעות הומאופתיה מודרנית. -
תשובת מומחה טיפול הומאופתי עבור קשיי קשב וריכוז
שמואל אלפי 27/07/2015 | 11:01שירה שלום, ע"י טיפול הומאופתי ניתן לסייע רבות לילדים המתמודדים עם קשיי קשב וריכוז, הרפואה ההומאופתית הינה הוליסטית במהותה, בשונה מרפואה קונבנציונלית והטיפולים המוצעים בשוק, הטיפול ההומאופתי הניתן לבתך מותאם עבורה ע"פ מצבה הרגשי וההתנהגותי הכולל וכן נלקחים בחשבון גם מאפיינים רפואיים, התפתחותיים ואחרים. מניסיוני הטיפול ההומאופתי מהווה אופצייה מצויינת לפני שרצים לטפל באמצעות תרופות. לרשותך בשאלות נוספות, שמואל אלפי הומאופת קלאסי הומאופתיה בקשיי קשב וריכוז.
-
-
-
תשובת מומחה בעיית קשב ריכוז היפר וחרדות
ד"ר אדית נורמה מרלין דניאל PhD&MBMD D.A.M 10/01/2019 | 14:03שלום נטלי ומה תגידי - אם אני אגיד לך שאני סבלתי מכולן? ריפאתי את עצמי מכולן באמצעות הומאופתיה ופיתחתי שיטה שעוזרת לטפל באחרים שסובלים מאותם קשת בעיות. יש מענה לכל הבעיות שתיארת. אשמח לעזור. -
תשובת מומחה קשב ריכוז והיפר
שמואל אלפי 30/07/2015 | 09:06נטלי שלום וברכה, מניסיוני כשאדם מתלונן על קשיי קשב וריכוז (בעיות הקשורות לתחום השכל והחשיבה) לצד חרדות (קשור יותר לתחום של רגש) יש צורך בבירור מעמיק למציאת שורש הסיבה ליציאה מאיזון (לכן אם בחרת בהומאופתיה חשוב מאוד שיהיה חיבור בינ-אישי טוב עם ההומאופת/ית שתבחרי ) הומאופתיה עוזרת ומסייעת לכל אחת מהבעיות שציינת :) בתחילת הטיפול ההומאופתי מבוצע אבחון מלא שמטרתו להתאים עבורך את הרמדי (כך קרויה התרופה ההומאופתית) הנכונה לך מבין אלפי רמדיס הקיימות בפרקטיקה ההומאופתית. הרמדי ההומאופתית מגיעה לנטילה בכדורים למציצה או בטיפות, בטוחה לשימוש ואינה מכילה חומרים כימיים או תרופתיים כלשהם. לרשותך בשאלות נוספות, שמואל אלפי הומאופת קלאסי הומאופתיה בקשיי קשב וריכוז.
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים