פורום מתיחת פנים
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
מיני ליפט (לת)
נוי 07/01/2023 | 08:09כשבוע וחצי לאחר מיני ליפט, יש נפיחות משמעותית. לכמה זמן לצפות?פתח בחלון חדש -
ניתוח הרמת פנים
שולה טל 16/03/2022 | 17:52מחפשת מתוך ניסיון אישי שלכן כירורג פלסטי מקצועי שניתן לשוחח איתו במחיר סביר באזור המרכז לניתוח הרמת פנים אשמח על עזרה שלכן.תודה מראשפתח בחלון חדש-
רופאה
כרמי 01/12/2022 | 14:34קרן אור
-
-
מתיחת פנים מיני
זוהר 13/05/2019 | 07:46שלום לכם- לפני חודשיים וחצי עברתי מיניפייס ליפט. אין תוצאות וכל מה שהבטיחו לא קרה. הלסת הנפולה נשארה נפולה. ועוד התווספו 2 גושי שומן בסנטר.. פניתי לקליניקה והם הציעו 1-שאיבת שומן בלסת.. - האם באמת זה מה שצריך לעשות?למה לא למתוח מעט ממש שוב את כל העור ללא הפרדה הפעם? 2- את הגושים תחת הסנטר הם תירצו כנוזל לימפאטי ועברתי עיסויים לימפטיים שלא עזרו בדבר. 3- לבסוף דרשתי את הכסף בחזרה והם שוקלים. 4-האם יהיה רופא אחר שיסכים לתקן מה שמישהו אחר עשה או לא עשה..?פתח בחלון חדש-
מתיחת פנים
זוהר 30/08/2022 | 08:51אסור לכתוב שמות כי יתכן וזה שיימינג מציעה שכל אחד יברר בעצמו ויעשה עבודת מחקר .. בהצלחה -
מתיחת פנים
יושרה 29/08/2022 | 22:17כדאי לרשום את שמות הרופאים המפשלים. שלא יקרה לעוד נשים. תודה. -
מתיחת פנים
זוהר 17/10/2021 | 03:32כן כתבי לי לדואל orp1111@walla.com ונמשיך משם... -
מתיחת פנים
זוהר 17/10/2021 | 03:30דרך הביטוח של קופח מאוחדת. נמצאת בתהליך החלמה מפייסליפט ואין עדין תוצאות סופיות. נדע בעוד מספר חודשים. סהכ התכוונתי שעשיתי ניתוח נוסף ונראה שהפעם הלסת והצואר קיבלו טיפול כמו שמבטיחים בפייסליפט. עדיין נפוחה ויש את כל המראה הפחות חביב כמו מיד אחרי ניתוח אך התוצאות הסופיות מופיעיעות אחרי זמן. כן אפשר לכתוב לי בדואל orp1111@walla.com ואוכל לדבר איתך הטלפון -
מתיחת פנים
שרה 16/10/2021 | 22:18הי, תודה על המענה. איזה קופת חולים ומה שם הרופאה? ויש אפשרות חדבר איתך בפרטי? -
מתיחת פנים
זוהר 16/10/2021 | 21:56חיכיתי תקופה והלכתי דרך קופח החצי מחיר ועם רופאה טובה מאד שיודעת את העבודה. -
מתיחת פנים
זוהר 16/10/2021 | 21:51לבסוף הלכתי לרופאה אחרת דרך קופח עם הנחה משמעותית אחרי שנתיים וחצי עשיתי מתיחה נוספת והפעם הצליח מאד -
לאחר מתיחת פנים
שרה 16/10/2021 | 21:47הי זוהר, גם אני אחרי מתיחת פנים ולא בטוחה לגבי מה או איך אני אמורה להיראות. יש מתיחה אבל לא מלאה. עדיין אני רואה קצת נפילות וזה מבאס כי חלמתי על זה כל כך הרבה ועד שאזרתי אומץ ואספתי כסף אני לא ממש שלמה עם התוצאה. ולכן הייתי שמחה לדבר איתך כי ממה שקראתי בתגובה שלך גם את היית באותו מום. -
מתיחת פנים
שרה 16/10/2021 | 21:17פונה לזוהר, קראתי את השאלות שלך והייתי שמחה לדבר איתך בנוגע לחוויה שעברת
-
-
אחרי ניתוח הרמת פנים (לת)
סובלת 25/12/2021 | 19:11לפני חודש עברתי מתיחת פנים. הכל מתוח וכואב .אני רוצה לשאול למה אי אפשר לישון ? למה אני לא יכולה להירדם כמו לפני הניתוח ?. זה רגיל ? ככה זה אצל כל המנותחים ? מתי זה עובר ?פתח בחלון חדש -
דקירות תחת הלסת חודש וחצי אחרי פייסליפט (לת)
שירית 30/11/2021 | 12:43חודש וחצי אחרי פייסליפט החלו דקירות נוראיות תחת הלסת ליד תנוך האוזן.. הרופאה טוענת ש" זה יעבור" אך הסבל גדול מנשוא. מה הסיבה לדקירות כאלה וכמה זמן לוקח למקום להחלים?פתח בחלון חדש -
סיבוך לאחר חוטי אפטוס
לי 28/03/2018 | 00:42שלום, לפני כ-4 שבועות עברתי הרמה של אזור סנטר וזווית הפה באמצעות חוטי אפטוס נספגים.במכון קוסמטי , לא הוסבר לי ולא הבנתי את רצינות הטיפול ( הגעתי רק למילוי קטן ע״י חומצה הילארונית וקיבלתי המצלה לטיפול בחוטי אפטוס ) אני בת 40 ללא נפילת פנים מיוחדת! במהלך טיפול הוחדרו 5 חוטים בכל צד מאותה נקודה ( אזור מתחת לרכה). כשבועיים סבלתי מכאבים חזקים מאוד, בצקות קשות, נפיחות , דקירות וקושי בפתיחת פה וחיוך. לאחר הטיפול הודרכתי לקחת אוגמנטין במשך שבוע וכך עשיתי. נכון לעכשיו אני רואה שיש עיוות בצורה של אחת העיניים , האטה של אותה העיין בזמן מצמוץ, יובש והכי חמור שינוי במבט באותו צד (תחושה של עין זכוכית) למזלי הראייה לא נפגעה. חשוב לציין כי לפני תחילת הטיפול בזמן החיטוי הרגשתי שנכנס המון אלכוהול לתוך העיין וגרם לצריבה. אני מאוד חוששת שהעיין לא תחזור לתפקד ולהיראות כמו קודם! מרגישה שנגרם נזק בלתי הפיך. יכול להיות שהיתה פגיעה בשריר או עצב והמצב לא יחזור לקדמותו?! מה לעשות? למי לפנות? במכון קוסמטי טוענים שזה יעבור... כמו שהבטיחו שארגיש מצויין אחרי יומיים ): מרגישה סוג של אונס מה לעשות? תודהפתח בחלון חדש-
הזרקה חוטי אפטופס
טליה 24/11/2021 | 16:10רופא הזריק לי בעצמות הלחיים וקוו הסנטר חוטים אין לי מושג איזה סוג במשך ארבעה ימים היתה תחושה של אי נוחות וזה חלף לאחר שלושה וחצי שבועות התחלתי להרגיש כאבי תופת בצד שמאל של הלחי מתחת לעצם הלחי לכיוון האוזן כשאני רוצה לדבר לאכל ולפתוח את הפה אני מרגישה כאבים חזקים ודקירות מה אני עושה יש לי חרדות ואני לא יודעת מה אני עושה עם זה אני בספק אם הרופא שהייתי אצלו יפתור לי את הבעיה רוב הסיכויים שתהיה התנערות והצעה להמתין שיעבור -
תשובת מומחה סיבוך לאחר חוטי אפטוס
דר' יואב אברהמי 12/04/2018 | 11:00שלום לי, קודם כל עלייך לפנות לרופא שביצע את הטיפול. להציג בפנייו את חששותייך וטענותייך ולבקש ממנו התייחסות. אם תשובותיו לא יספקו אותך, ממליץ לך לפנות לדעה שנייה לכירורג פלסטי. בהצלחה, ד"ר יואב אברהמי
-
-
הרמת גבות (לת)
אור 08/11/2021 | 11:33שלום לאחר מיני פייסליפט כמה זמן לחכות לניתוח הרמת גבות... ואם אפשר את הגבות בטשטוש או הרדמה מקומיתפתח בחלון חדש -
-
מיני פייסליפט
זוהר 13/03/2019 | 19:11שלום- לפני כ 10 ימים עברתי מיניפיימליפס מיתרי גרון ולסת. כעת 10 ימים אחרי אני רואה שעל הלסתות עדיין נשארה נפילה והלסת לא מתוחה כפי שבהבטיחו. והשאלה- האם יש תיקון לניתוח כזה? כי ההחלמה די ארוכה בברכה זוהרפתח בחלון חדש-
מתיחת פנים
שרה 16/10/2021 | 21:23אני אשמח לדבר עם זוהר או מישהי שעברה מתיחת פנים ולא היתה מרוצה. גם אני עברתי מתיחת פנים, כשלושה חודשים אחרי, ויש לי כמה שאלות לגבי התוצאה. -
מתיחת פנים
דליה 19/11/2019 | 12:56אני רוצה לעבור מתיחת פנים, קראתי את התגובה שלך וחשוב לי לדעת אחרי כמה חודשים איך את מרגישה והאם משהו השתפר מאז.. -
המשך מתיחת פנים ובקשה לעזרה
זוהר 10/11/2019 | 15:25שלום- ובכן עברו כ 9 חודשים מהרמת פנים ויש נפילה של הלסת וגרון וסנטר.. הקליניקה מוכנה לבצע ניתוח נוסף אך רק לאחר שאסכי0 לחתום שלא אתבע אותם אחרי הניתוח המתקן 1- האם זה הוגן לחתום לפני שבכלk ניסו לבצע תיקון ? 2- מה פירוש החתימה הזו. עד כמה היא תופסת במקרה וניתוח 2 לא יצלח? בברכה -
מתיחת פנים
טלי 09/11/2019 | 19:47הי,לירון.יש לי שאלה-עברתי ניתוח כזה לפני כשבועיים.ההחלמה היא באמת לא קלה!מה שמפריע לי בעיקר-זה חוסר תחושה בצוואר ובאוזניים.ומטריף אותי ברמות הרגשה של נוזל באוזן הפנימית!!!היתה לך כזאת הרגשה? -
מתיחת פנים ותיקון
זוהר 01/04/2019 | 21:49תודה לתגובות .. אכן צדקתי. שילמתי ונראה שהניתוח כלל לא קרה למעט שחתכו ותפרו. לא הלסתות הנפולות עלו ולא מיתר אחד בגרון שנשאר. חזרתי לקליניקה להראות להם .. 1- מה עושים עכשיו? תוך כמה זמן מותר לחתוך שוב ולמתוח את הלסתות? 2 לגבי המיתר- האם מותר לחתוך שוב ולמתוח? -
מיני פייס ליפט
זוהר 17/03/2019 | 07:30תודה על התגובות והניסיון לעזרה. הבעיה בהזרקות שהן לא עושות מה שצריך לעשות. לענין של עודפי עןור להבנתי אין פתרון אחר מאשר לחתוך. כל ה" מיצוק" " חומצות" וכו לא עושות כמו ההסרה של עור עודף תןודה בכל זאת לכם -
מתיחת פנים
לירון 16/03/2019 | 18:04היי, עברתי מתיחת פנים, מיני פייסטליפט לפני כשלושה שבועות, אצל פלסטיקאי עם ניסיון רב בעלות גבוהה ואני חייבת לשתף שההחלמה קשה מאוד , בנוסף לא מכינים אותך להחלמה ככ קשה ולעובדה שיש שינוי מהותי של הפנים, כולל שינוי בהבעות. אני ממש לא ממליצה לנשים צעירות באופן יחסי (אני בת 49) זה ללא ספק גרם לי דיכאון ורצון לא לצאת מהבית. היייתי אצל מספר רופאים וכולם תיארו את ההחלמה כמשהו מהיר וכולם אמרו שאת נדארת מאוד דומה לעצמך ורעננה. זה לא היה נכון. מהניסיון שלי ושל עוד כמה, לצערי בדיעבד. שורה תחתונה, לא מומלץ, כדאי להסתפק בהזרקות. -
תשובת מומחה מתיחת פנים
ד"ר אסף אולשינקה 14/03/2019 | 10:01שלום זוהר, במרבית המקרים יש אפשרות לניתוח משלים או מתקן לאחר מיני מתיחת פנים. אבל 10 ימים לאחר ניתוח זה זמן קצר מאוד כדי להתרשם ולהגיע להחלטות. התקופה הראשונה היא תקופת החלמה בה יש בצקת ונפיחות, לעיתים גם אסימטריה, וזה נורמלי. מציע עוד להתעזר בסבלנות ולהתייעץ עם המנתח הפלסטי שלך לגבי תוצאות הניתוח.
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים