פורום הפרעות קשב וריכוז - נוירופידבק
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
טיפול נוירופידבק הפרעת קשב וריכוז
גידי 20/03/2024 | 15:09הבן שלי בן 11, מאובחן עם הפרעת קשב וריכוז, מקבל ריטלין עם תגובה חלקית, מתקשה לשבת על המקום בשיעור, צריך כל הזמן להתעסק על משהו, מתפרץ מהר, אני רוצה לדעת לאיזה ילדים נוירופידבק מתאים ? וכמה טיפולים צריך?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נוירופידבק הפרעת קשב וריכוז
אלפא בריין סנטר בע"מ 21/03/2024 | 09:39טיפול נוירופידבק הוכח יעיל מאוד עבור ילדים ובוגרים עם הפרעת קשב וריכוז, גם כשילוב ביחד עם טיפולים נוספים. על פי מחקר רב שנים שבוצע, וניסיון שיש לנו, לעומת טיפול תרופתי, נוירופידבק משיג תוצאות שיפור מעולות בזמן קצר ואין צורך להמשיך לבצע אותו לאחר שהסתיים, הוא לא פולשני ואין בו תופעות לוואי. מבחינת מספר טיפולים, לאחר ייעוץ ובדיקה מותאמת תכנית טיפולים אישית עם מספר הטיפולים. בדרך כלל הטיפול בקליניקה נמשך כשלושה עד ארבעה חודשים.
-
-
תורשיות בהפרעת קשב וריכוז- בבקשה דחוף (לת)
שירה 27/12/2023 | 00:21שלום רציתי לשאול אם לגבר יש הפרעת קשב וריכוז קשה שמתבטאת בעיקר בזיכרון , קושי בלמידה ואמפולסביות אם במידה וההפרעה תעבור לילד/ה שלו, האם היא יכולה לעבור ברמה פחות קשה ממה שסובל ההורה? או שבאותה צורה שיש אבא זה יכול להיות גם לילד/ה שלו?פתח בחלון חדש -
אטנט
אטנט 20/09/2022 | 09:43שלום בשנתיים האחרונות אני נוטל אטנט 30 מ״ג באופן קבוע, התחלתי בנטילת חצי כדור בהמשך עברתי לנטילת כדור שלם וחזרתי לחצי כדור . בהתחלה באמת צרכתי את הכדור בזמן הלימודים ובהמשך גם התחלתי לנטול כדי לבצע משימות בבית או מטלות כאלה ואחרות שלא קשורות ללימודים. ידוע לי שהתרופה ממכרת מאוד ואני גם מרגיש את הצורך שלי ואת הצפיה שלי לקחת כבר את הכדור כל יום . כיום אני נוטל גם שני כדורים ביום (לא שלמים) השאלה שלי - האם קיים סיכון עתידי ? האם נטילה קבועה וכמות גדולה כמו שתארתי מהווה סיכון ללב או סיכונים אחרים ? תודה מראשפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נוירופידבק להפרעת קשב וריכוז
אלפא בריין סנטר בע"מ 20/09/2022 | 11:19המענה בפורום זה אינו רפואי. הפורום עוסק בנושא טיפול נוירופידבק, שמשפר את הסימפטומים והקשיים הנלווים להפרעות הקשב. ככל שהמענה התרופתי אינו מספק, או שיש רצון לשפר יותר את התפקוד, ניתן לשקול טיפול נוירופידבק. בהצלחה
-
-
דכאון (לת)
שלומיתי 05/02/2022 | 22:07האם אפשרי להבריא מדכאון ללא תרופות נוגדות דכאון אלא רק בעזרת תרופות הרגעהפתח בחלון חדש -
הפרעות קשב של בן 60 (לת)
עופר 22/01/2022 | 18:28ישנם מספר תוכנות לאימון כנגד בעיות קשב וריכוז איך לבחור התוכנה המתאימה והאם יש מומלצת בתודה עופר שטפתח בחלון חדש -
פבוקסיל בשילוב עם ויואנס (לת)
דחוף 19/01/2022 | 04:25שלום, בהמלצת פסיכיאטר, ביתי בת ה 8.5 התחילה טיפול בפבוקסיל (50 מג) לפני 4 שבועות להפחתת חרדה. הטיפול ניתן בנוסף לויואנס 30 מג אותה היא מקבלת כשנה וחצי בגלל קשיי ריכוז. כשבועיים לאחר נטילת התרופה התחילו לצערי הפרעות התנהגות שלעולם לא נראו, חוסר שקט ותנועתיות בלתי פוסקת בגוף, מרבה ליפול בקלמזיות. לצערי כשפנינו לפסיכיאטר הוא לא ממש זכר אותנו ולא נתן מענה ( " אם היא אלרגית מקסימום תפסיקו. בכל מקרה זו התרופה הכי טובה לחרדה...). אנו לא רופאים ולא באמת יודעים אם היא "אלרגית" אבל בוודאות יודעים שסו לא הילדה שלנו. האם לאחר 4 שבועות טיפול ב 50 מג נדרשת הפסקה הדרגתית או שאפשר להפסיק בבת אחת?פתח בחלון חדש -
הפרעה ששנים פעילה ולא נהפכת ללא פעילה (לת)
אורן 31/10/2021 | 08:36לפני מספר שנים אובחנתי ב Personality disorder, unspecified ומאז האבחנה נשארת על כנה ולא משתנה. רציתי לדעת אם זה אבחנה זו יכולה להפוך ללא פעילה או מדובר באבחנה כרונית? הדומה לאבחנה של מחלה נפשית. ואם רצוי ללכת לחוות דעת שנייה?פתח בחלון חדש -
טיפול בלקויות למידה
דניאל 05/12/2020 | 20:16הי אני בתיכון ,סובל מלקויות למידה הבאות לידי ביטוי קשיים בתפיסה החזותית ובתפיסה השמיעתית. קשיים התכלול הבין-חושי, בעיקר בערוצים החזותי והשמיעתי. קשיים בהתמצאות במרחב והתמצאות בזמן. קשיים בזיכרון, לטווח קצר ולטווח ארוך, ובזיכרון עבודה. קשיים שונים בחשיבה, הכוללים העדר אסטרטגיות למידה יעילות, קשיים בארגון זמן, ארגון קשב, נוקשות בחשיבה איזה טיפול עלול להתאים לי וכמה פגישות צריך? והאם ניתן לפתור ב80 אחוז לקות זו?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 13/12/2020 | 07:48שלום רב בדרך כלל יש צורך בכ60 טיפולים (לסיום הטיפול). בד"כ ניתן להתחיל להתרשם מהשיפור סביב הטיפול ה 20. בהצלחה -
מספר טיפולים
דניאל 11/12/2020 | 00:04מהו מספר הטיפולים ללקויי למידה? -
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 06/12/2020 | 21:19שלום רב הטיפול באמצעות טכנולוגיית נוירופידבק נמצא כיעיל בטיפול בלקויות למידה מסוגים שונים. השפעות הטיפול נוטות להתמיד למשך שנים רבות. בדרך כלל הטיפול בלקויות למידה מצריך טיפול בסוגים שונים של נוירופידבק בו זמנית. בהצלחה
-
-
קשב וריכוז ועצבני
סמי 30/11/2020 | 07:47שלום, יש לי בן נשואי גיל 25 והא עצבני ולא רגוע בכלל! וכמובן בעיית קשב וריכוז. על כל דבר הוא מתעצבן בלי סיבה שובר והורס דברים... ואנחנו מאוד דואגים לו וגם הוא מתחנן שנעזור לו אבל אנחנו והוא לא יודעים מה לעשות ולמי לפנות ואיזה טיפול מתאים ברפואה. בבקשה תעזרו לי בייעוץ רפואי או תרופתי תודה!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 05/12/2020 | 09:54שלום רב לא ניתן לעזור באופן זה. יש עשרות בעיות שיכולות להתאים לתיאור: לדוגמא, האם יש לו פוסט טראומה? כפייתיות? הפרעת קשב? דיכאון? ועוד ועוד אפשרויות. חובה לבדוק את האדם בכדי להגיע לאבחנה ורק לאחר מכן להתחיל לחפש מענה מתאים בהצלחה
-
-
add לא מטופל בריטלין
ויוי 26/03/2018 | 13:33שלום ד"ר הבן שלי מאובחן עם הפרעת קשב מוסחות חולמנות וכו...ניסינו תקופה עם ריכוזית טבעי, לא ברור אם משפיעה המלצו לנו על נוירו פידבק -קבענו תור במכון אלפא בריין סנטר מאו מאוד יקר.למה העלויות יקרות כלכ כך האם אצלכם יותר זול??? האם המקום שלכן מותאם לצבור החרדי???פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובות
ד"ר דורון תודר 26/03/2018 | 15:28שלום רב יש לנו מטופלים חרדים רבים כמו גם מטופלים שאינם חרדים. הנושא של העלויות תלוי בגורמים רבים. איני יודע מה העלויות שם. באופן עקרוני אנו משתמשים בציוד היקר ביותר, כזה שיש לו את כל תווי התקן (כולל FDA), ציוד שמאושר כציוד קליני, ויש לציוד כזה עלויות... בהצלחה
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים