דלג לתוכן

בן 7 עם Hdad+Hdd

פורום הפרעות קשב וריכוז - נוירופידבק

 אסתר אטיה

אסתר אטיה

אסתר אטיה היא מאסטרית בתחום הפרעת קשב וריכוז, נוירופידבק ורפואת תדרים, עם ניסיון חינוכי רחב של למעלה מ־30 שנה. במהלך הקריירה שלה היא שילבה בין חינוך מקצועי לבין טיפול פרטני, ומציעה לכל מטופל מסגרת טיפולית מותאמת אישית, תוך תשומת לב מלאה לצרכים הרגשיים והקוגניטיביים שלו. אסתר החלה את דרכה החינוכית בצרפת, שם לימדה בשיטת מריה מונטסורי, ובהמשך העבירה שיעורים במערכת החינוך בישראל במשך 20 שנה. הידע החינוכי העשיר שלה מאפשר לה לשלב בתהליך הטיפולי טכניקות חינוכיות-התפתחותיות יחד עם כלים טיפוליים מתקדמים, ובכך לסייע למטופלים לפתח כישורי למידה, ריכוז ומיומנויות חשיבה. כיום היא מנהלת קליניקה באילת והסביבה, המתמחה בטיפולי נוירופידבק להפרעת קשב וריכוז וכן בטיפולים ברפואת תדרים, המספקים מענה הוליסטי המשלב גוף ונפש. הגישה שלה לטיפול נשענת על הבנה עמוקה של מקור הקושי אצל המטופל, ומתן תמיכה מכילה שמאפשרת לו להרגיש נינוח, פתוח ומחובר לעצמו.   תחומי ההתמחות והפעילות שלה כוללים: ✓ מאמנת בשיטת נוירופידבק ✓ סדנאות מגוונות בתחום החינוך והטיפול ✓ פיתוח מיומנויות חשיבה מתקדמות ✓ מוסמכת מבדקי מוקסו האני מאמין שלי... אני מתייחסת למטופל שלי כמכלול, גוף נפש ורוח. אני יודעת שמקור כל כאב הוא נפשי, אני מכילה ומתחברת אליו שירגיש הכי נוח ופתוח איתי.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
 גלית ברכה - מומחית ברפואה סינית
גלית ברכה - מומחית ברפואה סינית רפואה משלימה
4.7
( 7 חוות דעת )
"גלית מטפלת מצויינת , עם הרבה ידע , רגישות ומקצועיות"
ד"ר אורן כחולי
ד"ר אורן כחולי רפואה משלימה
5.0
( 3 חוות דעת )
"הגענו אל ד''ר כחולי לטיפול עבור הילד שלנו. חייבת לציין שיש לו רגישות יוצאת דופן ויחס מאוד מחמם את הלב. מעבר לטיפול שקיבלנו ממנו בהמלצה הוא זמין לכל מענה ומקדיש זמן ומענה בכל שעות היום שזה משהו מחמם את הלב בפני עצמו. חוץ מזה קיבלנו הבחנה וטיפול שהראו תוצאות כבר בשבוע שבועיים ראשונים. מעבר לטיפול המסור והמבין היחס הבינאישי שלו הוא מעבר לכל. תודה שיש מטפלים שאיכפת להם באמת רוצים לעזור נותנים מענה אמיתי"
 אינסה אלוני
אינסה אלוני רפואה משלימה
5.0
( 5 חוות דעת )
"אינסה רגישה, מכילה, סובלנית. בעלת ידע עצום. זמינה תמיד. קשובה ובעיקר מקצועית. ממליצה בחום לעשות שינוי לצד אינסה!"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםהפרעות קשב וריכוז, ADHD

פורום ADHD מנוהל ע"י ד"ר גלעד חבצלת, מומחה לרפואת ילדים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!

לפורום הפרעות קשב וריכוז, ADHD

פורוםסרטן ריאות

בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום סרטן ריאות

פורוםטיפול בכאב

בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום טיפול בכאב

פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול

בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול

פורוםנטורופתיה

בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום נטורופתיה

פורוםקנאביס רפואי

בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום קנאביס רפואי
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו