פורום יבלות - עמוד 12
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
יבלת ויראלית באצבע של הרגל (לנער)
בלה ק. 28/06/2018 | 13:21שלום, מאחר ויש לנכד שלי יבלת ויראלית והוא מקבל טיפול, האם הוא יכול להכנס לבריכה הביתית שלנו או שזה מסוכן לשאר הנכנסים לבריכה. בתודה בלהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יבלות ויראליות
ד"ר אביקם הראל 30/07/2018 | 17:51יבלות ויראליות מדבקות ביותר. אני ממליץ לא להיכנס לבריכה ו/או לאמבטיה ו/או להשתמש במגבת משותפת שכן ניתן להידבק בקלות רבה.
-
-
יבלת בכף יד
שחר 13/07/2018 | 08:11שלום רב, לאחר מספר רב של נסיונות צריבה בחנקן, היבלת בכף היד ממשיכה לצמוח.כיצד ניתן להסיר אותה בדרך אחרת יעילה יותר והאם קופת חולים משתתפת בעלויות? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יבלת בכף היד
ד"ר אביקם הראל 30/07/2018 | 17:50שחר שלום, נראה שהטיפול בחנקן לא פועל בצורה אפקטיבית על היבלת שלך. לפיכך אני ממליץ לבצע הסרה כירורגית זעירה ליבלת (ניתן לבצע במרפאות מומחים לרפואת עור). לרוב ביטוחים פרטיים ממנים טיפול זה.
-
-
יבלת מגרדת
גג 19/07/2018 | 09:59מין יבלת מגרדת נורא באיזור המפשעה. כבר מספר חודשים, לא נעלם. אשמח לדעת מה זה יכול להיות ואיך אפשר לטפלפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יבלת מגרדת
ד"ר אביקם הראל 30/07/2018 | 17:48שלום רב, במקרה זה לצערי קשה מהתיאור להבין איזה סוג יבלת זאת. אני ממליץ להגיע לרופא עור על מנת לטפל בבעיה. תודה רבה.
-
-
ציפורת חודרנית
יוסי 25/07/2018 | 17:55שלום, יש לי ציפורן חודרנית, אם כאב כאשר נוגעים שם, ונפיחות קלה ואדום מסביב. האם משחת נגד פטרת ציפורניים ומים חמים יעזרו? האם חייבים ללכת לרופא? תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ציפורן חודרנית
ד"ר אביקם הראל 30/07/2018 | 17:47יוסי שלום רב, אי טיפול בציפורן חודרנית עלול להביא לזיהום. אני ממליץ להגיע לרופא עור מומחה על מנת לבדוק ולטפל בבעיה. במרפאה שלנו מבצעים טיפול בציפורניים חודרניות בשילוב טכנולוגית לייזר.
-
-
יבלות מתפשטות
י. 30/07/2018 | 11:04לפני פחות משבוע ראיתי שמתחיל לצמוח לי יבלות, מיד קבעתי תור לרופא עור שנתן לי תמיסה לתת על המקום. אני שם כל יום אבל כל יום אני מוצא יבלות חדשות על הזרועות, אפילו לא אחת ליד השניה. מה אני יכול לעשות? זה דחוף אשמח לתשובה מהירהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יבלות מתפשטות
ד"ר אביקם הראל 30/07/2018 | 17:45שלום רב, יכולות להיות כמה אפשרויות להתפחות היבלות. לרוב אלו יבלות ויראליות אך קשה מהתיאור שלך, וללא תמונות לקבוע את סוג הבעיה. ההמלצה שלי היא לקבל טיפול מרופא עור כפי שאתה עושה, במידה והבעיה לא נפתרה גש שוב לרופא העור שלך.
-
-
התקשות עור אצבעות הרגליים
דינא 21/03/2018 | 21:31שלום, על אנמבעות כף הרגל מופיעות התקשיות עור הצורה של יבלות. הן לא כואבות אבל מראיהם לא טוב. איך אפשר לטפל בתופעה זו וגם למנוע אותה. תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יבלות על הרגליים
ד"ר אביקם הראל 10/06/2018 | 19:42אין אפשרות למנוע התפתחות של יבלות ויראליות. במידה ויבלות אלו הן ויראליות, אני ממליץ להשתמש בטכנולוגיית לייזר לטיפול ביבלות. יבלות אלו עשויות להוות מטרד במידה ויפתחו ואף לפגוע בתהליך ההתפתחות במידה ומדובר בילדים.
-
-
יבלות ויראליות על השד בשבוע 35 להריון
הריונית מודאגת 27/04/2018 | 15:56שלום רב, אני בשבוע 35 להריוני ולפני מספר ימים גיליתי יבלות ויראליות באזור החזה (גם על גבי השד וגם מתחתיו). היבלות עברו צריבה אך בינתיים החלו לצוץ חדשות. האם הדבר בהכרח ימנע ממני להניק? האם קיימת סכנת הידבקות לתינוק שעתיד להיוולד במידה ואניק? מה המשמעות של הדבקה ביבלות מסוג זה עבור תינוק בן יומו? האם יש טיפים כלשהם לזירוז ההיפטרות מהיבלות? תודה רבה מראש על מענהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יבלות על השד
ד"ר אביקם הראל 10/06/2018 | 19:40שלום, אני ממליץ מאוד להגיע לרופא עור לאבחון היבלות ולהתייעץ על דרך הטיפול בהן. אין אפשרות להיפטר מהיבלות בצורה מהירה ללא טיפול, אך צריך לזהות את סוג היבלות לפני. בריאות, ד"ר הראל.
-
-
טיפול בחנקן נוזלי
רעות 21/05/2018 | 01:41קיבלתי טיפול בעזרת חנקן נוזלים על מספרים נגעים שצמחו על עור הצוואר שלי, הנגעים ירדו אך נשארו כתמים אפורים בולטים מאוד אשר מפריעים לי יותר מאשר הנגעים שהיו קודם. חלפה כמעט חצי שנה- האם הכתמים אמורים להיעלם בשלב מסויים? יש דרך לגרום להיעלמותם ללא טיפולים קוסמטיים שידרשו ממני הוצאה כספית גבוהה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול ביבלות באמצעות חנקן נוזלי
ד"ר אביקם הראל 10/06/2018 | 19:38אני ממליץ להגיע לבדיקת התייעצות עם רופא עור מומחה. ההמלצה שלי היא להסיר את היבלות באמצעות טכנולוגיית לייזר, שכן תופעות אלו מוכרות במקרים של שימוש בחנקן נוזלי. לכן אני משתדל להימנע ככל שניתן בשימוש בחנקן נוזלי כשאפשר. תודה רבה ובריאות שלמה. ד"ר הראל.
-
-
יבלת ויראלית בכף הרגל אצל ילדים
רויטל 30/04/2018 | 22:28שלום. לבת שלי בת ה-12 יצאה יבלת ויראלית בכרית כף הרגל. טופלה מספר פעמים בחנקן נוזלי אצל רופא עור...היבלת התפשטה וכעת יש לה קבוצה של 7 יבלות. דבר שמקשה על ההליכה וגורם לה סבל רב! מה ניתן לעשות?? כיום אנחנו הולכות לפדיקוריסטית רפואית שמקלפת את היבלת ואז מורחים בבית משחה בשם סלאטאק ג'ל על בסיס יומיומי. אך עדיין סובלת. האם יש טיפול בבית חולים או באופן פרטי שניתן לעשות על מנת להקל עליה??? תודה מראשפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול ביבלות
ד"ר אביקם הראל 10/06/2018 | 19:36עושה רושם שבתך סובלת, וזה שכיח אצל ילדים עם יבלות. בשביל לטפל בילדתך יש צורך להגיע לרופא מומחה בתחום על מנת להסיר את היבלות. אנחנו דוגלים בשיטה של שילוב לייזר עם טיפול באמצעות כירורגיה זעירה להרחקה של היבלות. תודה רבה ובריאות שלמה.
-
-
נקודה ורדרדה עגולה על העור
שני 29/05/2018 | 23:39היי אשמח לעזרה.. יש לי נקודה עגולה על העור ליד כף היד והיא עגולה בצבע ורדרד, לא יודעת אם מדובר ביבלת, היא גם במגמת גדילה (מאוד לאט אבל היא גודלת כלומר גודלת לרוחב מתפשטת), ואין שום תחושה.. אשמח להשערה מה זה יכול להיות... תודה!!פתח בחלון חדש-
נקודה ורדרדה עגולה על העור
שני 10/06/2018 | 11:28תודה רבה דוקטור -
תשובת מומחה נקודה ורדרדה
ד"ר אביקם הראל 10/06/2018 | 10:21שלום רב, הנגע נראה כמו יבלת וניתן להסרת פשוטה בלייזר ללא כאב
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים