פורום יבלות - עמוד 7
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
יבלת באצבע הקטנה של הרגל
רבקה 02/09/2019 | 14:44יש לי יבלת קטנה על האצבע הקטנה של רגל ימין שנרמה כנראה מלחץ של נעל... מה כדאי לעשות בכדי להסיר אותה ?? תודה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הסרת יבלת מרגל
ד"ר אביקם הראל 18/09/2019 | 19:53בהחלט ניתן להסיר את היבלת באמצעות לייזר או באמצעות הסרה כירורגית, או באמצעות חנקן נוזלי. תודה רבה דר הראל
-
-
יבלת
מיכל 05/09/2019 | 16:43שלום, לפני כמספר שנים הופיעה לי נקודה קטנה על האף שנראתה כמו נקודת חן/יבלת. ניגשתי לרופא עור ונעשה טיפול של צריבה על ידי חנקן. לאחר זמן מה, שמתי לב שהנקודה המדוברת חזרה שוב, לכן שוב ניגשתי לרופא שביצע שוב צריבה עם חנקן. עכשיו לאחר מספר שנים, אני שוקלת לעבור ניתוח אף מסיבה אסטטית. היבלת קיימת על גשר האף בתחילתו, ומבחינה אסטטית יוצרת מן ״גבעה״ ש״הורסת״ את גשר האף הישר והקיים. לפני שאני ניגשת לעבור את ניתוח האף, רציתי לדעת האם ניתן להסיר את היבלת? (כשמעבירים אצבע על גשר האף, על היבלת, מרגישים מין גבעה קטנה- ניתן להבין בכך גם בפרופיל האף)פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יבלת על האף
ד"ר אביקם הראל 18/09/2019 | 19:52שלום רב, קשה מאוד מהתיאור שלך להבין אם יש אפשרות הסרה באמצעות כירורגיה זעירה. נדרש להגיע לפגישה עם רופא עור מומחה בשביל לבחון את הטיפול הנדרש תודה רבה, רובי
-
-
מולוסקום בפי הטבבעת לילד בן שלוש
חנה 08/09/2019 | 13:04שלום וברכה, בני סובל מספר חודשים מיבלות גדלות ומתפשטות. רוופא עור מומחה המליץ על הסרה כירורגית בהרדמה. שמענו שקיימים טיפולים הומיאופתיים, האם מוכר? האם מומלץ? תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יבלת בפי הטבעת
ד"ר אביקם הראל 18/09/2019 | 19:51שלום רב, יש אפשרות לטפל באמצעות הסרה כירורגית, יש מטפלים הומיאופתיים גם. עם כי, אני ממליץ מאוד להיבדק על ידי רופא עור מומחה. תודה, דר הראל
-
-
יבלת באיזור הנרתיק
רוני 12/09/2019 | 00:29יצאה לי יבלת בגובה של בערך סנטימטר באיזור הנרתיק היא בצבע ורדרד כזה רציתי לדעת מה זהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יבלת בנרתיק
ד"ר אביקם הראל 18/09/2019 | 19:49שלום רב, מדובר על יבלות ויראליות באזור אבר המין. בהחלט אפשר לטפל. נדרש להגיע לרופא עור מומחה. בריאות, ד"ר הראל
-
-
יבלת טוחה וכואבת בכף הרגל שאינה מגיבה לטיפול שמרני
איילת 16/09/2019 | 12:18שלום. בתי, בת 16, סובלת כ 5 החודשים מיבלת שטוחה בכף הרגל. העור קשה ומרכזה שחור. טיפול בורומל , סאלאטק ג'ל וחנקן לא עזר. כיום מאד מאד כואב לה עד כדי כך שההליכה קשה (למות הפדים הקטנים המונעים חיכוך) האם ניתן להוציא היבלת? האם זה נקרא "הסרת יבלת עמוקה" או הסרה בכפית כירורגית (האם שתיהן זהות?) תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הסרת יבלות
ד"ר אביקם הראל 18/09/2019 | 19:48שלום רב, קשה מאוד להבין את הבעיה מלבד העובדה שיש יבלת כואב. אכן, נדרש להגיע לרופא עור מומחה בנושא, ולבחון דרכים לטיפול ביבלת, הסרת כירורגית, באמצעות לייזר או שיטות אחרות. ניתן בהחלט לטפל. תודה ד"ר הראל
-
-
משחת -ELOCOM CR 0.1 (לת)
דוד 05/09/2019 | 07:33שלום קיבלתי מרשם מרופא עור למשחה זו אולם בבית מרקחת נאמר לי שתרופה זו איננה יותר משווקת מה עליי לעשות והאם יש תחליף כמו כן האם היא מחוייבת במרשם תודהפתח בחלון חדש -
פריחה/אלרגיה ברגליים כעור ברווז (לת)
נץ 26/08/2019 | 17:54פריחה ברגליים מעין עור ברווז אדמומי התחיל בקרסול ושוק נראה לי שהפריחה מתפשטת כלפי הירך.אין חום ולא מגרד .תחושה לא נעימה.הרופא נתן לי משחה טבעקוטן השתמשתי יומיים ולא עוזר.כמו כן אני שותה כבר שישה ימים כדורי אלרגימה ניתן לעשות?האם יש סכנה?פתח בחלון חדש -
יבלת בכף היד מדבקת (לת)
רונן 12/08/2019 | 12:08היי , לאחר התייעצות עם מומחה ברפואת עור ומין הבנתי שהדבקה מיבלת בכף היד לאיבר המין היא כמעט אפסית .. מכיוון שמדובר בזנים שונים של הוירוס .. האם זה נכון או שהוא טועה?פתח בחלון חדש -
פריחה ביד באזור קפול היד (לת)
נפתלי 29/07/2019 | 09:49לפני מספר ימים החלה להופיע פריחה על שתי הידים באזור קפול היד. האדמומית באורך כ-20 ס,מ, מגרדת מאד משחות מרגיעות לא עזרו. באזור האצבעות מופיעות אצלי קילופי עור שהרופא עור בעבר איבחן אותם בתור פסוריאזיס האם יתכן שגם האדמומית שייכת למחלת עור הנ"ל. בתודהפתח בחלון חדש -
יבלת רגילה
דן 26/04/2019 | 22:56שלום דר אביקם יש לי שתי יבלות רגילות ב היד הפנימית האם הן מדבקות? שרפתי אותן כמה פעמים בחנקןפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יבלת רגילה
ד"ר אביקם הראל 18/06/2019 | 13:25שלום דן, קשה לי להבין לפי התיאור שלך מה סוג היבלת שכן יש מספר סוגי יבלות. ככלל היבלות, במידה והטיפול בחנקן לא נמצא יעיל, תמשכנה לגדול, לפיכך אני ממליץ על הסרה כירורגית. בריאות.
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים