פורום טיפול בהתקרחות בשיטת PRP
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
סבוריאה בקרקפת (לת)
יסמין 18/06/2023 | 07:51שלום מזה כבר כמה שנים אני סובלת מסבוריאה בקרקפת ניסיתי הכל אך כלום לא עזר. אשמח לדעת אם טיפול בprp יכול לעזור? ואם יש טיפול אחר? תודהפתח בחלון חדש -
Jessner העור (לת)
חנה לוי 12/12/2021 | 11:54יש לבת שלי jessner בעור הפנים איך מטפלים?פתח בחלון חדש -
מתי צריך לקבוע טיפול PRP אחרי הסדרה הראשונה? (לת)
דוד 03/03/2020 | 20:43שלום, תוך כמה זמן מרגע שעושים את הסידרה הראשונה של הPRP צריך לעשות פעם נוספת בשביל לא לאבד את האפקט? מה הטווח? הכוונה אם עשיתי 3 טיפולים ראשוניים בפרק זמן קצר יחסית, תוךם כמה זמן צריך להיות הטיפול הבא בשביל לא להצטרך לחזור שוב על ה-3 טיפולים? והשאלה השנייה היא אם משנה כמות השומנים בדם להצלחת הטיפול/אם זה עלול לגורם בעיות אחרות? תודה רבה, דוד.פתח בחלון חדש -
האם כדאי
אירינה 10/09/2018 | 20:07שלום רב, רציתי לדעת האם כדאי לי לבצע טיפול prp להצמחת שיער אם אני אנמית? ההמוגלובין שלי סביב 10.6 והמטוקריט 30? תודהפתח בחלון חדש-
מה השם של המרפאה שלכם
אורלי 22/12/2019 | 21:21שלום רב, מה השם של המרפאה שלכם -
PRP
דודו 22/10/2019 | 19:22היכן נמצאת המרפאה שלכם מי הרופא שמזריק ואם מזריקים עם אקדח ואיך אדע שמה שאתה אומר על 2.5 מיליון טסיות הוא אמיתי ,יש תדפיס שמראה ? -
תשובת מומחה טיפול PRP והמטוקריט
דר' גיא שלום 11/09/2018 | 10:17אין קשר בין רמת ההמטוקריט והצלחת הטיפול. הפרמטר היחידי שעימו יש קורלציה להצלחת הטיפול היא רמת הטסיות המתקבלת בנוזל הפלזמה המרוכז ורמה זו משתנה בהתאם למיכשור המעבדה בו את מבצעת את הטיפול. ישנם מקומות המתהדרים בטיפולי פלזמה עשירה בטסיות אך בפועל הנוזל שהם מפיקים מכיל כמעט 0 טסיות למ"ל פלזמה. ריכוז סביר הוא 250 אלף טסיות למ"ל, כשיש מקומות שמליחים להגיע אף ל500 אלף או 600 אלף במ"ל. מיכשור מיוחד שקיים רק במרפאה שלנו מצליח להפיק פלזמה בריכוז של כמעט 2.5 מיליון טסיות למ"ל.
-
-
תיזמון טיפול (לת)
דוד 21/07/2019 | 15:19מרבית שערות ראשי נשרו, אני כבן 35. האם הטיפול מתאים לי?פתח בחלון חדש -
ריח עובש בקרקפת (לת)
דלי 18/06/2019 | 20:02שלום רב , האם ריח עובש מן הקרקפת מצביע על בעייה רפואית כל שהיא, למרות שמירה על הגיינת השיער והגוף? האם ייתכן כי פטריית עובש "התנחלה" בקרקפת? ומה הוא הטיפןל המומלץ לכך?פתח בחלון חדש -
סבוריאה (לת)
ארנון 16/06/2019 | 14:57שלום רב לכם ! לבני בן ה - 31 נאמר על ידי רופא העור שלו שיש לו סבוריאה. מבלי לפקפק באבחנתו אך באם בני מעוניין בחוות דעת רפואית ומקצועית נוספת אילו רופאי עור מתמחים בתחום זה במדינת ישראל ? אני יודע שזו שאלה אולי מעט בעייתית אבל אשמח לקבל המלצה למספר רופאים אשר ממש מתמחים בתחום בארץ. תודה רבה.פתח בחלון חדש -
פרפ לנשירת שיער
דניאל 07/06/2019 | 14:34שלום, אי פונה אליכבשה בנושא לטיפול פרפ למניעת נשירת שיער. יצא לי להציץ בחסרות מסויימות שעושות את הטיפול, וניראה לי שמחיר הטיפול מוגזם מאוד, כשאני יודע שבסופו של דבר הם לוקחים לי דם ומחדירים לי את זה לקרקפת. רציתי לדעת האם זה נשמע לכם שאעשה את הטיפול בצורה עצמאית ללא עבר רפואי? חקרתי קצת על אופן הטיפול ולא הבחנתי במשהו מסובך... אשמח לחוות דעתכם.פתח בחלון חדש-
תיקון הטקסט
דניאל 07/06/2019 | 14:36אני פונה אליכם בשאלה* בחברות*
-
-
שילוב שיטות
מודאג 28/04/2019 | 10:18שלום, אני משתמש בספריי למניעת נשירה (מינוקסי). האם ניתן לשלב בשיטות, יחד עם PRPכדי להצליח יותר בשמירה על השיער? תודה לתשובתכםפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בוודאי ואפילו יעיל יותר.
דר' גיא שלום 28/04/2019 | 10:38במידה ותרצה לקבוע תור לטיפול או איבחון נשמח לסייע לך, דבר עם שירלי-0522791967 היא תתאם מפגש
-
-
תפרחת כתגובה לתרופת קיטרודה (לת)
מאירה 19/04/2019 | 09:01הנני חולת סרטן ראות מטופלת בקיטרודה לאחר בדיקת foundation one .לאחר כמה חודשי טיפול הופיעה פריחה אדומה בידים וברגלים בלבד הגוף נקי.התופעות לא חולפות הן רק נחלשות ומתחזקות.מטופלת במשחות עור כמו לםסוריאזיס.המצב כבר שנה מצב הסרטן השתפר אך התופעה לא עוברת.היש עצה...פתח בחלון חדש

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים