שייפו לי שן ועיקמו אותה
פורום אורטודנטיה שיניים כלואות

פרופ' אדריאן בקר
בעבר פרופסור במחלקה לאורתודונטיה בהדסה ירושלים, הוראה למתמחים במשך 40 שנה לקראת מומחיות, מורה לדורות רבים של אורתודונטים בארץ, בוחן בבחינות גמר. כעת מקבל מטופלים במרפאתו הפרטית בלבד. רופא בכיר במחלקה בהדסה בעל ידע רב ומיומנות במקצוע באופן כללי ובנוגע לשיניים כלואות בפרט. המציא שיטות מקוריות בטיפול במצבים קשים ויועץ חיצוני לרופאים מומחים עמיתים. חוקר בנושאים רבים ובמיוחד בגורמים, בשיטות מיוחדות ומתקדמות ובטיפול בכליאה של השיניים. כתב למעלה מ-150 מאמרים בעיתונות המקצועית הבינלאומית וספר שכבר יצא לאור במהדורה השלישית שלו. הספר תורגם ל-8 שפות זרות ונחשב למקור הסמכותי ביותר בתחום. מנהל אתר אינטרנטי שבו מופיעים מאמרים קליניים מעשיים ותיאורתיים במטרה ללמד לקהל האורתודונטים בעולם את כל האספקטים הנוגעים בסיבות, במניעה, בטיפול לחילוץ שיניים שיניים כלואות, להביאן אל חלל הפה וליישרן במקומותן בקשת השיניים. קיים גם דף ייעוץ שבו גם רופאים וגם הורים יכולים לשלוח צילומים ומידע קליני אחר ולבקש עצה לגבי טיפול של בעיות ייחודיות לגבי מטופל ספציפי. האתר נכתב בשפה האנגלית ותפוצתו מגיעה לכל קצות תבל. פרופ' בקר הוציא לאור עד כה מידי חודש יותר מ-75 מאמרים ושיעורים בנושאים אלה באתר. מוזמן באופן תדיר להעביר קורסים בחו"ל ומרצה מבוקש בכנסים בינלאומיים בכל העולם.שייפו לי שן ועיקמו אותה (לת)
עדי 04/03/2025 | 17:46שלום,אני בת 28 בגיל 15 היה לי שנתיים גשר בכל הפה,לאחר שהורידו לי את הגשר גדלה לי שן טוחנת בצד שמאל עקומה ובעצם עשו לי גשר נוסף רק על הצד הזה(הכוונה לא על כל הלסת רק על מס' שיניים בצד שמאל)ולאחר שנה וחצי הורידו לי ומה שהם עשו בעצם הם יישרו לי את השן הזאת ועיקמו לי את השן שלישית אחרי השן העקומה הזאת,ולא יכלתי לסגור את הפה כמו שצריך בגלל שהיא עקומה והיה לה שפיץ אז השפיץ נורא הפריע והכאיב לי כי זה לא היה המקום שצריך להיות,אז הם שייפו לי אותה,עכשיו הפה שלי נסגר אבל בגלל שבצד ימין הכל תקין כי לא נגעו לי שם ובצד שמאל יש לי שן אחת עקומה ומשוייפת,אז יש איזה שהוא מצב לא מאוזן שיוצא שכל העומס הוא על צד ימין,אני ממש מרגישה את החוסר של הגובה של השן בצד שמאל(למרות שהשיניים נסגרות)ואני סובלת ממש מכאבים בצד ימין,וגם מאז ששייפו לי את השן הלחי שלי בצד שמאל ממש נפלה,אני הלכתי לרופא והוא שם לי דף כזה לראות שסוגר וראה שהשיניים נסגרות ואומר שהכל בסדר,אני כבר מיואשת וסובלת מכאבים כל כך הרבה זמן ואין רופא שעוזר לי כי הם אומרים ש"הכל בסדר" למרות שזה לא בסדר כי לפני שעשו לי את זה אז הכל היה בסדר עכשיו לא,הוא גם הביא לי פלטה ללילה שעוזרת לי אבל ביום אני בלעדיה וממש סובלת מכאבים,מה ניתן לעשות?הוסף תגובה
פורומים נוספים בתחום
פורוםאורטודנטיה שיניים כלואות
בפורום אורטודנטיה שיניים כלואות ניתן להתייעץ עם פרופ' אדריאן בקר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטודנטיה שיניים כלואות