פורום מחלות מין

התור הראשון הפנוי: 27/03/25, 09:20
-
הדבקה במחלות מין (לת)
בן 17 14/03/2025 | 09:32שלום. אתמול הייתי בשירותים של בית הספר ונגעתי באסלה ובידית של הדלת. מיהרתי להסעה ושכחתי לשטוף את הידיים. כעבור שעתיים פלוס, עשיתי ביד בבית לפני ששטפתי את הידיים. השאלה שלי היא האם איזשהו חיידק או נגיף יכל לחדור לפתח השופכה בזמן האוננות? בנוסף, עם תיאורטית מישהו גמר בשירותים על האסלה לפני שנכנסתי עליהם, ואז נגעתי בטיפה של נוזל הזרע שלו שנשארה שם ולאחר מכן עשיתי ביד האם בכך יש סיכון להידבק במחלת מין? לפי מה שהבנתי כדי להידבק במחלת מין צריכה להיות חדירה אם מגע של עור עם עור, אל בכל זאת אשמח עם תענה על השאלה שלי ותעשה לי סדר כי אני קצת מודאג. תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הדבקה בפפילומה
רון 09/03/2025 | 15:39שלום, יש לי פצע פתוח קטן בפין כמו עור מקולף (מאוננות) והיום כשהייתי בשרותים נגעתי באסלה ולאחר מכן גירדתי ונגעתי בפצע עם אותה היד. אפשר להידבק בפפילומה ככה? אפשר להידבק במחלות מין באופן כללי בצורה כזאת? אני רק בן 16 וחצי ואני מפחד ללכת לבדיקה למחלות מין עכשיו.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תיקון לשאלה
רון 09/03/2025 | 15:59שכחתי לציין שאני לא קיבלתי את החיסון נגד פפילומה.הוסף תגובה
-
-
הדבקה במחלות מטיפול בלייזר להסרת שיער (לת)
דנה 09/03/2025 | 15:19שלום האם ניתן להדבק במחלות כמו איידס או מחלות מין מטיפול להסרת שיער בלייזר במקומות אינטימים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
אוננות ומחלות מין
אנונימי 07/03/2025 | 08:54שלום, אני בן 13, ולתקופה של בערך 8 חודשים נהגתי לאונן בין 2-4 פעמים ביום. יש לי מספר שאלות: 1. האם ניתן להידבק במחלות מין מאוננות? 2. פעם אחת אוננתי עם ידיים מלוכלכות (לא שטפתי את הידיים אחרי שהגעתי הביתה). האם יש סיכון להידבק במחלות מין בצורה כזו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
הדבקה במחלות מין
עדי 08/03/2025 | 10:14בוקר טוב, לפי התשובה שלך אי אפשר להידבק במחלת מין מאוננות. אבל אם נגעתי באסלה בשירותים ציבוריים למשל ואחר כך עשיתי ביד אפשר להידבק במחלת מין ככה? אני מאוד מודאג שאולי נדבקתי באיזה מחלת מין.הוסף תגובה
-
תודה רבה ד"ר, אני מאוד מעריך שהשקעת את זמנך כדי לענות על השאלה שלי.
אנונימי 07/03/2025 | 17:54תודה רבה ד"ר, אני מאוד מעריך שהשקעת את זמנך כדי לענות על השאלה שלי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה אוננות ומחלות מין
ד"ר רונן הולנד 07/03/2025 | 17:04שלום, מחלת מין היא זיהום (חיידק או נגיף) שנדבקים בו כאשר מקיימים יחסים (התחככות, אוראלי, חדירה) עם אדם אחר. לא ניתן להדבק במחלת מין באוננות עם עצמך. כן יכולים להיות זיהומים רגילים בעור של הפין אם אתה מאונן עם ידיים מלוכלכות, אבל זה לא מחלת מין.הוסף תגובה
-
-
נשיקה עם נערת לווי (לת)
יוני 07/03/2025 | 23:21שלום דוקטור התנשקתי עם נערת לווי בתאילנד. האם יש סיכוי להדבקה של מחלת מין כלשהיא?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
HIV
אליה 05/03/2025 | 13:01היי אני בן 16 וחצי ביום שני הייתי עם מישהי בגילי שהיא פעילה מאוד בלשון המעטה ביחסיים מיניים עם גברים והחדרתי דרך הנרתיק עם קונדום לפי מה שאני זוכר חדירה אחת והוצאתי כל הסיפור היה פחות מ10 שניות אבל לבסוף אני לא זוכר שהורדתי את הקונדום מהאיבר ומפחד שהוא נפל יש לי למה לחשוש מhiv מאוד לחוץ.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה HIV
ד"ר רונן הולנד 05/03/2025 | 13:34אם הקונדום היה על הפין בזמן החדירה אין חשש להדבקה ב HIV. אם כאשר הוצאת את הפין הקונדום לא היה עליו אזי יש חשש מסוים (נמוך מאוד) להדבקה וכדאי לבצע בדיקת דם כאשר יעברו שלושה שבועות מהמגע.הוסף תגובה
-
-
הפטיטיס
שון 27/02/2025 | 01:38תוך כמה זמן לאחר קיום יחסי מין לא מוגנים אפשר לבדוק הדבקה בהפטיטיס? מה הסיכוי להדבקה במין אנאלי לא מוגן שהגמירה הייתה בחוץ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הפטיטיס
ד"ר רונן הולנד 27/02/2025 | 11:18החשש להדבקה הוא נמוך. בדיקת נוגדנים היא באמינות מצויינת אם מבוצעת חודש וחצי אחרי המגעהוסף תגובה
-
-
בדיקה והדבקה ב hiv
רוני 19/02/2025 | 13:41היי אם בצעתי בבחור מין אוראלי והוא בי היה לי דלקת חניכיים בזמן הזה נבדקתי בשני בדיקות הראשונה ב מכבי אחרי 20 יום שנייה יום למחרת ב איכילוב 21 יום אחרי יצא שניהם שליליות אשמח שתענה לי אני ממש בלחץהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בדיקה והדבקה ב hiv
ד"ר רונן הולנד 27/02/2025 | 11:17אם ביצעת בדיקת HIV שלושה שבועות אחרי המגע אז האמינות היא מצויינת.הוסף תגובה
-
-
Hiv
תום 09/02/2025 | 15:37שלום דוקטור . לפני 45 יום קיימתי יחסי מין עם מישהי שהכרתי באפליקציה הכרויות. אפשר להגיד סטוץ. במהלך האקט נקרע לי הקונדום . לא הספקתי עוד לגמור . לאחר ששמנו לב כמובן זרקתי ושמתי חדש. לא יחסתי לזה חשיבות יותר מדי . במהלך החודש האחרון . חליתי במיני שפעת . ועכשיו אני חולה שוב. דלקת גרון עם אפטות בחלל הפה. ובלוטות לימפה נפוחות פתאום קישרתי את זה יכול להיות שזה סימפטומים? אשמח לתשובההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בדיקת HIV
ד"ר רונן הולנד 09/02/2025 | 17:14החשש ל HIV לא גבוה, אבל כדאי לעשות בדיקת דם.הוסף תגובה
-
-
הידבקות בפפילומה
דני 18/01/2025 | 12:42הייתי אצל מישהי שמעניקה עיסוי ונראה לי גם מעבר אבל לא היה חדירה הייתי איתה שפשפתי רק את הפין בין החזה שלה וזה הכל מה הסיכוי להידבק בפפילומה במקרה המתואר הוסיף לציין כי לאותה בחורה שהיה בעבר לפני 5 שנים סרטן צוואר הרחםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הדבקה הפפילומה
ד"ר רונן הולנד 09/02/2025 | 17:15הסיכוי נמוךהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
-
שופכה מיקרוסקופית
-
אסטרדיול
-
רצף גנטי CFTR
-
תרופות קשורות
-
זרבקסה (ספטולוזאן/טזובקטם)
-
דוטאסטריד
-
טראזוסין
-
מונחים קשורים
-
אפיספדיאס
-
אורטרוסקופ
-
אבוביות נושאות זרע
רופאים בתחום

ד"ר סטניסלב קוצ'רוב
אורולוגיה
מומחה באורולוגיה ילדים ומבוגרים, מנהל יחידה לאורולוגיה ילדים, ביה"ח שמיר, אסף הרופא

ד"ר גד נוימן
אורולוגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"רופא נעים הליכות, קיבל אותי במאור פנים, הסביר על הבדיקה והתוצאות האפשריות, עורך מעקב וזמין לכל שאלה בטלפון"

ד"ר סטניסלב קוצ'רוב
אורולוגיה
מומחה באורולוגיה ילדים ומבוגרים, מנהל יחידה לאורולוגיה ילדים, ביה"ח שמיר, אסף הרופא

ד"ר גד נוימן
אורולוגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"רופא נעים הליכות, קיבל אותי במאור פנים, הסביר על הבדיקה והתוצאות האפשריות, עורך מעקב וזמין לכל שאלה בטלפון"
פורומים נוספים בתחום
פורוםבעיות בזיקפה, אימפוטנציה
בפורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציה ניתן להתייעץ עם ד"ר נחום זילבר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציהפורוםסרטן הערמונית
בפורום סרטן הערמונית ניתן להתייעץ עם מומחי מרפאת אורולוגים אורומדיק, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן הערמוניתפורוםמחלות מין
בפורום מחלות מין ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן הולנד, לשאול שאלות בתחום, בטיפול בקונדילומה, ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות מיןפורוםהצרת נרתיק
בפורום הצרת נרתיק ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון ברכר זכאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הצרת נרתיק