פורום מחלות מין - עמוד 16

התור הראשון הפנוי: 21/04/25, 09:40
-
הפריחה קשורה למחלת מין (לת)
אחד 04/05/2019 | 22:08שלום בתחילת 11.18 התחילו מידי פעם פריחות אדומות באזור צוואר,בטן,גב,זרוע,ירכיים,,,חלק מתרחב לפריחה גדולה,ואז זה עובר אחרי כמה שעות,,בא והולך,, ב10-11 בלילה פריחה חזקה, אני מתקלח מים חמים,זה נרגע אחרי שעה שעתיים, בבוקר אין כלום.., וכה וכה. זה קורה אחת לכמה ימים....בהתחלה לפעמים גם כל יום..... חודשים אחרונים אחת ל 2-3 ימים..... הרופא מומחה עור/פריחות ב 12.18 נתן כדורים טלפסט 180, לא לקחתי,חשבתי יעבור לבד, ב 2.19 התחלתי לקחת, אני לוקח שמתחיל פריחה וזה נרגע ל 4-5 ימים...בהערך כל 3-4 ימים כדור הבנתי שזה אלרגיה למשהו,קוראים לזה אורטיקריה ...... יש משהו שמטריד אותי, בתחילת 11.18 קיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה עם מכרית,,וגם בתחילת 11.18 התחיל הפריחה, האם יתכן קשר? הפרופוסר מומחה פריחות,כלל לא שאל על מין,אמר אלרגיה למשהו,לא יודעים מימה, אולי יעבור עם הזמןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
HPV 18 (לת)
אורית 01/05/2019 | 12:29היי בת 44 בבדיקת פאפ דק נמצאתי נשאית של HPV 18, הבנתי שהוירוס יכול לגרום גם לסרטן בלוע וברקטום, למי עליי לפנות כדי לבצע בדיקות מתאימות גם באיזורים אלו? בנוסף, האם אני יכולה להתחסן בגילי? האם יש לחיסון אפקטיביות על התאים שכבר נמצאו וקיימים כדי שלא יתפתחו לסרטן או שהחיסון מגן רק מפני וירוסים "חדשים" בעתיד? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
איידס (לת)
דור 26/04/2019 | 22:16אז ככה שכבתי עם טראנסית (טראנסגדרית ) והחדירות שלנו היו מוגנות!לגמרי! אבל לאחר שהיא חדרה אליי כמובן עם קונדום היא דחפה לי אצבעות לישבן,הישבן שלי היה עם דימום קל עקב החדירה ,יש חשש להידבקות ? מה קוקה בסיטואציה הזאתי כמו שקרה לי אם אחריי כל זה אולי אני לא ראיתי היה לה פצע כלשהו באצבעות ???תודה לעונים;)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
בדיקת hiv (לת)
מודאג 24/04/2019 | 19:44שלום רב. לאחרונה ביקרתי בחו"ל ,וקיימתי יחסי מין מוגנים לחלוטין(קונדום). חשוב לציין , שלא נקרע הקונדום, ולא אותרו בו נקבים כאלה ואחרים הפוגעים ביכולתו למנוע מחלות מין. כאשר חזרתי לארץ ,החלטתי להבדק בבדיקות סקר מקיפות לאיתור מחלות מין אצל האורולוג מטעם קופת החולים. האורולוג שלח אותי לבצע בדיקות דם שגרתית ולאיתור הפטיטיס(אני מחוסן להפטיטיס מטעמי מקום עבודה) ,ובדיקות שתן std pcr אשר חזרו שתיהן תקינות לחלוטין. בנוסף , כ24 ימים לאחר נחיתתי בארץ , נבדקתי בבדיקת hiv בוועדה למלחמה באיידס בתל אביב. היועץ מטעם הוועדה ציין בפניי כי משך תקופת החלון שלי הוא תקין(24 ימים) ,וכי במידה ולא חוזרים אליי מהוועדה תוך 4 ימים ,אני יכול להיות רגוע ולהמשיך את חיי כרגיל . הבדיקה בוצעה ברביעי לאפריל 2019 , וחזרתי לארץ בעשירי למרץ 2019 . מרגע נחיתתי בארץ , ועד לרגע זה ממש , אני סובל מחרדות ,כאבי ראש ,כאבי צוואר, ולא שקט לרגע עקב אי ידיעה האם הכל תקין איתי. חשוב לציין כי איני סובל מחום, איני סובל מבחילות או הקאות, ועד כמה שאני מרגיש, אין נפיחות בבלוטות הלימפה. שאלתי היא כזו: -האם טווח הבדיקה תקין? באתר של מרפאת לוינסקי ובאתר של הוועדה למלחמה באיידס רשום שהבדיקות מומלצות לביצוע החל משלושה שבועות מרגע החשיפה , לכן לקחתי כנקודת ייחוס את יום חזרתי לארץ . האם כאבי הראש והצוואר שלי הם כתוצאה מהחרדה שאינה פוסקת מרגע חזרתי לארץ? מקווה לתשובה מהירה ומהימנה. תודה. תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
וירוס הפפילומה האנושי (לת)
נגה 23/04/2019 | 15:29שלום רב, אני נשואה + 3 ובעלי הוא היחידי שאיתו קיימתי יחסים, כמובן שאצלו לא כך הדבר שכן הוא קיים יחסים עם רבות אחרות לפניי. לאחרונה התברר כי נדבקתי בוירויס הפפילומה זן מס' 16 בבדיקה שלישית שביצעתי לאורך השנים, כנדרש מכל אישה באופן סטנדרטי. הגניקולוג אמר שבאופן כללי אני בריאה ושאין מניעה להמשיך בקיום יחסים כרגיל,אך שתי שאלות יש לי- 1.איך אדע אם מבחינה אוראלית הכל תקין אצלי ושלא נדבקתי גם שם?(שכן היחסים בינינו לא היו רק מיסיונריים אלא גם אוראליים). 2.במידה וכן נדבקתי,האם אפשר להמשיך בדרכנו אנו או שעלינו לשנות הרגלים? בתקופה האחרונה אני די מנותקת מבחינה מינית ונורא קשה לי להשתחרר במחשבה מהאבחנה האחרונה וכתוצאה מכך אין בינינו שום מגע אינטימי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
נפיחות באיבר המין (לת)
שיגוגי 16/04/2019 | 19:09היי אני בן 25 בריא בדרכ. לפני כמה ימים שמתי לב שקיימת לי נפיחות בפין מתחת לכיפה בצד ימין של איבר המין שמתבטא גם בעור עודף וכאשר אני נוגע בו אני מרגיש סוג של וריד קשה כזה, לא קיים כאב במגע או בקיום יחסי מין. חשוב לציין שלפני כחודש נדבקתי בזיבה וטופלתי כעבור כמה ימים. בנוסף קיים גם גירוד בבית שחי שמאל שהתחיל בערך באותו הזמן, האם יש קשר ביניהם? אשמח לתשובה זה מאוד מלחיץ אותי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
PEP ופריחה (לת)
בן 08/04/2019 | 20:32שלום, מקווה שתוכלו לעזור. לפני כ-9 ימים, לאחר סקס לא מוגן, התחלתי טיפול PEP (פחות מ-24 שעות לאחר החשיפה). קיבלתי פרזיסטה (דארונאביר) 400 מ״ג בבוקר ובערב. נורביר (ריטונאביר) 100 מ״ג בערב. אמטריביר 200/245 מ״ג בערב. סה״כ 3 כדורים בערב. ובבוקר כדור אחד. לאחר חמישה ימים מתחילת הטיפול, התחילה לי פריחה בידיים ובבטן. הפריחה הינה שטוחה, כתמים אדומים, לא כואבים, שמחווירים עם מתיחת העור. מאחר וחלק מתופעות הלוואי הינם פריחה (1 או יותר מ-10), אשמח לדעת אם עלי לראות רופא, או להיות ״רגוע״ ולחכות לסיום הטיפול (28 יום טיפול). תודה רבה על ההתייחסות. בןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
בדיקות לפני הורדת קונדום (לת)
אבי 30/03/2019 | 17:08שלום דוקטור, אני ובת זוגתי בני 24 ומקיימים יחסי מין עם קונדום מזה זמן מה. לאחרונה העלנו את האופציה של הורדת הקונדום. לא לי ולא לה היו פרטנרים נוספים בעבר לקיום יחסי מין (כלומר אני הראשון שלה ולהפך). האם היית ממליץ לנו לקיים בדיקות דם ושתן לשלילת מחלות מין קיימות טרם הורדת הקונדום? תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
Vdrl (לת)
Ron 27/03/2019 | 20:02לפני שנתיים זוהה אצלי vdrl חיובי 1:4 קיבלתי זריקות פניצילין עשיתי בדיקה לפני חודש והטייטר ירד ל 1:2 האם הטייטר הנל נמוך והאם צריך לעשות זריקות שוב ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ערמונית מוגדלת (לת)
עיקר הבריאות 26/03/2019 | 22:17שלום בשנה האחרונה גדלה הערמונית כמעט פי שתיים והגיעה לגודל של 75 סמק . הערה : כל הסימנים של מניעת שתן או טיפתוף לא קיימים - אצלי הכל בסדר . השאלה היא ,האם להמנע מקיום יחסי מין יטיב את המצב , או ההפך לקיים כמה שיותר יחסים (ז"א לגרום ליותר הוצאת זרע ) תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
-
רצף גנטי CFTR
-
תרבית נוזל ערמונית
-
בדיקת שתן כללית
-
תרופות קשורות
-
פירידוסטיגמין
-
בלאומיצין PFI
-
פוספומיצין
-
מונחים קשורים
-
אפיספדיאס
-
אבנים בשלפוחית השתן
-
חיים עם סרטן הערמונית
רופאים בתחום

מרפאת אורולוגים אורומדיק UroMedic
אורולוגיה
5.0
( 4 חוות דעת )
"הגעתי למרפאה במצב
גרוע מבחינה רפואית
קיבלתי במקום יחס אישי ומקצועי שעזר לי
בריפוי הבעיה"

ד"ר גד נוימן
אורולוגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"רופא נעים הליכות, קיבל אותי במאור פנים, הסביר על הבדיקה והתוצאות האפשריות, עורך מעקב וזמין לכל שאלה בטלפון"

מרפאת אורולוגים אורומדיק UroMedic
אורולוגיה
5.0
( 4 חוות דעת )
"הגעתי למרפאה במצב
גרוע מבחינה רפואית
קיבלתי במקום יחס אישי ומקצועי שעזר לי
בריפוי הבעיה"

ד"ר גד נוימן
אורולוגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"רופא נעים הליכות, קיבל אותי במאור פנים, הסביר על הבדיקה והתוצאות האפשריות, עורך מעקב וזמין לכל שאלה בטלפון"
פורומים נוספים בתחום
פורוםבעיות בזיקפה, אימפוטנציה
בפורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציה ניתן להתייעץ עם ד"ר נחום זילבר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציהפורוםסרטן הערמונית
בפורום סרטן הערמונית ניתן להתייעץ עם מומחי מרפאת אורולוגים אורומדיק, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן הערמוניתפורוםמחלות מין
בפורום מחלות מין ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן הולנד, לשאול שאלות בתחום, בטיפול בקונדילומה, ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות מיןפורוםפלסטיקה ואסתטיקה וגינלית
בפורום הצרת נרתיק ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון ברכר זכאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פלסטיקה ואסתטיקה וגינלית