פורום דלקת אוזניים ושיקום שמיעה

-
דלקת באוזן שקרעה את עור התוף (לת)
אמא דואגת 25/03/2025 | 09:29שלום ד"ר, לבת שלי , בת 6, יש דלקת באוזן שמאל וקיבלה טיפות אוזניים. לאחר יממה מתחילת הטיפול, היא התעוררה בלילה עם צעקות שוד ושבר, פשוט השתוללה מרוב כאבים ללא שליטה, ואמרה שכואב לה מאחורי האוזן. בבוקר ראינו שכל האוזן עם דם וגם על הכרית יש דם. לקחנו אותה לרופאת ילדים, והיא אמרה שהמוגלה קרעה את עור התוף, ויש להמשיך באותו טיפול של טיפות האוזניים. השאלה שלי היא לגבי פגיעה בשמיעה באוזן שמאל. מה יקרה עכשיו עם עור התוף? האם זה גרם לפגיעה ברמת השמיעה של אוזן שמאל לצמיתות? תודה, אמא מודאגתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
דלקת אוזניים
בר 05/03/2025 | 23:39הייתי אצל רופא אאג בעקבות כאבים באוזן שהחלו לאחר כחודש וטופלתי עם טיפות אוזניים בלבד של ניאומיצין (שבמהלכם הייתי שבועיים חולה ואחכ עוד שבועיים שהרגשתי טוב אבל הייתי מנוזלת כאשר במהלכם נאלצתי לטוס (עבודה).) הרופא נתן לי אנטיביוטיקה פומית אוגמנטין ולאוזן טיפות סטרקסל (אמר שרואים פיעפוע נוזלים מעור התוף). הרופא גם שאב את המוגלה ויכולתי לשמוע שוב מהאוזן. לאחר כשעה הרגשתי שהאוזן נסתמה שוב והנזילות מהאוזן חזרו בנוסף למוגלה הדביק. חלפו מאז שלושה ימים ואני תוהה אם הטיפות לאוזניים עוזרות בכלל כי נראה שהן נותרות בפתח האוזן על המוגלה גם כשאני שוכבת על הצד שעה. האם אני יכולה לשאוב לבד את המוגלה מפתח האוזן עם פיפטה/מזרק ללא מחט? האם הטיפות יעילות בהינתן מה שתואר? האם יכול להיות שהטיסה גרמה למעבר של חיידק מהאף לאוזן?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה דלקת אוזניים
ד"ר עמית וולפוביץ 06/03/2025 | 10:11היי שאיבה היא פתרון זמני מאוד. כל עוד הדלקת לא עוברת ימשיכו להיווצר נוזלים והשמיעה תפגע קלות ולרוב זמנית. אם לא עובר אמליץ להיבדק ע״י א.א.ג שמתמחה באוזניים. מוזמנת לצור קשר עם מרפאתי. 0526627763הוסף תגובה
-
-
בדיקת שמיעה (לת)
יעל 18/02/2025 | 13:06האם בדיקת טימפנומטריה בנוסף לבדיקת שמיעה חיונית בשביל התאמת מכשיר שמיעההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
בארוטיטיס מדיה (לת)
לימור 15/02/2025 | 01:22איך אפשר לטפל בבארוטראמה? .אוזן שמאל סתומה לגמרי ויש שלפוחיות על התופיות. ניתנה אנטיביוטיקה-אוגמנטין אך אין שיפור בתחושת הלחץ והאטימות. זה מאוד מקשה על התפקוד.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
דלקת באוזן (לת)
טרומפלדור של האוזניים 02/11/2024 | 10:50לפני כחמש שנים התחרשתי באוזן אחת. כעת דלקת אוזניים השני האוזניים, הלכתי לרופא שאמר שיש לי דלקת, נתן טיפות, 4 טיפות 4 פעמים ביום. כשאני שם טיפות באוזן החירשת, שגם ככה אני דיי מאולחש שם, נהיים לי כאבים חזקים מאוד, משתקים לגמרי. למה זה קורה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
אובליטירציה (לת)
רוני 30/10/2024 | 15:14האם מרגישים את הגוש החוסם באוזן לאחר הניתוח?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
כאב והפרשות לאחר ניתוח כפתורים (לת)
עדן 25/07/2024 | 02:28בת 26, 21 דלקות אוזניים בשנה האחרונה. עם סינוסיטיס כרוני וסטייה במחיצת האף. ירידה בשמיעה ב2 האוזניים, אוזן ימין מעט יותר. CT - סינוסים מערות המצח: Aplasia דו''צ. מערות הלסת: מבנה תקין, עיבוי רירית היקפי, פוליפואידי קל דו''צ. ה OMS חסום דו''צ. מלאות ברוב תאי אתמואיד קדמיים ואחוראיים דו''צ. מערה ספנואידלית: מבנה תקין, עם ריבוי רירית היקפית דו''צ.(Lt>Rt). מחיצת האף: סוטה קלות לשמאל, היפרטוני הובצקתיות של ריריות בחלל האף משמאל - עד לחסימה אפית. היפרטרופיה של ריריות סביב טורבינות דו''צ. אוורור תקין של תאי המסטואיד דו''צ. בחלון לעצמות ללא עדות לממצא הרסני. (דבר מוזר כי רופא אחר אמר סטייה לימין באף אבל לא האישיו כרגע) לפני שבוע עברתי ניתוח כפתורים בשני האוזניים באיכילוב. 17.7 אוזן ימין מרגישה נהדר, היתה יציאה של הפרשות, ועדיין קצת יש. אך אוזן שמאל, כאב בלתי יתואר כמו דלקת אוזניים. הפרשות נוזלות מאוד, ללא הפסקה, תחילה היו צהובות, עכשיו ניתן לראות גושים לבנים שנסחפים החוצה. הכאב הוא לחלוטין כמו כאב של דלקת אוזניים, אף 21.7.25- רופא א.א.ג בבני ציון ביצע שאיבה של נוזלים במשך 10 דקות, ואמר שפשוט יש לי יותר נוזלים מהרגיל ושיקח יותר זמן לניקוז. 25.7.24 מאז הכנסת הכפתור השמיעה באוזן עמומה. הכאב מעיר ומפריע משינה. האם זה נורמלי ? ללכת לרופא בכל זאת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
TMJ (לת)
Nemo 16/06/2024 | 06:53לאחר כאבי תופת באוזן שמאל שבאה בגלים ומשביתה אותי לחלוטין הופנתי למומחה ל TMJ אף אוזן גרון/רופא כירורג פה ולסת! מי מכיר אחד בדחיפות!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
דלקת באוזן טיפול לא עוזר (לת)
אורית 24/03/2024 | 20:31שלום לפני כשבוע חזרתי מירושלים בדרך נסתמו לי האוזניים ניסיתי לפמפפ בכדי לפתוח מה שגרם ל 2 נקבים בעור התוף ולדלקת אני מטופלת ב אוגמנטין . הכאב חלף אך עדיין יש לי תחושה של אטימות ממש חזקה באוזן ורעשים של פיצוצים ועדיין היא לא נפתחת אני לא מצליחה לדבר כי זה מציק לי איך שאני שומעת מה לעשות? האם זה עובר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
אובדן חלקי של שמיעה באופן פתאומי (לת)
טליה מזרחי 05/02/2024 | 01:03כבר תקופה כמו שנתיים אני שמה לב שכשאני מתאמנת בעצימות גבוהה השמיעה שלי בשתי האוזניים נעלמת כמעט לגמרי (אם בדרך כלל אני שומעת 100% אז פתאום בבום 20%)- מרגישה כאילו נכנסתי לתוך אקווריום, זה מלווה לעיתים בתחושת חולשה כאילו שאני חייבת לשבת לרגע וקשה לעמוד, ובדרך כלל השמיעה תחזור לאחר חצי דקה-דקה. אשמח לדעת האם ישר קשר בין פעילות גופנית ואף אינטנסיבית לאובדן שמיעה פתאומי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
קנדידיאזיס בוושט, דלקת בוושט
-
בדיקות קשורות
-
משטח אף
-
תרבית כיח
-
בדיקת שמיעה התנהגותית
-
מונחים קשורים
-
"אוזן כרובית"
-
אוטורינולרינגולוגיה
-
בלוטות תת-לסתיות

פורומים נוספים בתחום
פורוםגידולי בלוטת התריס וראש-צוואר
בפורום גידולי בלוטת התריס וראש-צוואר ניתן להתייעץ עם ד"ר בן ציון יהושע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גידולי בלוטת התריס וראש-צווארפורוםצרידות ומיתרי הקול
בפורום צרידות ומיתרי הקול ניתן להתייעץ עם ד"ר יקי כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום צרידות ומיתרי הקולפורוםסחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)
בפורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים) ניתן להתייעץ עם ד"ר יעקב בן דוד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סחרחורת וטינטון (רעשים ...פורוםדלקת אוזניים ושיקום שמיעה
בפורום דלקת אוזניים ושיקום שמיעה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמית וולפוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דלקת אוזניים ושיקום שמיעהפורוםאף אוזן גרון ילדים
בפורום אף אוזן גרון ילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ערן אורבוך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אף אוזן גרון ילדיםפורוםבדיקת שמיעה
בפורום בדיקת שמיעה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום בדיקת שמיעה