פורום רפואת עור אסתטית - עמוד 45

5.0
( 41 חוות דעת )
ד"ר שרון פינצי הינה רופאה מומחית לדרמטולוגיה - רפואת עור ומין. ד"ר פינצי מתמחה ברפואת ערייה ובעלת קליניקה פרטית העוסקת ברפואת עור ואסתטיקה.
בעלת ידע רב ונסיון רב שנים ומעניקה טיפולים למגוון רחב של מחלות כגון: :דרמטוזות כרוניות כגון אקנה, אטופיק דרמטיטיס ופסוריאזיס, הסרת נגעים שפירים לרבות יבלות ויראליות, פיגמנטציה ועוד...
במרפאה ניתנים גם טיפולים אסתטיים בהתאם לרצון האישי ובאופן המדויק והמותאם למבנה ופרופורציית הפנים.
-
פצע רחב בעור
אלה 11/10/2019 | 00:43יש לי פצע רחב על הלחי שהתקלף ממנו הגלד, הוא עכשיו בצבע אדמדם חיוור. האם הוא יחלים או ישאיר צלקת? אם כן תוך כמה זמן ואיך ניתן לטפל? (אני בת 17)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פצע רחב בעור
מרפאת ד"ר צחי שלקוביץ 22/10/2019 | 12:41אלה שלום. בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר. נגעים מהסוג שאת מתארת לרוב נרפאים ללא השארת סימן לאורך הזמן. בברכההוסף תגובה
-
-
פריחה בעור - תגובה לתרופה?
דב 08/10/2019 | 12:04שלום. אני כבן 40. בריא בדרך כלל. בשבוע האחרון אני מרגיש עיקצוצים וגירודים במקומות שונים בגוף. ידיים רגליים, עורף, קצת במותניים וכו'. לפני חודש התחלתי לקחת טרבינאפין טבע 250 מג. עכשיו ראיתי שאחת מתופעות הלוואי הנפוצות היא פריחה בעור. האם להפסיק לקחת את הכדור? האם הגיוני שהפריחה קשורה לכדור מאחר ואני לוקח אותה כבר חודש והפריחה החלה לפני כשבוע? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פריחה בעור - תגובה לתרופה?
מרפאת ד"ר צחי שלקוביץ 22/10/2019 | 12:39הי. מצטער על האעחור בתגובה. יתכן ןיש לתופעה קשר לטיפול . מומלץ לבדוק את הקשר על ידי הפסקת התרופה לשבוע עד 10 ימיםוחידושה ומעקב אחרי התנהגות התופעה העורית. בברכההוסף תגובה
-
-
עור
אנונימית 27/09/2019 | 18:15נשפח עלי אציטון לתוך המפשעה וזה ממש שרף ורצתי לשטוף את זה.. זה מסוכן? (כבר לא שורף לי)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עור .
מרפאת ד"ר צחי שלקוביץ 22/10/2019 | 12:35הי. מצטער על האיחור בתגובה. אני מניח כי הבעיה חלפה. באם עדיין נותרה בעיה . ניתן לפנות אלי לייעוץ. בברכההוסף תגובה
-
-
כתם לידה
אם 18/09/2019 | 10:44בני נולד עם כתם לידה גדול בפנים. מה האפשרויות העומדות בפנינו לטשטוש או הסרה, ומתי רצוי להתחיל בטיפול? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כתם לידה
מרפאת ד"ר צחי שלקוביץ 22/10/2019 | 12:33הי. קיימים סוגים שונים של כתמי לידה, בגדלים שונים , המצריכים פתרונות שונים ולכן אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר. בברכההוסף תגובה
-
-
אימפיטיגו אצל תינוקת בת שנה
adih 01/09/2019 | 22:58שלום, ביתי אובחנה על ידי רופאת הילדים כסובלת מאימפיטיגו והיא נוטלת אנטיביוטיקה (צפוויט). לאחר כשלושה ימים משלא ראיתי שיפור משמעותי שבתי לרופאה (הבוקר), שהגדילה את המינון ב50% ונתנה גם משחה למריחה מקומית. את המשחה אני שמה רק בלילה כי במהלך היום נראה שאין בזה טעם. הכול החל במוקד אחד ביד שנוצר כסיבוך מעקיצת יתוש ואחד נוסף ברגל. זה התפשט מעט וצצו עוד כמה קטנים, עד יום-יומיים מאז שהתחלנו את הטיפול האנטיביוטי. הבעיה היא שהיא מגרדת ונראה שבכל פעם שיש שיפור היא פותחת את הפצעים הגדולים שוב. אני נותנת מידי פעם פניסטיל טיפות. לא עוזר במיוחד וקצת חוששת לתת יותר מפעם ביום. נראה שגם לכסות את הפצעים איננו רעיון טוב. יש תחושה של מעגל שלא ניתן לצאת ממנו. מה ניתן לעשות? מה מבחינת הדבקה של אחרים? האם היא יכולה ללכת לגן? תודה רבה, עדיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אימפיטיגו אצל תינוקת בת שנה
מרפאת ד"ר צחי שלקוביץ 22/10/2019 | 12:31הי עדי. מצטער על האיחור בתגובה. אני מניח כי הבעיה חלפה כבר. באם לא , את מוזמנת לפנות אלי ליעוץ בברכההוסף תגובה
-
-
פריחה על כול העור
קרוליין 01/09/2019 | 01:08לאבא שלי צצה פריחה על כול הגוף פצעים קטנים ואדומים הוא בן 70 מה עושים במקרה כזה כול הגוף החזה הגבהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פריחה על כול העור
מרפאת ד"ר צחי שלקוביץ 22/10/2019 | 12:28קרולין שלום. מצטער על העיכוב בתגובה. אני מעריך כי הבעיה חלפה. באם לא ,ניתן לקבוע תור אלי ליעוץ. בברכה.הוסף תגובה
-
-
אבצסים באזור המפשעה
ג'ואי 31/08/2019 | 10:39שלום וברכה, כבר יותר משבוע הבחנתי בקיומו של אבצס אדמומי שצמח בשק האשכים. מבחינת גודל, אפשר לומר שגודלו קטן עד בינוני. בעבר מדי פעם היה מופיע אבצס באזור אבל נעלם תוך יום-יומיים. פניתי לרופא המשפחה שלי והוא נתן לי משחה אנטיביוטית(פוסיקורט) למריחה על האזור. המשחה לא עוזרת. אתמול הבחנתי באבצס נוסף קצת רחוק מהאבצס הראשון. שאלתי היא מה מסמלת הופעה של כמה אבצסים ביחד באזור האשכים? ממה היא נובעת בדרך כלל? אני תוהה כמו כן מה אפשר לעשות הלאה אם המשחה אינה עוזרת. סביר להניח שהרופא שלי יפנה אותי לרופא עור, וייקח הרבה זמן עד שיגיע התור שלי, ואני חושש שהמצב עלול להחמיר עד אז. האם כדאי לשקול טיפול ניקוז או ניתוח? ראוי לציין כי באופן כללי אני מאד חרד מניתוחים ומעדיף לדחות אותם כל עוד אפשר. תודה רבה ויום נעים, ג'ואי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אבצסים באזור המפשעה
מרפאת ד"ר צחי שלקוביץ 22/10/2019 | 12:14הי ג'ואי. מתנצל על האיחור בתגובה. בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, תופעת אבצסים באזור הזה יכולה לנבוע מחיידקים היושבים באזור ומידי פעם גורמים לתגובות הללו. אם טיפול אנטיביוטי מקומי אינו מספיק , יש צורך להוסיף איפול אניטיביוטי בבליעה. באם הבעיה לא תוקל לאחר טיפול , תוכל לפנות אלי ליעוץ בברכההוסף תגובה
-
-
סימני אקנה ישנים
רינה 26/08/2019 | 09:45אני כבת 40, על פניי יש צלקות קטנות מפצעי בגרות ישנים. האם יש דרך לטשטש צלקות אלה? מפריע לי מאוד, זה לא אסתטי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה סימני אקנה ישנים
מרפאת ד"ר צחי שלקוביץ 26/08/2019 | 12:26שלום רב. טיפול בצלקות בכלל ובתוכן גם צלקות אקנה , הינו טיפול המשלב לרב מספר טכניקות טיפול ולכן אין כל אפשרות לתת לך תשובה מדויקת למקרה שלך בלי לראות במה מדובר. באופן כללי, מדובר על שילוב של מכשירים מבוססי אנרגיה כגון : לייזר , אלי רדיו ועוד. יתכן גם שימוש בחומרי מילוי, פילינגים ועוד, הכל בהתאם למקרה הנדון. בברכההוסף תגובה
-
-
בוטוקס
מתלבט 25/08/2019 | 11:37שלום, מהו ההבדל (ללא קשר למחיר) בין חומרי מילוי לבוטוקס? האם קיימת עדיפות לאחד מהם? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מהו ההבדל בין חומרי מילוי לבוטוקס?
מרפאת ד"ר צחי שלקוביץ 26/08/2019 | 12:20שלום רב חומרי מילוי ובוטוקס הינם שני טיפולים שונים לחלוטין.קיימת נטייה בקרב הקהל להתייחס לבוטוקס כחומר מילוי. בוטוקס הינו נוזל המכיל חלבון המוזרק במספר נקודות בעור בהתאם לאזור המטופל ומטרתו להרפות את השריר הנמצא מתחת לעור באותו אזור וע"י כך להעלים את הקמטים הנמצאים באזור. חשוב להבין כי הבוטוקס מוזרק לאזור השריר ולכן - בניגוד לחומרי מילוי - במקרים רבים אין קשר בין מיקום ההזרקות למיקום הקמטים. כמו כן ,בהזרקת בוטוקס , התוצאה אינה נראית מידית אלא לוקח מס' ימים עד שהיא נראית. בוטוקס - בניגוד לחומרי מילוי - אינו בא במזרקים מוכנים עם כמות מדודה מראש בתוכם, אלא בבקבוקון המכיל נוזל, ממנו נשאבת כל פעם הכמות הנדרשת לטיפול באזור מסוים. בקבוקון אחד יכול לשמש למס' מטופלים. בחומרי מילוי, החומר מגיע במזרקים סגורים ומוכנים מראש. המזרק הינו אישי ובמידה ונשארת כמות מסוימת לאחר הטיפול , היא נשמרת עבור המטופל עד לביקורת. בחומרי מילוי, חלק מהתוצאה נראית באופן מידי וחלקה בשבועות שלאחר מכן. ממה שצוין עד עתה, התמחור של חומרי מילוי מתבצע לפי עלות לכל מזרק ואילו העלות של טיפול בוטוקס מתבצעת לפי אזורי טיפול, דבר המוסבר למטופל בזמן הייעוץ. מתוך ההסבר עד עתה, ברור כי אין קשר בין שני הטיפולים ולכן ברב המכריע של איזורי הטיופל, לא ניתן לדון בעדיפות של אחד מהם על השני. בברכההוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
נוירופיברומטוזיס
-
פיגמנטציה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הסרת נקודת חן
-
בדיקות קשורות
-
חומצה פנילגליוקסילית בשתן
-
בדיקת אלרגיה
-
תרופות קשורות
-
מיקונאזול
-
קריסאבורול
-
מונחים קשורים
-
קולגן
-
צלקת
רופאים בתחום

מנהטן קליניק - המרכזים להסרת נקודות חן ונגעי עור
עור ומין
5.0
( 61 חוות דעת )
"הייתי אצל אורית,אישה מקסימה,רגישה,הסבירה על הטיפול והייתה זמינה לכל שאלה .מומלץ מכל הלב"

עור ומין
5.0
( 61 חוות דעת )
"הייתי אצל אורית,אישה מקסימה,רגישה,הסבירה על הטיפול והייתה זמינה לכל שאלה .מומלץ מכל הלב"

עור ומין
5.0
( 61 חוות דעת )
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואת עור אסתטית
בפורום רפואת עור אסתטית ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון פינצי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואת עור אסתטיתפורוםסרטני עור שאינם מלנומה NMSC קרצינומת תאי בסיס (BCC) וקרצינומת תאי קשקש (SCC)
בפורום סרטני עור שאינם מלנומה NMSC קרצינומת תאי בסיס (BCC) וקרצינומת תאי קשקש (SCC) ניתן להתייעץ עם ד"ר גיל טאובר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטני עור שאינם מלנומה NMSC ...פורוםמחלות עור של העריה והנרתיק
בפורום מחלות עור של העריה והנרתיק ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון פינצי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות עור של העריה והנרתיק