פורום חוות דעת רפואית משפטית
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
ציסטה בסיטי (לת)
מיכאלה 23/03/2023 | 17:29בCT מוח התגלתה ציסטה ארכנואידלית בגודל 6*4 עם סטייה קלה של קו האמצע ימינה כ4סמ. ישנה הידקקות עצם פרונטלית. שינויים מיקרואנגיופתיים פריוומטריקולריים. היא הופנתה לMRI ויעוץ נוירוכירורגי אך היא לא עשתה זאת "פחדה". היא נבדקה על ידי רופא זקנה וגם הוא המליץ לה להשלים במיידי את הבירור. גם כדי לשלול גדילה של הציסטה. ברור לי שההתיעצות כאן לא מחליפה רופא במרפאה, אך הייתי רוצה לדעת מה זה בעצם אומר? מה ההשלכות של ממצאים כאלה? האם זה משפיע או יכול להשפיע על שיקול דעת? קבלת החלטות? מצב נפשי? בעיות זיכרון? נפילות? או כל דבר אחר?פתח בחלון חדש -
בדיקת אולטראסאונד וסי.טי. בטן (לת)
Avi 08/12/2021 | 21:19ב-US נמצא מוקד אקוגני בגודל כ-2 ס"מ ליד הטחול , ובסי.טי נראה טחולון ליד הטחול בגודל 14 מ"מ. האם מדובר באותו עניין, ומה משמעותו?פתח בחלון חדש -
תיק רפואי
אני 05/10/2021 | 22:16בעקבות חוק חופש המידע ומידע רפואי אני מעוניין לקבל את התיק הרפואי של מבית חולים פסיכיאטרי שאני זכאי על פי חוק מדוע הם מסרבים באופן גורף ולמה רק דרך עו"ד אפשר לקבל אותו ובטח בתנאי שאני לא אחשף אליו איך זה יכול להיות אני מפסס פה משהופתח בחלון חדש-
תיק רפואי
אליהו כץ 06/10/2021 | 00:19זו אינה שאלה רפואית לא משפטית. נא לפנות לעו"ד בנושא בברכה דר כץ
-
-
הקלטת מטופל
דנה 01/03/2021 | 15:44האם לרופא מותר להקליט טיפול רפואי/ ייעוץ רפואי של המטופל ללא ידיעתו והסכמתו? ואם כן, האם ההקלטה מהווה רשומה רפואית שצריכה להיכנס לתיק הרפואי של המטופל?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הקלטת מטופל
ד"ר אליהו כץ 01/03/2021 | 16:26זו שאלה משפטית לעו"ד ולא לרופא
-
-
חום שבוע ו esr גבוה
Gird 01/02/2021 | 23:33שלום רב.אחרי 2 חסונים עלה חום ולא יורד שבוע.קורונה שלילית.אין תאבון.צילום חזה תקין.esr 200 האם עדיין יש חשש לדלקת ריאותפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה Jjחום גבוה
ד"ר אליהו כץ 02/02/2021 | 16:24זה לא נושא משפטי יש לפנות לרופא המשפחה לבצע בירור חום מלא . כרגע לא נראה דלקת ריאות לפי המתואר
-
-
השפעה על החלטת צבא
נרי 22/11/2020 | 12:05האם ניתן, מניסיונך, להשפיע על חוות דעת צבאית רפואית על ידי רופאים ליצוניים?מנסה להעלות פרופיל והם מתעקשים על ארוע תאונה שקרה לפני כמעט 10 שנים!! תודהפתח בחלון חדש-
השפעה על החלטת צבא
אלי 22/11/2020 | 13:57שלום רק חוות דעת של מומחה בתחום המכיר גם את הרפואה הצבאית יכולה להשפיע בברכה דר כץ
-
-
אירוע מוחי קשה ללא טיפול (לת)
דפנה 21/08/2020 | 20:35ב-15.06.2015 עברתי אירוע מוחי קשה. בחצות הועברתי לאיכילוב לניקור מוחי. האחות הכניסה אותי לחדרון בין 2 מעליות, והסתלקה. במסדרון היתה מהומה איומה. רעש, צחוקים וכדומה. לא הצלחתי לצאת מהמיטה הנמוכה המחוברת, כולי שטופה פיפי, מתחננת שייפסקו הקידוחים בקירות לקראת תערוכה. לקראת הבוקר שקט. קפצתי מהמיטה, לא ראיתי לאן. נחתתי. גררתי כיסא, וחיכיתי. בבוקר עברה אחות. נדהמה. צעקה. הגיעו אחיות והועברתי לחדר גדול של נפגעו אירועי מוח, שהיה ריק. לאחר שבוע שוחררתי, אבל הרופא שכח לעשות לי בדיקת עיניים. בבית נפלתי, נתקלתי, בכול פינה וזוית כולי סימנים כחולים, עד שהגעתי לרופא העיניים הוותיק שלי ברעננה, שהתחיל לצעוק כאשר שמע שלא עברתי בדיקת ראייה. מאז, עברו כבר 6 שנים. רשיון הנהיגה נלקח ממני. יש לי נטיה קשה לנפילות פתאומיות קשות. אז אני נובלת, לאט אבל בטוח. לא עושה כלום!!! ישנה 20 שעות ביממה. מכינים לי אוכל. רוחצים. זהו! אני ממש זקוקה לעזרה וכוונה, כי כל הזמן עולים לי רעיונות התאבדות שקטים. שלא לקלקל את שלוות המשפחה. שלא להטריד אותם חו״ח. דפנהפתח בחלון חדש -
שאלה
אבא 09/08/2020 | 10:15ד"ר, האם במסגרת קריטריונים שנבדקים לפגיעה, מוצג גם "הסיפור האישי", או רק עניינים פיזיים, נמדדים. מדבר על חיילת שממש השתנתה ואיבדה שמחת חיים אחרי חוויות לא פשוטות בצבא, בצוק איתןפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שאלה
ד"ר אליהו כץ 09/08/2020 | 14:23מדובר בפגיענ נפשית שהפסיכיאטר בוודאי צריך לפרט ולתעד את הרקע שלה
-
-
תביעה חוזרת
נוח 14/06/2020 | 14:17אני בן 47, קיבלתי אחוזי נכות בעבר, מהצבא, בגלל פציעה בצבא. כיום, שוב מרגיש את הפציעה. יותר מבעבר. האם יש טעם בחזרה לתביעה מול הצבא? כבר כמה וכמה שנים שאין לי הטבות מהצבא. תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תביעה חוזרת
ד"ר אליהו כץ 14/06/2020 | 16:29עליך לפנות למומחה בתחום הרלוונטי לפגיעה (אורטופד,כירורג, נוירוכירורג....) לתאר את מצבך ולקבל מכתב מסודר המפרט את מצבך הנוכחי לאחר שיבצע בירור אם יהיה צורך. עם המכתב כדאי לפנות ל עו"ד המתמחה בתחום תביעות מסוג זה שינהל את התיק
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים