פורום קנאביס רפואי - עמוד 3

-
שאלה בקשר לשמני קנאביס תוספת
שירה 29/10/2024 | 20:24תנסו כמה שאפשר לנסות שיחזור באמת עד אמצע נובמבר. המינון שלי בעיקר חיפשתי בכמה מקומות וממש בינתיים מרדפים למצוא עד שתסתדרו מדברת על t1/c28. דבר שני שזה יהיה מוכן אתם לא עושים איזה שינויים בהרכבים ובטרפנים בבקבוקים , לא יהיה מצב שמה שכן עובד פתאום לא יעבוד?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שמני קנאביס
מומחי בזלת פארמה 30/10/2024 | 12:13הכל ביצור אין שינוי בפורמולציה , רק טיפב בעיצוב אריזה לפי הדרישות החדשותהוסף תגובה
-
-
שאלה בקשר לשמני קנאביס
שירה 19/10/2024 | 17:50רציתי לשאול. מתי כבר השמנים יחזרו עם החוסרים שיש , האם החודש כבר יחזרו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שמני קנאביס
מומחי בזלת פארמה 28/10/2024 | 14:34שלום אנחנו עכשיו מייצרים את כל המוצרים . עד אמצע נובמבר מאמינים שהרוב יחזור למדףהוסף תגובה
-
-
פמיקאן
יעל 24/10/2024 | 22:42ניסיתי כרגע בגלל המגבלות עם החוסרים בשמן את פמיקאן ומרגיש לי כל ההשפעה . מקווה שבקרוב כבר תחסירו ושאוכל אני או בית המרקחת להזמין ממכם . למה בכלל כל הסיפור הזה בחוסרים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פמיקאן
מומחי בזלת פארמה 28/10/2024 | 14:33שלום בגלל הרפורמה נאלצנו גם לייצר הכל מחדש. זה תהליך די מורכב . עוד מעט כל המוצרים יחזרו למדף .הוסף תגובה
-
-
סאיקי syqe
דאז 28/10/2024 | 14:17הי אני לוקח עבור כאב ושינה. הייתי שמח לשמוע פידבקים על המחסניות. עזבו מחיר כי ביטוח לאומי משלם. זה עושה את העבודה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה סאיקי
מומחי בזלת פארמה 28/10/2024 | 14:32קנאביס וההשפעה הם דבר מאוד מאוד אישי כמו הרבה מוצרים אחרים בתחום לחלק זה מעולה ולחלק פחות . יש למכשיר הרבה יתרונות ולכן אם זה עוזר לך - מעולה . תמשיך להשתמש . לחברה יש מרכז הדרכה ואם יש בעיה תמיד תוכל להתיעץ איתם . זה בטח יותר מקצועי מרשתות חברתיות ..הוסף תגובה
-
-
רעד ראשוני ביד ועישון קנאביס
מיר 07/07/2022 | 13:07האם עישון קנאביס מקל על רעד ראשוני ביד?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
רעד ראשוני
Jubal 01/10/2024 | 16:33איפה אפשר לקבל ייעוץ לטיפול בקנאביס רפואי להקלה ברעידות בידיים?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה רעד ראשוני
רוקחי בזלת 05/02/2023 | 10:54שלום אנו מתחילים תמיד טיפול במוצרי CBD : בריכוז 20% -15 אך צריך רשיון ומרשם עבור מוצרים אלה טיפול בקנאביס אינו מיידי ואינו מבטיח הצלחה , אך חשוב לנסות ולבדוק את היעילות האינדיבידואלית . בהצלחה !הוסף תגובה
-
רעד ראשוני
גיטי 05/02/2023 | 10:04איזה שמן קנאביס יכול להתאים לרעת ראשוני שממש מפריע בתיפקודהוסף תגובה
-
תשובת מומחה רעד
רוקחי בזלת 07/07/2022 | 13:26שלום בהחלט לחלק מהמטופלים יש הקלה אבל צריך לדעת איזה סוג קנאביס , מה הריכוז וכמובן יעוץ רפואי להתוויה ספציפית .הוסף תגובה
-
-
אלרועי
אלרועי 28/09/2024 | 10:49יצא לי לפני כמה ימים לעשן עם חברים בפעם הראשונה קנאביס לקחתי כמה שאכטות ואחרי זה קיבלתי התקף חרדה מאז אני מרגיש משהו שנקרא דה ריאליזציה ניתוקים והרגשה בחלום השאלה שלי האם זה עובר או שזה נשאר ככה ? ואיך מטפלים ומזרזים את התופעת לוואיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אלרועי
מומחי בזלת פארמה 29/09/2024 | 09:10רק בריאות התופעות ידועות ומוכרות ויעלמו תוך כמה ימים. אם עדיין אתה חש צורך כדאי לגשת לרופא . בעיקרון זה נובע ממינון גבוהה מדי ללא הכנה מוקדמצ או הסבר על איך זה משפיע וכמה לעשן בפעם הראשונההוסף תגובה
-
-
שאלה בקשר לשמן קנאביס
שירה 22/09/2024 | 17:36שלום ברשותי מרשמים לשמן קנאביס וצורכת אינדיקה t1/c28, שניסיתי בבית המרקחת אמר לי שהספק אמר שחסר במלאי , בסוף מצאתי במקום אחר שנשאר אבל נאמר גם שיש בעיה אמרו לו ואמר שיש בעיה עם כל השמנים בקטגוריה הזו t1/c28, רציתי לדעת כמה זמן זה יחזור במלאי ואפילו פמיקאו אינדיקה אם אין ברירה , אבל לא רוצה שחודש הבא תהיה שוב בעיה כי קטגוריה אחת פחות t1/c20 , לא עזרה לי וחייבת את זאת מה עושים ומה הצפי אקח אם צריך חד פעמי סדרה אחרת אבל לא פחות מc28, אודה על תשובצכם , תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
מומחי בזלת פארמה 24/09/2024 | 16:37לא... רק אריזה ורישום מחודש במ.הבריאותהוסף תגובה
-
שמן קנאביס
שירה 24/09/2024 | 16:34מקווה שבמהרה כי כרגע יש לי רק שלא תהיה בעיה כי לא יכולה הרכב פחות. אבל מחליפים את כולם כי זה הרי הרכב שלא השתנה והאם יהיה משהוא שונה בשמן הנוסף שהיום mct או ורפנים שאמור להשתנות בעקבות זאת? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה שמן
מומחי בזלת פארמה 23/09/2024 | 09:23המוצרים עוברים התאמה לרפורמה חדשה . הכל יחזור למלאי תוך כחודש . תודההוסף תגובה
-
-
קבלת רישיון / מרשם לקנאביס רפואי
אפרת 24/09/2024 | 09:09שלום רב, אשמח להתייעץ איתכם. אמי בת 73, חולה באלצהיימר/ דמנציה. נמצאת באי שקט תמידי, מסרבת לקבל עזרה של עובדת זרה, משוטטת המון, מעשנת המון. קיבלנו המלצות סותרות לגבי טיפול תרופתי עבורה (כלומר רופאים המליצו על תרופות ובחוות דעת נוספת הורו לנו שלא ליטול את הכדורים הללו כי היא סובלת מקרישיות יתר ואסור ליטול אותן במצב כזה). לציין שהתרופות הקונבנציונליות שרשמו לה הן תרופות אנטי פסיכוטיות שנותנים לחולי אלצהיימר, למרות שהיא לא במצב פסיכוטי ואפילו לא קרוב לכך. שאלתי היא - מה הסיכוי לקבל עבורה מרשם לקנאביס רפואי? האם זה מותנה בשימוש בתרופות קונבנציונליות קודם? הצלחתי לקבוע תור לרופאה גריאטרית שמוסמכת לתת קנאביס רפואי, אבל התור רק בדצמבר... רוצה מאוד להקל על אמא, להרגיע אותה ולהביא עובדת זרה שתסייע לה ואני חושבת ששמן קנאביס יכול להוות פתרון טוב עבורה. תודה רבה 🙏הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מרשם
מומחי בזלת פארמה 24/09/2024 | 09:45שלום יש התוויה מפורשת של משרד הבריאות עבור חולים מבוגרים/דמנציה עם בעיות התנהגות בדיוק כפי שאת מתארת . אי שקט, נסערות וכו' . מה שמומלץ הם מוצרים עשירי CBD. ההמלצה צריכה להגיע מנוירולוג או גריאטר . מגישים בקשה למרכז קנאביס ( נפתח כזה בכל קופת חולים ) לשמן עשיר CBD . בהצלחההוסף תגובה
-
-
שאלה לגבי קנאביס רפואי
מאיר 15/09/2024 | 19:07הי שלום שאלה לי העם קנאביס רפואי גורם לרמות מוגברות של סרוטונין במח ועם כן איזה מהחומרים גורם לזה הסי בי די או THC אני אמור לקבל טיפול ולא מאשרים לי בגלל שיש לי תסמונת קרצינואיד שגורמת לרמות מוגברות של סרוטונין במחהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
מומחי בזלת פארמה 22/09/2024 | 16:44יש מוצרים ללא CBD או CBD מאוד נמוך גם בשמן וגם בתפרחת . למשל T10/C2הוסף תגובה
-
תודה על התשובה.
מאיר 19/09/2024 | 10:12אז העם יש אפשרות בטיפול בקנאביס רק בTHC בלי הסי בי די הוא שזה חייב ללכת ביחדהוסף תגובה
-
תשובת מומחה שאלה
מומחי בזלת פארמה 17/09/2024 | 12:33שלום השאלה שלך מאוד מדוייקת מחומר שמשפיע על קולטנים ורמות סרוטונין הוא CBD בעיקר . רק בריאותהוסף תגובה
-
-
שאלה בקשר לשמן למע' העיכול
שירה 07/09/2024 | 10:33אני אחריי ניתוח רחם עם הסרת נגעים ויש לי גם אפילפסיה. איריי הניתוח השתפר הרבה מצבי בהרבה בעיות. הבעיה היחידה המטרידה העיכול לא לגמריי לטענת הרופא עוד קצת צריך להיבנות אחריי שנים שלא בסדר וצריך את הזמן. זה יותר טוב או לא לגמריים. כיום לא ביקאן אינדיקה . האם לנושא העיכול יש משהוא יותר טוב שכדאי שיש יותר טרפנים שעוזרים לעיכול ? זה הייעודי טוב יותר או אפילו ההיברידי ? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קנאביס
מומחי בזלת פארמה 18/09/2024 | 13:35שלום קודם כל דכאון וחרדה אינם התוויה לקבלת רשיון כיום קופות החולים בעיקר אחראיות למרשמים וקשה יותר להוציא רשיון דרך חברה כזאת או אחרת . למה לך להוציא רשיון אם זה לא עושה טוב ורק מחמיר? בכל מקרה אם כן אז רק למוצרי CBD שמאזנים מצב רוח ואינם פסיכואקטיביים. רק בריאותהוסף תגובה
-
קנאביס רפואי
שלומי 18/09/2024 | 13:19כאחד שסובל מהפרעות דיכאון וחרדה להוציא רישיון לקנאביס רפואי דרך חברה שמנגישה האם זה יהיה לי יעיל או יוסיף נזק? בעבר עישנתי וזה עשה לי יותר נורא ,אשמח לתשובתכםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה עיכול
מומחי בזלת פארמה 08/09/2024 | 13:27שלום שירה החלמה מהירה! היעוד של המוצרים אינו בהכרח מע העיכול וגם הטרפנים פחות ספציפיים. ולכן אינדיקה או היברידי לא ישנו את ההשפעה המרכזית של THC או CBD במערכת זו . תודההוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
-
מונחים קשורים
-
אינטרפרון
-
אלימות
-
אלקטרוליזה
-
אטרופין
-
איברון
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי