פורום טיפולי קנאביס בילדים

גייאן ברה בילדות (לת)
מלשב 10/01/2023 | 11:35היה לי גייאן ברה בגיל 6. אני לפני צו ראשון. האם זה יכול להוריד לי פרופיל רפואי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדשקנאביס לילד והתפתחות מח
רוית 28/04/2021 | 11:02האם קנאביס לילד לא פוגע בהתפתחות המוחית שלו? מטופל להקאות קשות בעקבות טיפול. בן 12. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדשלעניין הקאות וקנאביס.
דניאל חיים רחמים נציג הסנהדרין. 25/10/2022 | 01:44התשובה היא שיש זנים מעולים שמסדירים את פעילות הכיבה ומונעים בחילות והכאות כאחד. מומלץ יותר מכל תרופה כי אין תופעית לוואי שמסכנות מערכות שונות בגוף. יש יועצי זנים לנושא אשמח לקשר אותך 0556667329. גם לנערים בריאים בגיל הזה מומלץ קנאביס ככה שאין כל חשש .הוסף תגובה
תגובה :אין חשש בעניין קנאבי לילדים.
דניאל חיים רחמים נציג הסנהדרין. 25/10/2022 | 01:41ראיתי שרוית שאלה אז אגיב כנציג הסנהדרין אין כל חשש בנתינת קנאביס לילדים במיוחד עם הוא טבעי וללא אבכ אין ממש כל חשש ואסביר גם בחלב האם יש חומרים פעילים שקיימים בקנאביס בין היתר סיבידי אך בשליו זה גם המערכת של הקולטנים שמיועדים לקנאביס (רצפטורים) קיימים בגוף אין חשש לפגיעה במוח עד היום רעינו התפתחות טובה יותר של ילדים שנחשפו לדנאבנס מאשר לילדים שאנמים באופנים האילו וכמו כן מומלץ ברגע שמתחילים לאכול לכם כי עיקר הפעולה של הקנאביס לאזן בין שעורים לסוכרים ומנוע מחמצת בבטן שגורמת לתסיסה ולעוד הרבה מחלות מעבר לבעיות קשב וריכוז שזה באופן מידי מסדר אצל ילדים במיחד ניתן להרגיש את השיניי לטובה. קנאביס בתה ניתן להכין או בבישול כשאר הירקות לפי יכולת הספיגה מצד כחד אין חשש ממנת יתר בתה או באכילה מבוקרת ואף אין מקרי מוות מכמות גדילה של קנאביס . סטיבה מעורר ליום אינדיקה לפתיחת הבוקר בלי כאבים וכמו כן ללילה או לכאבים ממש חזקים במשך היום מומלץ יותר סיבידי לפעמים לעניין כאבים מפגיעות ודלקות אך גם טי אייץ סי יכל לעזוג לא פחחת באופנים משלימים . מומלץ גם סיבידי וגם טי אייץ סי ביחד או בנפרד הם משלימים זה את זה.הוסף תגובה
הפרעת קשב וקנאביס (לת)
אירה 08/03/2021 | 10:30יש מחקרים ותוצאות לדבי קנאביס בילדים גם בנושא הפרעות קשב? בן שלי בן 14 עם ה]רעת קשב וריכוז קשה, תרופות לא כל כך עוזרות. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדשקנאביס והתפתחות מח (לת)
רפי 28/01/2021 | 09:34יש לטיפולי הקנאביס השלכות עתידיות על התפתחות מוחית של הילד? מטופל בן 13. תודה רבה לךהוסף תגובה
פתח בחלון חדשמחלת הפה והגפיים (לת)
נחמי 11/12/2020 | 01:24הבן שלי בן 11 חודשים יונק ולא לוקח בקבוקים אומנם אוכל עוד דברים אבל בגלל המחלה הזו אינו מוכן לשום הצעה מה עלי לעשותהוסף תגובה
פתח בחלון חדשקנאביס בטיפולים כימיים (לת)
נאוה 30/11/2020 | 11:28האם גם לילד מטופל בכימיה (גידול ברגל) מגיע קנאביס להפחית תופעות לוואי, ולהגדיל תיאבון? ילד בן 12. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדשקריטריונים לקבל קנאביס (לת)
חיים 15/11/2020 | 11:18שלום ד"ר, האם אפשר להסביר קצת על הקריטריונים לקבלת קנאביס? הילדה שלי אפילפטית לא יציבה, ולא הציעו לנו בכללהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
היפוטוניה
-
מיאסטניה גרביס
בדיקות קשורות
-
דופמין בשתן ב-24 שעות
-
ויטמין B6
תרופות קשורות
-
ריזאטריפטאן
-
אופטומומאב (קיסימפטה)
מונחים קשורים
-
עמותת GNEM ישראל
-
אזורי ברודמן
רופאים בתחום

ד"ר ורד ליבנה נוירולוגיה
5.0 ( 7 חוות דעת )
"ניכרת מקצועיות ובקיאות בתחום. גישה נעימה ומכבדת"

ד"ר יהודה ספקוטי נוירולוגיה
5.0 ( 5 חוות דעת )
"דר ספקוטי מעבר למיקצועיות מרשימה. הינו אדם אנושי קשוב ואיכפתי. נסך בי בטחון ואמון. הלואי וכל הרופאים יהיו כמוהו."

ד"ר ורד ליבנה נוירולוגיה
5.0 ( 7 חוות דעת )

ד"ר יהודה ספקוטי נוירולוגיה
5.0 ( 5 חוות דעת )
"דר ספקוטי מעבר למיקצועיות מרשימה. הינו אדם אנושי קשוב ואיכפתי. נסך בי בטחון ואמון. הלואי וכל הרופאים יהיו כמוהו."

ד"ר ורד ליבנה נוירולוגיה
5.0 ( 7 חוות דעת )
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים