פורום טיפול בציפורן חודרנית בלייזר
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
ציפורן חודרנית (לת)
Liro28 25/05/2022 | 20:57שלום, שנים רבות שאני סובלת מציפורן חודרנית. היא תמיד תמיד גדלה לי לתוך הרגל, בשתי הרגליים בשתי הצדדים. התייעצתי עם מספר רופאים, חלק אומרים שכדאי לעשות שיקום של הציפורן במספר טיפולים וזה ימנע צמיחה לתוך העור, חלק ממליצים על לייזר. אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות. האם טיפול קבוע בציפורן וגזירה נכונה(אצל מישהו מומחה) יביאו לכך שהציפורן תגדל רגיל ולא כלפי חוץ? אני באמת אובדת עצות אשמח לתשובהפתח בחלון חדש -
ציפורן חודרנית ולייזר
חדווה 10/05/2021 | 11:52יש לי התחלה של ציפורן חודרנית, ככה אמרה הפדיקוריסטית. זה מתאים לטיפול בלייזר? רוצה להיפטר מזה מהר.. תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יש לי התחלה של ציפורן חודרנית,
פרופ' אברהם ברוכין 10/05/2021 | 12:46ציפורן חודרנית בדרך כלל לא נעלמת מעצמה ,עלולה רק להחמיר -
תשובת מומחה יש לי התחלה של ציפורן חודרנית,
פרופ' אברהם ברוכין 10/05/2021 | 12:45ציפורן חודרנית בדרך כלל לא נעלמת מעצמה ,עלולה רק להחמיר
-
-
טיפול בציפורן חודרנית עם לייזר
איתי בן 40 18/04/2021 | 07:54האם כדאי להתחיל עם הטיפול הזה? עוד לא ניסיתי שום דבר אחר, אבל אני מת להיפטר מהבעיה אחת ולתמיד.. תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה האם כדאי להתחיל עם הטיפול הזה
פרופ' אברהם ברוכין 10/05/2021 | 12:36ציפורן חודרנית בדרך כלל לא נעלמת מעצמה ,עלולה רק להחמיר
-
-
עזרה עם ציפורן חודרנית
רז 16/02/2021 | 11:16שלום פרופ' ברוכין אני חייל בסדיר ,סובל מאד מציפורניים חודרניות אתה יודע איך זה ,עוד באזרחות עברתי טיפולים אצל כירורג ופודיאטור אבל הכל חזר שוב ,כעת מכאיב לי מאד באימונים ובמטלות הצבא . הנעליים משפשפות לי ולא נותנים לי פטור .פניתי למרפאה ושלחו אותי לבית חולים ציבורי ,אבל התורים שם ללייזר שנה ויותר .בבקשה האם יש לך דרך שחעזור לי ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בלייזר בציפורן חודרנית שאינה מגיבה לטיפול אחר
פרופ' אברהם ברוכין 16/02/2021 | 12:44שלום רב ,תודה לפנייתך אכן בבתי חולים ציבוריים התורים מגיעים לטווח שנה ויותר , הלוואי והיו מקציבים תקציבים לפיתוח מרפאות הלייזר והיה נמנע הסבל היום יומי של מציפורנים חודרניות, מרבים וטובים כפי שהיטבת לתאר ממקור ראשון מי כמוני ער לכך ,לפני 30 שנה הקמתי מרפאת לייזר , בבי"ח ציבורי (הפועלת עד היום ) ופעלתי עשורים כתזמורת של איש אחד. מדוע? התשובה היא קלאסית: אין תקציב . כיום ,כשפרשתי מהציבורי ,אני פועל דרך כל חברות הביטוח הפרטיות בהסדר ומול לאומית ומאוחדת ומשתדל לתת תור תוך כשבועיים ופחות . כל הפרטים והדקויות ,בדף הבית באינפומד , ואו באתר שלי: חפש בגוגל :פרופ' אברהם ברוכין בהצלחה .
-
-
החלמה מניתוח לייזר ציפורן חודרנית
יערה 08/02/2021 | 13:27אני 5 שבועות לאחר ניתוח ציפורן בלייזר. העור מסביב הבוהן מתקלף והפצעים עדיין לא התרפאו.יבשים .אין כאבים. האם תקין? מתי יחלים לגמרי? אני בת 70 וחולת סוכרת.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בת 70 וחולת סוכרת.
פרופ' אברהם ברוכין 09/02/2021 | 19:08תודה לשאלה ריפוי הפצע ,הוא אותו תהליך בכל רקמה ובכל האיבר, יש לו צורה סדורה ,שלבים ותקופות דבר אחד שונה מאדם לאדם והוא : משך זמן הריפוי זמן זה תלוי במספר משתנים ,העלולים לעכב אותו והם : גיל ,מחלות כרוניות ( סכרת, לב , לחץ דם,מחלות ניוונניות, ,חוסר תנועה, תזונה וספיגה לקויים ,חוסר וויטמינים ,מחלות כלי דם ועוד ) עלול לקחת זמן כפול ומעבר .
-
-
ציפורן חודרנית בהריון
ירדן 07/02/2021 | 14:51אני בהריון, לפני מספר ימים התחילו לי כאב ונפיחות בבוהן ימין, כנראה מהתפתחות של ציפורן חודרנית בגלל גזירת ציפורניים לקויה . שאלתי : היתכן שמצב כזה של עלול להשפיע על התפתחות ההריון תקין .תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אני בהריון, לפני מספר ימים התחילו לי כאב ונפיחות בבוהן ימין, כנראה מהתפתחות של ציפורן חודרנית
פרופ' אברהם ברוכין 07/02/2021 | 19:04שלום רב תודה לשאלתך, גוף האשה במצב הריוני ,מאורגן היטב ויודע להתמודד עם מצבי דלקת.עם זאת,אין כמובן להזניח את הטיפול בבעיה ולטפל בה בהקדם האפשרי , כדי למנוע החמרה והתפשטות זיהומית , גשי נא לרופא המטפל ניתן עקרונית לטפל בלייזר בעת הריון אין לא שום השפעה עוברית עם זאת ,רצוי במקרה זה ,להצטייד במכתב מהמיילד שלך שאין לו התנגדות ( יתכן מסיבות אחרות מקצועיות ו ייחודיות עוד )
-
-
ציפורן חודרנית לתינוק
בלה 01/02/2021 | 08:53יש לי תינוק בן 10וחצי חודש שנולד עם ציפורן חודרנית הטיפול שהומלץ: פעמיים ביום מריחת משחת "בקטרובן ", בלתי אפשרי להפסיק את המשחה ,כי תכף ומייד יופיע אודם מלווה בנפיחות . זה כנראה אצלנו משפחתי גנטי, כי גם אני סובלת מציפורניים חודרניות, נותחתי מספר פעמיים אך הציפורניים החודרניות שבות וחוזרות.קודם כל אני שואלת :האם המצב אצל התינוק יכול להסתדר עם גדילתו ואולי יש פתרון כבר עכשיו שיועיל לתמיד ? ולגבי מה היית ממליץ אולי בלייזר ? תודה מראש למענהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תינוק בן 10וחצי חודש שנולד עם ציפורן חודרנית
פרופ' אברהם ברוכין 07/02/2021 | 18:58תודה לשאלתך החשובה לגבי תינוקך שיהיה בריא , לא מומלץ בגיל זה ניתוח ,כי נדרשת הרדמה הרדמה כללית כדי להשיג רגיעה ואפשרות לכוון נקודתית את קרן הלייזר. בנוסף, בגיל זה יש להימנע מסוג הרדמה זה בתינוק שריאותיו טרם מפותחות דיין . לכן נוקטים ככל הניתן בטיפול שמרני כפי שציינת משחה אנטיביוטית לפי שיקול הרופא המטפל ובמידת הצורך הרמת הציפורן באמצעות חוט דנטלי או פתיל צמר גפן . באשר אליך ,מכשירי הלייזר המודרניים שבשימוש, משוכללים ביותר ממוחשבים ומכווני מטרה בדיוק רב . ללא חיתוך מיותר ,ללא דימום וללא תפרים שילוב הלייזר עם פנול היא שיטה רווחת כיום וסטטיסטית מניבה תוצאות גבוהות ביותר .
-
-
טיפול בציפורן חודרנית
דבורה 28/01/2021 | 09:23הנני בת 30 ,סובלת כרונית מציפורניים חודרנית דו צדדית , בנוסף סמוך ללידתי האחרונה הופיעה פטרת חמורה ,עקרו לי את הציפורן בשלמות - ללא הועיל האצבע חזרה לסורה. לעיתים קרובות הנני סובלת מזיהום מקומי ולאחר טיפול במשחות הזיהום עובר .בעקבות מצבי החמור, אף פדיקור לא עוזר ,כיצד ניתן לטפל בציפורן חודרנית ולהיפטר מבעייה זו לגמרי?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טפול בלייזר בציפורן חודרנית חוזרת
פרופ' אברהם ברוכין 28/01/2021 | 11:40שלום רב תודה לשאלתך, כיום מעטים המקרים בהם מגיעים לעקירה שלמה של הציפורן החודרנית , אכן כך היה נהוג בעבר אבל נדיר בימינו , המטרה היא לשמר ולא להרוס . כיום השיטות מדויקות ובאמצעים חדשנים (למשל הלייזר הכירורגי) משתדלים לשמר החלק הלא חודרני של הציפורן החודרנית . עקירה שלימה מזמינה עיוות בצמיחת הציפורן החדשה . במקרים של זיהום ניתן ללא הסתייגות לנתח ציפורן חודרנית באמצעות לייזר מאחר והוא משמיד חיידקים תוך כדי פעולתו , מדייק מטרה ומונע פיזור הזיהום.
-
-
כאב של ציפורן חודרנית
הילה 24/01/2021 | 09:54שלום רב דוקטור, יש לי ציפורן חודרנית באגודל ברגל. טופלתי בהתחלה באנטיביוטיקה והכאבים פחתו, עכשיו החלו שוב כאבים. הזמנתי תור לכירורג אבל זה בעוד 3 חודשים , האם בינתיים ניתן לעשות משהו להקל על הכאב? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאבים בציפורן חודרנית
פרופ' אברהם ברוכין 25/01/2021 | 23:27אני מבין שקבלת טיפול מסודר מרופא באמצעות אנטיביוטיקה והכאב חזר מאחר ולא אני הרופא המטפל מוטב שתפני אליו באונליין ,לגבי המשך/שינוי האנטיביוטיקה ומינונים אינני יודע לאיזה אנטיביוטיות את מגיבה ולכן אינני יכול או מורשה להתוות טיפול חדש דרך פורום כמו כן ,אם יש לך רגישויות לסוגים שונים לכן מוטב שתפני לרופא המטפל . תודה
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים