פורום רפואה משלימה- מערכת העיכול
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
דוח מקרוביום (לת)
קליפורד 30/08/2022 | 09:02בידי דוח מקרוביום מפורט של מערכת העכול. לאיזה מומחה מאיזה תחום עלי לפנות לפענוח הדוח והמלצות הנובעות ממנו?פתח בחלון חדש -
רפואה משלימה לטיפולי כימו
רוית 04/04/2022 | 14:17שלום, אמי מטופלת בכימו ויש לה טעם מתכתי בפה. האם משהו מתחום הרפואה המשלימה עשוי לעזור? תודה מראשפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טעם מתכתי
מכון הניג 13/05/2022 | 06:00במשך זמן הטיפולים הטעם המתכתי הוא תופעת לוואי. ממליצה להעזר בסוכריות לימון ללא סוכר - הלימון מגביר את ייצור הרוק בפה ודרך זה יעזור עם הטעם. אחרי הטיפולים חשוב לשקם את מערכת העיכול בהצלחה
-
-
גדילן לתחזוקת כבד תקין
מנשה קל 23/04/2022 | 19:17לתחזוקה שוטפת של הכבד כדאי ליטול תמצית צמח גדילן? הכבד שלי תקין ואני צורך אלכוהול במידה. האם גדילן באופן קבוע או באיזה אופן תקופתי ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גדילן
מכון הניג 13/05/2022 | 05:56גדילן הוא צמח חשוב אבל לא למניעה אלא כחלק מטיפול וכחלק מפורמולת צמחים- לא כצמח בודד.
-
-
רפואה משלימה למערכת העיכול
נעם 11/05/2022 | 09:36שלום לכם, לאחרונה מתנפחת לי הבטן ויש לי הרבה גזים אחרי ארוחת קטניות. יש משהו שאתם יכולים לייעץ בנושא, ליותר נוחות. חבל לי לוותר על הקטניות. תודה לכם מראשפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נפיחות בבטן
מכון הניג 13/05/2022 | 05:55בוקר טוב נפיחות בבטן נוצרת לא רק ממאכלים כמו קטניות. חשוב לאבחן אם אין הליקובקטור פילורי וכו. יש מספר דרכי אבחון. במכון הניג האבחון מתבסס על אבחון לשון יחד עם הבנת התסמינים איתם מגיע המטופל. הטיפול עצמו נעשה בהתאמה אישית של פורמולות צמחים ייחודיות והתאמה של אורח חיים.
-
-
ויטמין D - תופעות לוואי
ציפי 01/02/2022 | 15:11שלום ...לפני כחצי שנה התחלתי לצרוך כמוסה אחת ביום ויטמין D כמוסות של 1000, האם יכול להיות שהעצירות שאני סובלת ממנה בתקופה האחרונה היא כתוצאה מזה? תודה מראש..פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ויטמין D
מכון הניג 13/03/2022 | 09:59שלום - ויטמין D לא אור ליצור עצירות. יחד עם זה ממליצה לעבור לטיפות D.
-
-
נפיחות בבטן- טיפול משלים?
נועה 03/03/2022 | 12:29היי לכם, סובלת מתחושת נפיחות בבטן, בדיקות תקינות. יש לכם מה לעשות עם זה? ניסיתי כל דיאטה אפשרית, והנפיחות בדרך כלל קיימת. אשמח לתשובתכם. תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נפיחות בבטן
מכון הניג 13/03/2022 | 09:57שלום - הטיפול בנפיחות מתחיל באבחון הבעיה. מעבר לבדיקות אבחון לשון ואבחונים נוספים.הטיפול בהתאם -שילוב אורח חיים ופורמולות ייחודיות.
-
-
נפיחות במערכת העיכול
שי 16/12/2021 | 12:11האם יש דרך לאבחן ממה נובעת נפיחות במערכת העיכול? קראתי שחיידקים טובים יכולים לסייע. אשמח לשמוע מניסיונכם בעניין. תודה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נפיחות במערכת העיכול
מכון הניג 17/01/2022 | 10:33נפיחות במערכת העיכול יכולה להגרם מכמה סיבות . אחת הסיבות הוא חיידק ההליקובקטור פילורי. אבחון לשון יכול לתת תמונה מה הסיבה לנפיחות. -
אבחון מערכת העיכול
יהודית טופל 17/12/2021 | 16:37מערכת העיכול היא מערכת מורכבת מאוד וכל פגיעה מסיבות שונות כמו לקיחת אנטיביוטיeה, תוציא את המערכת מאיזון. אבחון לשון - הוא אבחון שמגיע מהמזרח ואינו פולשני. יכול לתת תמונה על הבעיה שיש. כמו קנדידה ועוד.
-
-
בעיות במערכת עיכול לאחר אנטיביוטיקה
רן 01/11/2021 | 15:07היי, תוכלו לפרט מהן שיטות העבודה שלכם? אני אחרי טיפול אנטיביוטי ממושך, עם הרבה בעיות במערכת העיכול. בן 62. תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שיקום אחרי אנטיביוטיקה
מכון הניג 17/01/2022 | 10:26מעכת העיכול היא הנפגעת מנטילת אנטיביוטיקה. לכן חשוב לשקם על ידי תוספת פרוביוטיקה ייחודית שתתן מענה רחב, כמו כן חשוב במקביל לשקם את ריריות המעי. לעיכול תקין -
תשובת מומחה מערכת העיכול לאחר טיפול אנטיביוטי
מכון הניג 25/12/2021 | 19:52טיפול אנטיביוטי יכול לעיתים להציל חיים, יחד עם זאת חשוב לזכור אנטיביוטיקה, פוגעת יחד עם החיידקים הרעים גם בחיידקים הפרוביוטים החיוניים לבריאותנו. מה שמשנה את המיקרוביום האנושי, שמורכב ברובו מכמה מאות סוגים של חיידקים ופטריות החיים יחד איתנו במערכת יחסים סימביוטית, שיווי המשקל בין החיידקים לפטריות משפיעים על התפתחותנו, בריאותנו ואף על התנהגותנו.לכן חשוב לאחר טיפול באנטיביוטיקה או בבמהלך שמוש בתרופות שונות, להחזיר באמצעות תוספים מתאימים את האיזון למערכת העיכול. -
טיפול במערכת העיכול
יהודית טופל 17/12/2021 | 16:39במכון הניג התמחנו בטיפול ושיקום מערכת העכול -
שקום מערכת העיכול
יהודית טופל 17/12/2021 | 16:38אחרי אנטיביוטיקה צריך לשקם את מערכת העיכול. -
הליקובקטור
דוד 14/12/2021 | 18:44אני לאחר טיפול אנטיביוטי ועשיתי בדיקת הליקובקטור ויצא שלילי. אני עדיין סובל מכאבי בטן. מה יכולה להיות הסיבה?
-
-
רפואה משלימה לטעם רע בפה
אילנה 09/01/2022 | 08:58האם משהו יכול לעזור בתחושת הטעם הרעה שיש בפה בשל טיפולי כימו? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כימו וטעם לא טוב
מכון הניג 17/01/2022 | 10:20אחת מתןפעות הלואי של כימו מעבר לבחילות והקאות זה טעם רע ויובש בפה. ממליצה על סוכריות לימון- שמעודדות הפרשת רוק. מאחלת בריאות
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים