פורום מחלות עור של העריה והנרתיק

5.0
( 41 חוות דעת )
ד"ר שרון פינצי הינה רופאה מומחית לדרמטולוגיה - רפואת עור ומין. ד"ר פינצי מתמחה ברפואת ערייה ובעלת קליניקה פרטית העוסקת ברפואת עור ואסתטיקה.
בעלת ידע רב ונסיון רב שנים ומעניקה טיפולים למגוון רחב של מחלות כגון: :דרמטוזות כרוניות כגון אקנה, אטופיק דרמטיטיס ופסוריאזיס, הסרת נגעים שפירים לרבות יבלות ויראליות, פיגמנטציה ועוד...
במרפאה ניתנים גם טיפולים אסתטיים בהתאם לרצון האישי ובאופן המדויק והמותאם למבנה ופרופורציית הפנים.
-
גירוד בפות כבר מס שנים (לת)
שיר 06/02/2025 | 17:37בת 67 4 ילדים גרוד של כמה שנים ללא תוצאות,עד שכבר השפתיים הצתמצמו ,והמבנה השתנה,הגעתי לרפואה בבית החולים,נתנה לי משחה עם סטרואידים ונראה מה התוצאה,השאלה עם יש דברים טבעיים שיכולים לעזור?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הפרשות עיסתיות
ליאור 09/01/2025 | 18:54לפני 7 חודשים התקינו לי התקן מירנה , מאז יש לי מדי פעם ובמיוחד אחרי מחזור הפרשה עיסתית בכמות גדולה יחסית .לפעמים אני יכולה להחדיר אצבע לנרתיק ולהרגיש בחספוס ולשלוף את זה . זה נראה ממש כמו עיסת נייר .האם זאת תופעת לוואי מוכרת עם התקן הורמונלי ? או שאולי זה משהו אחר.. עשיתי תרבית לקנדי דה שיצאה שלילית ביצעתי קולפוסקופיה תקינה .. יש לי תור למרפאת עריה לעוד חודש .. מה זה יכול להיות ? מציינת שזה ללא ריח גרד או כל תסמין אחר.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
הפרשה עיסתית
ליאור 12/01/2025 | 23:01תודה על המענה .. צרבו לי אקטרופיון לפני שלושה שבועות …איך אקטרופיון קשור להפרשות מן הסוג הזה ? מניחה שזה מהמירנה ומשינוי הורמונלי אבל אם אכן זה מהמירנה זה אמור לעבור ? זה חלק מההסתגלות או שזה אומר שההתקן לא מתאים לי ? מציינת שבשל קרישיות יתר הוא היחידי שמותר לי והתקנתי בגלל דימומי וסת ארוכים וכבדים ..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה הפרשה מוצקה מהנרתיק
ד"ר שרון פינצי 11/01/2025 | 22:05הפרשה אסמפטומתית כפי שאת מתארת יכולה להיות החצנת צוואר הרחם ( אקטרופיון ) , שינויים הורמונליים. במרפאת עריה חשוב לאבחן את הפרשה עי בדיקות ייעודיות כמו משטח ישיר , רמת חומציות ועוד. בכל מקרה מדובר בעניין לא נעים אך לא מסוכן.הוסף תגובה
-
-
הפרשה מרובה מהנרתיק (לת)
ריטה 06/01/2025 | 12:16מזה כמה שבועות שאני סובלת מהפרשה מרובה מהנרתיק. מה יכולות להיות הסיבות לכך? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
עור לבן באיזור הנרתיק
שרון 01/01/2025 | 10:20שלום ותודה על תשובתך מראש. מזה כמה שבועות שהבחנתי שהעור באזור הנרתיק השתנה והפך ללבן. האם זו סיבה לדאגה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שינוי גוון עור הפות
ד"ר שרון פינצי 11/01/2025 | 22:11שלום ממליצה להגיע לבדיקה, לובן יכול להיות מוקדי , מורם מהעור או ממש על פני העור , וללובן מספר גוונים , מחיוורון של הרקמה ירידה בפגמנט או איבוד מוחלט של פיגמנט. בהצלחההוסף תגובה
-
-
דלקות חוזרות בנרתיק
אור 29/12/2024 | 10:14כבר כמה שנים שאני סובלת מדלקות חוזרות בנרתיק. האם הדבר יכול להעיד על מצב רפואי אחר? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה דלקות חוזרות
ד"ר שרון פינצי 11/01/2025 | 22:18שלום , מהי סוג הדלקת ? האם נמצא הפתוגן ( המחולל ) ? האם ניתן טיפול שהצליח במלואו וחלפו הסימפטומים? האם יש פרטנר קבוע או פרטנרים שונים עימם מקיימת יחסי מין? כל השאלות האלו חשובות לאבחנה ומענה מדוייק . ממליצה להגיע לרופא מומחה בתחום להמשך ברור וטיפול , בהצלחה . האם את מקיימתהוסף תגובה
-
-
גרד נרתיקי
אולגה 26/12/2024 | 11:38היי, אני סובלת מגרד נרתיקי מזה תקופה. איך מאבחנים מה הגורם לו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אבחון גרד נרתיקי
ד"ר שרון פינצי 11/01/2025 | 22:14שלום , לגרד בנרתיק מספר סיבות. בתשאול מכוון ובדיקה מגיעים לאבחנה. יש צורך בשבירה של מעגל הגרד והגרוד . ממליצה לך להגיע לבדיקה אצל רופא מומחה בתחום. בהצלחההוסף תגובה
-
-
ליכן סקלרוזיס וסרטן (לת)
בתיה 25/12/2024 | 12:05שלום, האם אבחון של ליכן סקלרוזיס מעלה את הסיכון להתפתחות של סרטן?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
כאבים בזמן קיום יחסים
פז 01/12/2024 | 11:02שלום ד"ר, אני בת 26, נשואה כבר כ4 שנים, ובשנה וחצי האחרונות חווה כאבים איומים בזמן קיום יחסים עם בעלי, מה שמתסכל אותי מאוד. יש לי ברקע השימוטו שאובחן בגיל 16, הנוגדנים גבוהים אבל הTSh T3 T4 בערכי הנורמה בבדיקת דם שנעשתה לאחרונה, כמו כן גם פרופיל הורמונלי תקין, בדיקת פאפ תקינה, צילום אולטרסאונד תקין..עברתי שתי רופאות שלא מוצאות בעיה. הכאב הוא כאב חד, שממש מפלח את שיפולי הבטן התחתונה, מאיזור החדירה עצמה עד לטבור, לאחר מכן סובלת מכאבים במשך כמה ימים, קושי במתן שתן (שריפה בפתח הנרתיק) ודימום קל בניגוב. הרופאה הראשונה שהלכתי אליה חשדה בהתחלה בליכן והמליצה לי למרוח סטרואידים פעם בשבוע, לאחר כחודשיים חזרתי אליה והיא אמרה שהכל נראה טוב ולא נראה כמו ליכן. אני אובדת עצות, מחיים מהנים וטובים, הפכתי בשנה וחצי האחרונות למתוסכלת ממש..כל ניסיון שלנו גורר כאבים איומים, גם אם משתמשים בהמון חומרי סיכה שונים ואפילו שמן שקדים. מה עליי לעשות? תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאבים בקיום יחסים
ד"ר שרון פינצי 11/01/2025 | 22:09ממליצה לך להגיע לרופא/ת עריה לאפיון מקור הכאב. ייתכן וישנה יותר מסיבה אחת ולכן הייעוץ והבדיקה צריכים להיות עי מומחה בתחום זה . יש פתרון וטיפול לכאב , לא להתייאש. בהצלחההוסף תגובה
-
-
רגישות בדגדגן שלא עוברת
יעל 20/11/2024 | 11:47שלום ד"ר בספטמבר התחילה לי רגישות ולחץ באיזור הדגדגן שמרגישה כמו עוררות. הלכתי לרופא נשים שראה שם פצעון בכיפת הדגדגן שמאוד כואב במגע והניח שזה יעבור לבד. לאחר כמה ימים זה באמת עבר לבד, אבל הרגישות נשארה ודי הרסה לי את החיים. זו רגישות בלתי נסבלת, חזרתי שוב לרופא ואמר שיכול להיות שהרגישות נותרת גם לאחר שיעלם הפצע ושאני אחכה עוד קצת. ובאמת חיכיתי עוד קצת, ועדיין, זה לא עובר. כן אני חייבת לומר שיש שיפור ויש שעות שאני יכולה לא להרגיש כלום(נדיר אבל קרה) ועדיין, זה לא עובר לגמרי וזה מאוד מפריע לי לשגרה. אני קצת מוטרדת מכל מיני תסמינים ומחלות כמו וולודיניה שקראתי עליה, למרות שקשה לי להאמין שאני סובלת מאחת מהסתמונות הללו כי הכל התחיל עם הפצע הקטן שהיה ממש על הדגדגן אני כן רוצה לציין שכבר חלפו חודשיים ועדיין לא עבר ועדיין מפריע לי מאוד. אני מאוד אודה לכל תשובה, או השערה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רגישות בדגדגן לאחר פצע דלקתי
ד"ר שרון פינצי 30/11/2024 | 09:04שלום, לאור עצבוב של אזור הדגדגן רגישות לאחר דלקת עלולה להמשך לזמן רב יותר מאזור אחר. לאור דברים נוספים שהזכרת בשאלה כמו כאב בחלק התחתון של הפות ואזור הפרינאום ממליצה להגיע לאבחון של מומחה בתחום העריה. בריאות ובהצלחההוסף תגובה
-
++
יעל 20/11/2024 | 11:53מחמיר כשיש שלפוחית מלאה וכמובן הכל התחיל ביחד.הוסף תגובה
-
שכחתי לציין חשוב
יעל 20/11/2024 | 11:50שכחתי לציין שיש בנוסף כאבים בחדירה, גירוי בעןר שבין הנרתיק לפי הטבעתהוסף תגובה
-
-
דרמובט לליכן סקלרוזיס (לת)
מאי 10/11/2024 | 17:52בת 24. הלכתי לבית חולים הדסה לבדיקה לפני ניתוח וסטיבולקטומי והימנקטומי משולב. הרופאה (וגם זאת שהפנתה אותי אליה) אבחנה אותי בין היתר עם ליכן סקלרוזיס. רשמו לי דרמובט פעמיים ביום למשך שבועיים ואז עוד שבועיים פעמיים ביום עם בטאקורטן ואז להוריד את המינון משבוע לשבוע. הניתוח עצמו יהיה בעוד כחודשיים וחצי ואני אמורה לבוא לביקורת שבועיים לפני כדי לראות את מצב העור שם. קראתי כמה דברים דיי מפחידים בנוגע למשחות האלה ושהן יכולות לעשות נזק. מה גם שלא בדיוק הנחו אותי איך להשתמש (ממש בתוך הנרתיק? רק בפתח? לא ברור לי). האם זה בטוח לשימוש בתדירות הזאת לפרק זמן הזה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
פטרת בשיער הפנים
-
פטרת
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הסרת נקודת חן
-
בדיקות קשורות
-
ארסן בשתן
-
חומצה טריכלורואצטית בשתן
-
תרופות קשורות
-
מיקונאזול
-
קריסאבורול
-
מונחים קשורים
-
העמותה הישראלית לאטופיק דרמטיטיס
-
קולגן
רופאים בתחום

ד"ר טליה מאיר
עור ומין
5.0
( 216 חוות דעת )
"הטיפול מצויין, קשוב ומאוד מקצועי, תודה רבה לד״ר טליה מאיר"

ד"ר טליה מאיר
עור ומין
5.0
( 216 חוות דעת )
"הטיפול מצויין, קשוב ומאוד מקצועי, תודה רבה לד״ר טליה מאיר"
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואת עור אסתטית
בפורום רפואת עור אסתטית ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון פינצי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואת עור אסתטיתפורוםסרטני עור שאינם מלנומה NMSC קרצינומת תאי בסיס (BCC) וקרצינומת תאי קשקש (SCC)
בפורום סרטני עור שאינם מלנומה NMSC קרצינומת תאי בסיס (BCC) וקרצינומת תאי קשקש (SCC) ניתן להתייעץ עם ד"ר גיל טאובר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטני עור שאינם מלנומה NMSC ...פורוםמחלות עור של העריה והנרתיק
בפורום מחלות עור של העריה והנרתיק ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון פינצי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות עור של העריה והנרתיק