פורום טיפול בגלי הלם

-
גלי הלם במקום ניתוח (לת)
עודד 23/03/2025 | 15:09יש לי קרע בגיד אכילס והוצע לי טיפול בגלי הלם. האם הוא יכול להחליף ניתוח?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
גלי הלם לכאבי גב בהריון (לת)
גילי 17/03/2025 | 09:41שלום אני בחודש שביעי להריון וסובלת מכאבי גב ושכמות. האם גלי הלם יכולים לעזור והאם אפשר לעבור את הטיפול בהריון?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
טיפול בגלי הלם לדורבן
איגור 10/03/2025 | 13:12היי, אני סובל מדורבן כבר כמה חודשים והבנתי שטיפול בגלי הלם יכול לעזור. האם זה,באמת יעיל? תודה על התשובה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בגלי הלם לדורבן
ד"ר דן צין 10/03/2025 | 13:17איגור שלום, הטיפול בגלי הלם מאד יעיל לדורבן. עם שיעורי הצלחה קרובים ל 80% . לפני הטיפול חשוב מאד לוודא שזאת באמת האבחנה ולבחור נכון את המטפל.הוסף תגובה
-
-
נרופתיה אדיופתית (לת)
ירון 23/12/2024 | 12:35האם טיפול בכלי הלם מסייע לכאבים בכפות הרגליים כתוצאה מנירופתיההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
טיפול בגלי הלם לדורבן
רלף 06/12/2024 | 11:56דר שלום רב יש לי עיבוי 5 ממ ברצועה הפלנטרית בכף רגל ימיו עם חשש לדורבן עפי האולטרסאונד. שאלתי כמה זמן יעבור מגמר טיפול בגלי הלם עד לריפוי ממשי? לא חלקי.זה אינדודואלי אבל לצורך תיאום ציפיות אני שואל במידה ואעבור את הטיפול.למענה אודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בגלי הלם לדרבן
ד"ר דן צין 08/12/2024 | 08:36רלף שלום, הטיפול בגלי הלם מתניע תהליך ריפוי, והוא לוקח זמן. בדרך כלל את השיפור מרגישים אחרי שבועיים שלושה, והתוצאה הסופית היא אחרי חדשיים שלושה. בהצלחה.הוסף תגובה
-
-
עלות טיפול בגלי הלם (לת)
נאוה 04/11/2024 | 14:10שלום, כמה עולה הטיפול בגלי הלם ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מימון לטיפול בגלי הלם (לת)
גלית 30/10/2024 | 09:40האם המימון לטיפול בגלי הלם הוא דרך סל הבריאות או רק למי שיש ביטוח בריאות נוסף? והאם הטיפול מוחזר במלואו ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
לפני טיפול בגלי הלם (לת)
חיה 27/10/2024 | 11:42היי ד"ר, מדוע צריך לסבול חצי שנה של כאבים עד שמגיעים לטיפול בגלי הלם ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
טיפול בגלי הלם לעומת רפואה משלימה (לת)
דניאלה 22/10/2024 | 09:24ד"ר תוכל להסביר מה ההבדל בין רפואה משלימה לטיפול בגלי הלם ? תודותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
המלצה לטיפול בגלי הלם (לת)
ואדים 20/10/2024 | 10:32אני סובל מדורבן ברגל. למה הרופא שלי לא המליץ לי על טיפול בגלי הלם ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
בלט דיסק
-
פריקה, נקע
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
יישור שיניים שקוף
-
פיזיותרפיה
-
בדיקות קשורות
-
אנדוסקופיה
-
בדיקת ויטמין D
-
מונחים קשורים
-
אוסטאוכונדריטיס דיסקנס
-
דיסק, דיסק בין חולייתי
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסיםפורוםעקמת
בפורום עקמת ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום עקמתפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גבפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם