דלג לתוכן

ישיבה של תינוק

פורום ליווי התפתחותי לתינוקות

מיכל אלון

מיכל אלון

נעים להכיר, מיכל אלון, אמא לשתיים, מומחית להתפתחות תינוקות. מציעה ארגז כלים רחב והוליסטי לכל מה שאתם צריכים בשנים הראשונות לאחר הלידה. מתמקצעת במענה כולל המשלב את כל תחומי ההתמחות שלי מתוך אמונה והבנה שהתפתחות תקינה, שינה טובה, וגדילה בביטחון מתרחשים בהרמוניה. •⁠ ⁠מדריכה ומאבחנת לליווי התפתחותי בשיטת Child'Space. •⁠ ⁠מעבירה שיעורי יוגה ועיסוי תינוקות. •⁠ ⁠יועצת שינה בשיטה החדשה לכישורי שינה .0.1 •⁠ ⁠יועצת מינית המתמחה בתקופה שלאחר הלידה לכם ההורים- בוגרת בית ספר לרפואה אוניברסיטאת תל אביב. שמה לי לדגל את החשיבות של העברת מידע אליכם כי ידע זה כוח. השנה הראשונה חשובה להמשך חייו ולביטחון הגופני והאישי של ילדכם. אשמח להכיר וללוות אתכם במסע המשותף שלכם.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
 לירון רוסבי
לירון רוסבי טיפול
5.0
( 3 חוות דעת )
"הטיפול נותן לי ביטחון בעצמי ובתהליך. יש מקום לאופטימיות ותקווה לשפר את עצמי כהורה."
M.A שרון סמואל
M.A שרון סמואל עבודה סוציאלית
פסיכוטרפיסטית ,מטפלת אינדיבידואלית, זוגית ומשפחתית
 סיגל פיינגלרנט
סיגל פיינגלרנט טיפול במוזיקה
תראפיסטית במוזיקה ,פסיכותראפיסטית, מדריכת הורים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםפסיכותרפיה

בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום פסיכותרפיה

פורוםאוטיזם אצל תינוקות

בפורום אוטיזם אצל תינוקות ניתן להתייעץ עם מרכז מפנה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום אוטיזם אצל תינוקות

פורוםליווי התפתחותי לתינוקות

בפורום ליווי התפתחותי לתינוקות ניתן להתייעץ עם מיכל אלון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום ליווי התפתחותי לתינוקות
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו