דלג לתוכן

בלט עין

פורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין

ד"ר אהוד רייך

ד"ר אהוד רייך

ד"ר אהוד רייך מומחה למחלות עיניים והוא היחידי בארץ בעל התמחות-על באונקולוגיה של העין והתמחות-על שניה באוקולופלסטיקה. ד"ר רייך משמש כמנהל תחום לגידולי עיניים במח' עיניים ביה"ח שערי צדק בירושלים. במשך תקופה זו, ד"ר רייך שימש כפלסטיקאי של יחידת הגידולים, הסרה מורכבת של גידולים, שחזור ארובות, טיפול בילדים ומבוגרים לאחר אנוקלאציות. ד"ר רייך היה שותף לכתיבת ספר עדכני על אונקולוגיה של העין, וכן במספר עבודות מחקר ברפואת עיניים. ד"ר רייך מציג קבוע בכנסים מקצועיים בארץ ובעולם. הופעה בתקשורת: בזכות המומחים: בת 14 הגיעה לביה"ח בגלל כאבים חזקים בצווארה וסיימה בניתוח מציל חיים הרופאה טענה ל"לחץ נפשי" - בת ה-14 כמעט התעוורה בגלל לחץ תוך גולגלתי הניתוח שהציל את הנערה על סף עיוורון "זה לחלוטין נס" – כך הצילו רופאי שערי צדק את ראייתה של ילדה מירושלים
התור הראשון הפנוי: 23/01/25, 16:05
רופאים בתחום
ד"ר קובי איסקוב
ד"ר קובי איסקוב רפואה אסתטית
4.9
( 174 חוות דעת )
"המלצה מכל הלב על ד”ר איסקוב אני רוצה להמליץ בחום על ד”ר איסקוב. לאורך כל הטיפול, הרגשתי שאני בידיים הכי טובות שיש. הוא מקצועי, סבלני, ויודע בדיוק איך להרגיע גם את מי שקצת חושש מרופאי שיניים (כמוני). מהשיחה הראשונה ועד הטיפול עצמו, היה ברור לי שמדובר באדם שאכפת לו באמת מהמטופלים שלו. הוא הסביר לי כל שלב, ענה על כל השאלות שלי, ודאג שאצא מרוצה, עם חיוך – לא רק מבחוץ, אלא גם מבפנים. אם אתם מחפשים רופא שיניים שהוא גם מקצועי וגם עם לב ענק – ד”ר איסקוב הוא הכתובת. אני ממליץ מכל הלב!"
ד"ר חררדו מורבניק
ד"ר חררדו מורבניק עיניים
5.0
( 11 חוות דעת )
"קיבלתי את כל מה שיכולתי לבקש ואני אומרת את זה למרות שעדיין לא התגבשה הצורה הסופית. כבר ניתן לראות את התוצאה המדהימה! מבחינת מקצועיות - עבודה מצויינת ללא רבב. לא מעט אנשים החמיאו לי וביקשו לדעת היכן ביצעתי את הניתוח כולל רופא המשפחה שלי:) מבחינת הגישה, המענה והטיפול - זכיתי לחויה מעולה! דר' מורבניק מאוד קשוב, ענה לכל השאלות וסיפק מידע והכל בשקט ובנועם מה שהוריד ממני כל תחושת חרדה והגביר בי תחושת בטחון ברופא ובתהליך. היה זמין ונתן לי מענה גם דרך הטלפון עד הגעתי לביקורת. אני חייבת להודות שהגעתי לכללית אסתטיקה עם ספק מסוים כשבאמתחתי המלצות למספר רופאים שמחזיקים באתרים מרשימים אבל לאחר פגישות עם דר מורבניק וענת המתאמת (המקסימה, המקצועית והדואגת) שלו האינטואיציה הנחתה אותי שמצאתי:) ואכן - אני לא חושבת שיכולתי "ליפול" לידיים טובות יותר. שגרירים מעולים לכללית אסתטיקה🙏"
A.clinics
A.clinics רפואה אסתטית
קליניקה לאסתטיקה ויופי הממוקמת בשכונת הגולף קיסריה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםהסרת משקפיים בלייזר

בפורום הסרת משקפיים בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל ונדר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום הסרת משקפיים בלייזר

פורוםבוטוקס ומילוי קמטים

בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום בוטוקס ומילוי קמטים

פורוםקטרקט וקטרקט בלייזר

בפורום קטרקט וקטרקט בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום קטרקט וקטרקט בלייזר

פורוםהפלה, הפסקת הריון

בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר יובל אור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום הפלה, הפסקת הריון

פורוםבריאות העין

בפורום בריאות העין ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל היימס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום בריאות העין

פורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל

בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו