דלג לתוכן
בעיית השמנה והיעדר מחזור
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/10/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 29 ובשנה האחרונה יש לי ריח רע מהנרתיק וגירוד. בנוסף לכך פתאום הפסיק לי המחזור, בהתחלה חודש כן חודש לא, אח"כ חצי שנה, ואז חודש אחד המחזור הופיע בצבע כהה מהרגיל. אני לא לוקחת גלולות ולא עברתי לידות. המשקל שלי פתאום עולה בלי שליטה, אני מתקרבת ל- 120 ואני מתביישת ללכת לרופא. איך אפשר להתגבר על הבעיות בלי רופאים?

תשובה:
את חייבת לעבור בירור לאי- סדירות וסתות והשמנה. אני ממליצה לך להתחיל בפרופיל הורמונלי, תפקודי בלוטת התריס ואולטרסאונד אגן. הריח הרע והגרד אינם קשורים לבעיה ונובעים ככל הנראה מזיהום כלשהו. לא תהיה מניעה מביקור אצל רופא נשים, לטיפול בזיהום ובירור.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר יוסי הר-טוב
ד"ר יוסי הר-טוב יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
4.9
( 32 חוות דעת )
"יוסי הר טוב הוא מקצוען ברמות הכי גבוהות שיש הרגשתי בטוחה בטיפול איתו . רק מלראות כמה הוא יודע ואת הבטחון שלו בטיפול הסיר את הדאגות מליבי. ממליצה בחום ואחזור בכל ההריונות הבאים שלי בעזרת השם"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו