דלג לתוכן
רמת בטא ותקינות ההריון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/11/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

ב - 15/9/06 החזרתי 3 עוברים מוקפאים. 27/9/06 - בדיקת הריון -בטא - 59 3/10/06 בדיקת הריון 307 , H2 -1149 , והפרוגסטון - גדול מ- 127. השאלה: האם ההריון יכול להיות תקין, היות שערך הבטא לפי החישוב שלי שצריך להכפיל את עצמו בכל יומיים - אמור להיות 480 .

תשובה:
אומנם רצויה הכפלה של הבטא כל יומיים, אולם גם בעלייה של 60% כל יומיים עדיין ייתכן הריון תקין, ולכן יש להמשיך לעקוב.
רופאים בתחום
ד"ר גיל לוי
ד"ר גיל לוי יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
4.9
( 38 חוות דעת )
"מקצוען נעים סבלני קשוב לא מלחיץ נענה גם טלפונית תמיד בניתוח עצמו היה מדהים עדין ומכיל ממליצה בחום"
ד"ר יזהר ארז מומחה לסקירת מערכות פרטית
ד"ר יזהר ארז מומחה לסקירת מערכות פרטית יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
5.0
( 177 חוות דעת )
"הגעתי לדר' יזהר ארז לביצוע סקירת מח מכוונת , אני ובעלי הגענו עם חששות והרבה אי וודאות, חשוב לציין שלא הרבה רופאים מבצעים את הבדיקה הזו בשבועות כאלו. מהרגע שנכנסנו לחדר הרגשנו שאנחנו בידיים טובות, ד"ר ארז הסביר הכל בצורה נעימה עם הרבה רגישות והכלה. מקצועיות וירידה לפרטים, נתן מענה לשאלות כל הזמן, וזה כל כך מה שהייתי צריכה! אני בטוחה שאני אמליץ עליו לכל היריונית שאני מכירה. מי שמגיע אליו פשוט זוכה . אין מילים לתאר את תחושת ההקלה שהרגשנו אחרי , והכל בזכותו !"
ד"ר יוסי הר-טוב
ד"ר יוסי הר-טוב יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
4.9
( 33 חוות דעת )
"ד״ר יוסף הר טוב, הוא רופא מאוד מקצועי, ממליצה מאוד על מעקב הריון אצלו וביצוע הסקירות בהריון. ההסברים שלו מאוד מקצועיים ומפורטים ולכן מאוד מרגעים. הרגשתי שאני בידיים מאוד טובות!"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו