דלג לתוכן
בעלי עשה לאחרונה בדיקת זרע ובה נקבע כי התנועה באחוזים היא: מהיר- 5%, בי
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 15/11/2004
1 דקות קריאה
שאלה:

בעלי עשה לאחרונה בדיקת זרע ובה נקבע כי התנועה באחוזים היא: מהיר- 5%, בינוני- 10% (כללי 15%). לאחר טיפול, התנועתיות היא 20% מהיר ו- 10% בינוני. יש לציין כי אנו נשואים כ- 3.5 שנים ויש לנו ילד בן 3 מהריון טבעי. בזמנו כשעשינו בדיקת זרע נאמר לנו שהבדיקה היא גבולית (לפני כ- 4 שנים). שאלתי היא, אם על פי בדיקת הזרע האחרונה אני יכולה להיכנס להריון אחרי טיפול של השבחת זרע, ולא לבצע IVF.

תשובה:
התנועתיות אכן נמוכה, גם לאחר השבחה. אני מציעה להתייעץ עם מומחה לפריון אם יש מקום לבצע בדיקה חוזרת ומה הטיפול הטוב ביותר עבורכם.
רופאים בתחום
 נוירואקטיב - מכון נוירופידבק לשיפור תפקודי המוח
נוירואקטיב - מכון נוירופידבק לשיפור תפקודי המוח דיכאון וחרדה
שפרו את חייכם ללא תרופות!
 רעות מוקדס
רעות מוקדס רפואה משלימה
5.0
( 20 חוות דעת )
"הגעתי לרעות לטיפול נטורופתי בזום, עם פרופיל שומנים גבוה וסוכר מאוד גבוה. רעות התאימה לי תזונה במיוחד לצרכים שלי והסבירה מה כל דבר עושה ועוזר ובדקה שאלון מאוד מקיף. יצאתי מאוד מרוצה עם מלא ידע ותמיכה כל הזמן שלה"
ד"ר מנואל שוורצמן
ד"ר מנואל שוורצמן ריאות
מומחה בכיר במכון ריאה, בית חולים בילינסון
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו