התעלפות אחרי תרומת דם
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

הבוקר תרמתי דם בבית חולים. לאחר הבדיקה אכלתי שני ביסקוויטים ושתיתי חצי כוס קפה. אחרי שעה התעלפתי בבית. הרגשתי בחילה והזעתי, ולאחר מכן היה לי קר מאד. האם יש קשר לתרומת הדם?

תשובה:
יכול להיות קשר לתרומת הדם. אם זה היה אירוע חד פעמי, אין צורך להתרגש ממנו. אם ההתעלפויות חוזרות על עצמן, הן ככל הנראה לא קשורות לתרומה. במקרה כזה כדאי לפנות לרופא המשפחה לבירור. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד