דלג לתוכן
זרעי פשתן להפחתת הסיכון של סרטן הערמונית
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 04/08/2008 תאריך עדכון: 02/10/2013
1 דקות קריאה
שאלה:

האם אכילה של 2 כפות זרעי פשתן טחונים ליום מגבירה את הסיכון לסרטן בלוטת הערמונית?

תשובה:
להפך, זרעי פשתן נמצאו כמקור טוב לחומצות שומן מסוג אומגה 3. מחקרים מצאו כי חומצות שומן מסוג אומגה 3 מפחיתות את הסיכון לחלות בסרטן הערמונית. תוכל לקרוא עוד בנושא כאן: http://www.infomed.co.il/news/n_060401_2.htm

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר גבריאל בלום
ד"ר גבריאל בלום רפואה אסתטית
4.9
( 16 חוות דעת )
"ד״ר בלום רגיש מאוד למטופליו, ענה על כל השאלות והספקות שהיו לי לגבי הטיפול. ידע להסביר ברמה מקצועית ובגובה עיניים מה יכלול הטיפול ולמה לצפות. אני ממליץ בחום על ד״ר בלום"
ד"ר טליה דיקר כהן
ד"ר טליה דיקר כהן אנדוקרינולוגיה
אחראית מרפאת אנדוקרינולוגיית מושתלים במרכז הרפואי רבין
ד"ר יואב שטיין
ד"ר יואב שטיין כירופרקטיקה
כירופרקט מומחה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו