דלג לתוכן
זרעי פשתן להפחתת הסיכון של סרטן הערמונית
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 04/08/2008 תאריך עדכון: 02/10/2013
1 דקות קריאה
שאלה:

האם אכילה של 2 כפות זרעי פשתן טחונים ליום מגבירה את הסיכון לסרטן בלוטת הערמונית?

תשובה:
להפך, זרעי פשתן נמצאו כמקור טוב לחומצות שומן מסוג אומגה 3. מחקרים מצאו כי חומצות שומן מסוג אומגה 3 מפחיתות את הסיכון לחלות בסרטן הערמונית. תוכל לקרוא עוד בנושא כאן: http://www.infomed.co.il/news/n_060401_2.htm

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
 רוית גורי
רוית גורי רפואה משלימה
מטפלת בכירה ברפואה סינית מסורתית ועתיקה ותזונה מקרוביוטית, מטפלת מומחית בליווי אונקולוגי, טיפול בנשים ובבעיות עיכול, מטפלת משנת 2004 בדיקור ותזונה
ד"ר אמיר פשיטיצקי
ד"ר אמיר פשיטיצקי נוירולוגיה ילדים והתפתחות הילד
נוירולוג ואפילפטולוג בכיר
ד"ר רוני שפר
ד"ר רוני שפר ילדים
5.0
( 12 חוות דעת )
"דוקטור רוני שפר רופא מנוסה מקצועי רגיש ברמות ונותן מענה גם ברגעים לא קונבנציונליים"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו