דלג לתוכן
זרעי פשתן להפחתת הסיכון של סרטן הערמונית
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 04/08/2008 תאריך עדכון: 02/10/2013
1 דקות קריאה
שאלה:

האם אכילה של 2 כפות זרעי פשתן טחונים ליום מגבירה את הסיכון לסרטן בלוטת הערמונית?

תשובה:
להפך, זרעי פשתן נמצאו כמקור טוב לחומצות שומן מסוג אומגה 3. מחקרים מצאו כי חומצות שומן מסוג אומגה 3 מפחיתות את הסיכון לחלות בסרטן הערמונית. תוכל לקרוא עוד בנושא כאן: http://www.infomed.co.il/news/n_060401_2.htm

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
פרופ' ערד קודש
פרופ' ערד קודש פסיכיאטריה
5.0
( 8 חוות דעת )
"בהתאם לנסיבות הטיפול עונה על הצרכים"
ד"ר אריאל יודלב
ד"ר אריאל יודלב רפואת שיניים
5.0
( 17 חוות דעת )
"דר יודלב הכי מדהים בעולם!!! ממליצה עליו בחום לכולם!!! הכי מקצועי, הכי מבין, הכי עדיין, ויש לו יחס אנוש יוצא מן הכלל!!!"
 מירב יעיש - Dipl CM, המירב לעצמנו - איזון פנימה
מירב יעיש - Dipl CM, המירב לעצמנו - איזון פנימה טווינא
מטפלת ברפואה סינית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו