מהי הזעת יתר מוקדית
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

לפני כשבוע התחלתי להזיע מבית השחי בכמויות שגורמות לאי-נעימות כאשר אני מסתובב בחברה. אין ההזעה מתרחשת בלא שאני עושה מאמץ גופני או פעילות אחרת שטבעי שגורמת הזעה. לזיעה יש ריח, והתופעה מתרחשת רק בשעות הערב עד שעות הלילה.

תשובה:
התופעה אותה אתה מתאר יכולה להתאים לתופעה הנקראת "הזעת יתר מוקדית". זוהי תופעה הגורמת להזעת יתר באזורים ממוקדים בגוף, כגון כפות הידיים או הרגליים. מידע לגבי תופעה זו תוכל לקרוא בתשובה זו: http://www.infomed.co.il/questions/q_090708_6.asp