"הגענו אל ד״ר גיל באר עקב ממצא בלב העובר, קיבלנו יחס אישי והסברים מעמיקים הרבה מעבר למצופה !! מעבר לכך שהוא רופא מדהים ומבין בתחומו הוא גם בן אדם אנושי ומקסים שתמיד ישמח לעזור לייעץ ולתת מזמנו האישי ! מומלץ מומלץ מומלץ !!!!!"
זקוקה לעזרתך. עשיתי הזרעה בתאריך 14.1.25. לפני 10 ימים שק 13 מ״מ טרם נצפה הד עוברי. היום בדיקה חוזרת הד עוברי הודגם. CRL 6.3 ולא נמצא דופק. מרקם השק מעט עכור. מה דעתך? יש בעיה או גיל הריון צעיר?
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
דופק
נטלי 21/02/2025 | 13:24
למה זה לא בגלל גיל הריון לדעתך? כי הרי דופק יכול להיות גם יותר מאוחר משבוע 6+3 בנוסף שבוע שעבר לא היה הד עוברי ועכשיו כן
הוסף תגובה
דופק
נטלי 21/02/2025 | 13:21
למה זה לא בגלל גיל הריון לדעתך? כי הרי דופק יכול להיות גם יותר מאוחר משבוע 6+3
עברתי קיסרי חירום לפני שנה וחצי. הייתי באולטרסאונד ונכתב ככה: בצלקת הניתוחית מיומטריום שמור מעל 4.6 ממ, ללא אי סדירות. מעט נוזל בסגמנט התחתון של הרחם עד כ 2 ממ. האם בנתונים אלו אני יכולה לבצע החזרת עובר? זה אומר שיש לי נישה?