דלג לתוכן

ביסינוזיס

Byssinosis
המומחים של Infomed מסבירים:

מחלה חסימתית כרונית של דרכי הנשימה, עלולה להתפתח אצל עובדים החשופים לאבק של כותנה, פשתן ושל סוגי טקסטיל נוספים. העובדים העוסקים בעיבוד הראשוני של הכותנה הגולמית חשופים למחלה יותר מאשר האחרים. בבדרגה הקשה של המחלה קיימת ירידה קבועה בקיבולת הנשימתית.

ד"ר אורלי תיבון-פישר

  • ביסינוזיס תסמינים

    ראשיתה של המחלה, ביום הראשון של שבוע העבודה, מופיעים התסמינים: קושי בנשימה ותחושת הידוק של בית החזה. עם הזמן התופעות חוזרות גם בשאר ימות השבוע.

רופאים בתחום

שיאצו
עדי בוסקילה
4.9
( 9 חוות דעת )
"עדי מטפל נעים וקשוב הגעתי לטיפול הניתוק מהגוף שלי ויצאתי בנאדם חדש לגמרי. הוא התאים את הטיפול במיוחד לצרכים שלי, והיה סבלני קשוב והשרה עליי אווירה נעימה. מחכה לטיפול הבא!"
קראו עליי עוד
פסיכיאטריה
ד"ר מאשה קרני
5.0
( 5 חוות דעת )
"רופאה מעולה מלאת אמפתיה הבנה השם שלח אותה להציל את הילד שלי בן 10 הגענו מצפת הרחוקה לטפל רק אצלה ממליצה עליה מאוד"
קראו עליי עוד
ילדים
ד"ר גיל באר
5.0
( 3 חוות דעת )
"הגענו אל ד״ר גיל באר עקב ממצא בלב העובר, קיבלנו יחס אישי והסברים מעמיקים הרבה מעבר למצופה !! מעבר לכך שהוא רופא מדהים ומבין בתחומו הוא גם בן אדם אנושי ומקסים שתמיד ישמח לעזור לייעץ ולתת מזמנו האישי ! מומלץ מומלץ מומלץ !!!!!"
קראו עליי עוד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו