דלג לתוכן

ג'לטין (gelatin)

1 דקות קריאה
חומר דמוי ג'ל; משמש כמקור לחלבון בטיפול בתזונה לקויה; ברוקחות - לייצור כמוסות ופתילות; ובבקטריולוגיה - להכנת מצע תרבית.
רופאים בתחום
פרופ' עמוס קורצ'ין
פרופ' עמוס קורצ'ין נוירולוגיה
נוירולוג בכיר
ד"ר רז הגואל
ד"ר רז הגואל
המרכז הרפואי לטיפול בהשמנה
 עמוס זיו רפואת לב אינטגרטיבית
עמוס זיו רפואת לב אינטגרטיבית רפואה משלימה
מרכז לרפואת לב אינטגרטיבי – מומחים בטיפול בבעיות לב והפרעות קצב לב על פי הרפואה הסינית
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו