דלג לתוכן

חוש טעם (sense of taste)

1 דקות קריאה
החוש שמאפשר להעריך טעם של חומרים בפה. איברי החישה האחראים הם פקעיות הטעם שעל פני הלשון, אשר מגורות כאשר מזון נמס ברוק שבפה. מקובל לדבר על ארבעה טעמים - מתוק, מר, חמוץ ומלוח; אפשר להוסיף להם גם טעם בסיסי (אלקלי) וטעם מתכתי.
רופאים בתחום
ד"ר אינה צורן רוזנטל
ד"ר אינה צורן רוזנטל המטולוגיה
מנהלת שירות פנימי המטולוגי ברמב"ם. מומחית ברפואה פנימית, בהמטולוגיה ובקרישת דם
ד"ר רון בן אליהו
ד"ר רון בן אליהו אורתופדיה
אורתופד, מנתח, מומחה בהחלפות מפרקים ברך וירך
 ג'רמי לגרנז׳ אוסטאופת DO
ג'רמי לגרנז׳ אוסטאופת DO אוסטאופתיה
מטפל בשיטת האוסטאופתיה
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו