שאלה: אני בת 17. עשיתי בדיקות שתן בבקו"ם בצו הראשון, ולאחר 3 חודשים בערך התקשרו ואמרו שמצאו לי חלבון בשתן. הלכתי לעשות בדיקות שתן וגילו שיש לי דלקת בדרכי השתן כתוצאה מחיידק. נתנו לי אנטיביוטיקה ולאחר מכן אמרו לי שוב לעשות בדיקות שתן. שוב מצאו פעם דלקת בדרכי השתן ושוב נתנו לי אנטיביוטיקה. עכשיו סיימתי את הטיפול האנטיביוטי ויש לי בריחת שתן, דבר שמעולם לא היה לי. מה עושים במצב כזה?
שאלה: אני ארבעה ימים לאחר צילום רחם. בערך יום וחצי לאחר הבדיקה התחיל גרד נוראי מלווה בצריבה בעת מתן שתן. כבר סבלתי מספר פעמים מפטריה, במיוחד לאחר רחצה בים או בבריכה, לכן אני נורא נזהרת לא ללכת לשירותים במקומות ציבורים ולא לבקר בבריכה או בים. האם זוהי פטריה? האם יכול להיות שנגרמה בעקבות הצילום? מה ההבדל בן פטריה לבין קנדידה? אני סובלת מאוד וכבר מהיום השני התחלתי לקחת טבליות אגיסטן, אך הן אינן משפיעות. בנוסף, אני נוטלת אנטיביוטיקה מסוג מוקיסיפן 500 מ"ג. יש לי תור לרופא נשים רק בעוד שבוע וחצי ואני לא רואה את עצמי ממשיכה עם הגרד והצריבה הנוראית. האם יש תרופה אחרת? האם זה קשור לתזונה?
שאלה: לבעלי, בן 36, יש הרבה נקודות חן בכל הגוף. האם יש סיבה לדאגה? כל יום יש צמיחה של לפחות 2 נקודות חן בגוף. הוא סובל כבר 7 שנים מגירודים בגוף, שלאחר כל הבדיקת האפשריות ללא סיבה הסיבה להם, והוא נוטל היסטזין. האם מזיק לקחת את התרופה כל כך הרבה זמן?
שאלה: מזה שנים רבות סבלתי מ"טיקים" בגופי ופניי אך אלה לא הפריעו לשגרת יומי. בשנת 2001 נפגעתי בראשי בתאונת דרכים וחשתי החמרה בטיקים, אך לאחר בירור רפואי חזרתי לעבודתי. בסוף 2002 נפלתי במדרגות ונפגעתי בראשי, בגבי ובקרסול. לאחר הנפילה חשתי החמרה בתנועות הבלתי רצוניות ולאחר בירור נוירולוגי התברר כי אני סובל מהנטינגטון (גן פגום - 41 חזרות). שאלתי היא, האם יש קשר בין הפגיעות לבין התפרצות מחלתי?