פורום ציפוי שיניים

-
שן שנשברה לפני כ-6 שנים
רון טוזלי 05/10/2014 | 20:00שלום דוקטור כשהייתי בכיתה ה׳ נפלתי בבית ספרי שברתי את השן , השלימו לי אותה בחומרים שגרמו לשן צבע מוזר או משהו כזה אני לא ממש זוכר בכיתה ו׳ (לפני 5 שנים) שמתי גשר והייתי איתן כמעט שנה שהורדתי לפני איזה 4 שנים השן יצאה(ההשלמה) והשלימו לי אותה שוב והיה לה צבע כחול כזה מגעיל ולא יפה בכיתה ט׳ (לפני שנה )החזרתי את הגשר בגלל בעיות שחזר לי הרווחים , והורדתי את הגשר ושוב הצבע הכחול של השן , דיברתי עם הרופא שיניים והוא שאל אותי אם עשיתי שם טיפול שורש ואני חושב שכן עשיתי שם , וזה בשן הקדמית .. ואפשר רק בגיל 18 .. כרגע אני בן 15 , אפשר לעשות ציפוי או משהו כדי שהצבע של השן תהיה זהה לאחרות ? האם אפשר לעשות משהו כרגע ? אני ממש בבאסה בגלל הצבע זה ממש בולטהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שן שנשברה לפני כ-6 שנים
ד"ר יואב ירון 06/03/2025 | 11:02שלום עלייך להגיע לבדיקה עם צילומים לרופא שינייםהוסף תגובה
-
-
ציפוי שיניים ורגישות לקור
מיכל 06/03/2025 | 10:57שלום ד"ר האם ציפוי שיניים מגדיל את רגישות השיניים לקור? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ציפוי שיניים ורגישות לקור
ד"ר יואב ירון 06/03/2025 | 11:04שלום מיכל בציפויים שמבוצעים כמו שצריך לא אמורה להיות רגישות לקור או בכלל בשינייםהוסף תגובה
-
-
ציפוי שיניים
דבי 12/12/2024 | 09:00האם ציפוי שיניים מגביר רגישות לחום וקור? יש סוג שפחות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רגישות
ד"ר יואב ירון 12/12/2024 | 09:44דבי שלום, במידה והציפויים נעשו כהלכה לא אמורה להיות גישות מעבר למספר ימים מסיום הטיפולהוסף תגובה
-
-
-
רגישות שיניים לאחר ציפוי
דן 02/12/2024 | 11:09היי, האם רגישות השיניים לחם/קר גוברת בעקבות תהליך הציפוי? תודה על תשובתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רגישות
ד"ר יואב ירון 11/12/2024 | 12:28דן שלום תתכן רגישות בשיניים במהלך הטיפול ובימים שלאחר מסירת הציפויים אך במידה והציפויים נעשו כהלכה לא אמורה להיות גישות מעבר למספר ימים מסיום הטיפולהוסף תגובה
-
-
ציפוי קרמי (לת)
תהילה 04/07/2022 | 03:25עשיתי ציפוי קרמי ל6 שיניים קדמיות אני מרגישה לחץ וכאבים וכן יוצא דם מהחניכיים האם ניתן להסיר את הציפוי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
גוון כתרים (לת)
אריאלה זילברמן 31/07/2021 | 15:22ר. שיניים לקח לי צבע לכתרים ללא לשאול או לשתף אותי וכששאלתי אותו אמר לי שלקח גוון אחד בהיר יותר מהשיניים שלי ואם לא יראה לי, תמיד אפשר לצבוע זה הליך תקין?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
עשיתי שתלים קדמיים ושן אחת שבורה בקטנה מה עושים במצב כזה?!תודה. (לת)
קורל ארביב 23/05/2021 | 19:30מה עלות השלמת שן או ציפוי שן שבורה ?!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ציפוי חרסינה (לת)
דן ברוך 22/04/2021 | 23:39נשמע שזה לא משתלם לעשות ציפוי חרסינה מפני 'במידה ואני עושה ציפוי חרסינה, אני משלם כעת משהו כמו 20000 שקל ואז אחרי 10-15 שנים זה נופל/נשחק/נהרס ואז צריך לעשות הכל מחדש ולשלם עוד 20000 שקל. לא הבנתי למה אנשים עושים את זה? , יש משהו שאני מפספס לגבי העניין?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
מחלת מיסב השן
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הלבנת שיניים בלייזר
-
סתימה בשן
-
בדיקות קשורות
-
צילום פנורמי
-
מונחים קשורים
-
טיפול שיניים
-
די וי איי

פורומים נוספים בתחום
פורוםשיקום הפה
בפורום שיקום הפה ניתן להתייעץ עם ד"ר אוהד שרון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום שיקום הפהפורוםשתלים דנטליים
בפורום שתלים דנטליים ניתן להתייעץ עם ד"ר ניצן שלזינגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום שתלים דנטלייםפורוםהשתלות שיניים ביום אחד
בפורום השתלות שיניים ביום אחד ניתן להתייעץ עם ד"ר ניצן שלזינגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיניים ביום אחדפורוםהשתלות עצם חניכיים ושיניים
בפורום השתלות עצם חניכיים ושיניים ניתן להתייעץ עם פרופ' זיו מזור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות עצם חניכיים ושינייםפורוםטיפולי שיניים ומחלות חניכיים בלייזר ומיקרוסקופ
בפורום טיפולי שיניים ומחלות חניכיים בלייזר ומיקרוסקופ ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל סביון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי שיניים ומחלות חניכיים ...פורוםציפוי שיניים
בפורום ציפוי שיניים ניתן להתייעץ עם ד"ר יואב ירון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ציפוי שיניים