פורום ציפוי שיניים - עמוד 2

-
ציפוי שיניים (לת)
איריס 10/04/2021 | 13:16בעלי בן 70 עם כל השיניים בלסת העליונה הבעיה השיניים צהובות מאוד מסיגריות האם אפשר לצפות אותם כדי שיראו נורמליהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
כמה זמן מחזיק חומרי ציפוי חרסינה לשיניים? (לת)
יעל מלמוד 01/12/2019 | 12:13ציפוי חרסינה לשיניים יכולים להחזיק עד 10 שנים. אך יש צורך לבדוק אותם בבדיקות שיניים רגילות כדי לוודא שאינם נשחקים. רופאת השיניים ד"ר מירי פיצ'ר מתמחה בהתקנה ובחידוש ציפוי חרסינה שליניים על ידי הוספת ציפוי חרסינה נוספת. לפרטים נוספים https://drmiri-picher.co.il/ 03-5533347 072-2333201 שדרות דוד המלך 1. פינת אבן גבירול 70 (כיכר רבין) , תל-אביבהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הורדת ציפוי קומפוזיט (לת)
דניאל 09/05/2019 | 18:12אשמח לדעת מדוע כל מספר חודשים יש לי שבר בציפויים? (יש לי ארבעה בשיניים הקדמיות) שני הניבים היו בצורה נטויה ולכן שוייפו. האם ניתן להוריד את הציפויים או שבגלל שיש פגיעה בשן אני חייבת להישאר איתם ולתחזק את זה לכל החיים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
רווח בשיניים קדמיות אחרי ציפוי חרסינה (לת)
אורלי 09/04/2019 | 08:08אני אחרי שלוש שנים צמצום רווחים שיניים קדמיות ע"י חרסינה, מה ניתן לעשות כאשר נוצר רווח מחדש שיניים קדמיות עם ציפוי חרסינההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ציפוי שן יתד (לת)
רונה 10/12/2018 | 15:23שלום רב יש לי ניב בצורת יתד בשיניים עליונות. האם כדאי לעשות ציפוי רק לשן היתד או 6 שיניים קדמיות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ציפוי אימאקס או חרסינה !?! (לת)
בן 12/09/2018 | 13:49שלום. משני צידי השניים הקדמיות העליונות הראשיות שלי השניים צמחו באופן טבעי קטנות ונוטות קצת לאחור הרופא אמר שאני מתאים לציפוי אימאקס או חרסינה מלא. לאחר שבדקתי מסתבר כי מבחינה אסתטית החרסינה נראה יותר טוב מהאימקס אך יותר יקר ויותר שביר. האם באמת יש הבדל משמעותי ביופי של הציפוי ? או שאני יכול לעשות ציפוי אימאקס ללא חשש , כי הוא גם יותר זול וגם יותר חזק. חשוב לציין שהציפוי יהיה על כל שטח הפנים של השניים מכיוון שהן כרגע נוטות קצת לאחור ולא בקו ישר עם שאר השניים. תודה..!!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הוצאת ציפוי קומפוזיוט (לת)
מור 01/09/2018 | 13:19רציתי לדעת האם ניתן להוציא ציפוי קומפוזיוט במידה ובוצע רק אייצנג מעל השן ותיקון הסתימות שהיו.. עם לשן יהיה את הברק הטבעי שלה וזה יראה כמו בעבר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
כתר זירקוניה (לת)
נעמה 30/03/2018 | 06:30האם אפשר להסיר כתר זירקוניה לשיניים קדמיות, שהודבק עם דבק חזק ולא זמני? אני לא מרוצה מהתוצאה, השיניים נהיו גדולות ואני לא מצליחה לסגור את הפה שאני ישנה, מה אפשר לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
סחרחורת (לת)
יצחק צדקה 04/10/2017 | 12:35מידי פעם מרגיש אי יציבות בהליכה משום מה ,ההליכה שלי על המדרכה למשל לא ישרה .ואז אני עושה תנועות סיבוביות של הראש ימינה ושמאלה יושב .ואז זה עובר .מדוע זה קורה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ציפוי שיניים (לת)
אסתר 23/07/2017 | 00:56היי לפני כשנה עשיתי ציפוי שיניים בשיניים הקדמיות.התחילו לי ממש לחצים בחניכיים ויורד לי דם כשאני מצחצחת את השיניים מה אנמ אמורה לעשות במצב כזה??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
מחלת מיסב השן
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח חניכיים
-
הלבנת שיניים בלייזר
-
בדיקות קשורות
-
צילום פנורמי
-
מונחים קשורים
-
טיפול שיניים
-
טיפולי שיניים

פורומים נוספים בתחום
פורוםשיקום הפה
בפורום שיקום הפה ניתן להתייעץ עם ד"ר אוהד שרון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום שיקום הפהפורוםשתלים דנטליים
בפורום שתלים דנטליים ניתן להתייעץ עם ד"ר ניצן שלזינגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום שתלים דנטלייםפורוםהשתלות שיניים ביום אחד
בפורום השתלות שיניים ביום אחד ניתן להתייעץ עם ד"ר ניצן שלזינגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיניים ביום אחדפורוםהשתלות עצם חניכיים ושיניים
בפורום השתלות עצם חניכיים ושיניים ניתן להתייעץ עם פרופ' זיו מזור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות עצם חניכיים ושינייםפורוםטיפולי שיניים ומחלות חניכיים בלייזר ומיקרוסקופ
בפורום טיפולי שיניים ומחלות חניכיים בלייזר ומיקרוסקופ ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל סביון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי שיניים ומחלות חניכיים ...פורוםציפוי שיניים
בפורום ציפוי שיניים ניתן להתייעץ עם ד"ר יואב ירון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ציפוי שיניים