דלג לתוכן

המלצה על אוסטיאופט בבאר שבע

פורום אוסטאופתיה

אורית ישראל

אורית ישראל

שמי אורית ואני מטפלת מזה 29 שנים. את המסע שלי כמטפלת ברפואת כאב התחלתי כמסג׳יסטית . עם השנים הוספתי לארגז הכלים שלי: רפלקסולוגיה, סוגים שונים של מסג׳: טיפולי, רקמות עמוק ורפואי. רפואה סינית, אוסטיאופתיה ולאחרונה הוכשרתי גם כמטפלת ב Fascial Manipulation. אחת מהמטופלות שלי,פסיכולוגית במקצוע, אמרה לי יום אחד: את אף פעם לא חוזרת על אותו טיפול פעמיים. השבתי לה: את לא אותו אדם בבוקר ובערב, לא כל שכן בהפרש של שבוע, איך אטפל בך בצורה זהה לפעם הקודמת? ארגז הכלים אותו רכשתי במהלך השנים מאפשר לי להתאים את הטיפול האופטימלי לכל אדם המגיע אלי לקליניקה.
התור הראשון הפנוי: 20/01/25, 08:00
רופאים בתחום
 סיגל קלדרון ארצי
סיגל קלדרון ארצי טיפול באמנות
תרפיסטית באמנות
מלכה כובעני
מלכה כובעני רפואה משלימה
5.0
( 11 חוות דעת )
"היה ממש כיף"
 מיטל דמרי
מיטל דמרי עיסוי
מעסה רפואית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםטיפול בכאב

בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום טיפול בכאב

פורוםנטורופתיה

בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום נטורופתיה

פורוםרפואה סינית

בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם יוסי לוי, Dipl CM, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית

פורוםאוסטאופתיה

בפורום אוסטאופתיה ניתן להתייעץ עם גברת אורית ישראל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום אוסטאופתיה

פורוםפסיכותרפיה

בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום פסיכותרפיה

פורוםדיקור סיני וכאבי גב

בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום דיקור סיני וכאבי גב
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו