פורום אוסטאופתיה - עמוד 6
גולשים יקרים, מעננה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים
-
כאב גב כרוני צד שמאל
יוסי 04/08/2020 | 19:58האם טיפול של אוסטואופתיה יכול חעזור לכאב גב כרוני צד שמאל שנמשך למעלה משנה- לרופאים אין פיתרון חוץ מפיזותרפיה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאב כרוני
שנן שר 29/09/2020 | 09:32כן בהחלט
-
-
שלום, האם אוסטיאופתיה יכולה לעזור במקרים הבאים?
ליפז 24/06/2020 | 20:521. יתר לחץ דם. (בהיריון/לא בהיריון) 2. ילד 6 שנים אחרי ניתוח כפתורים שלא הצליח ויש לו מוגלות מהאוזן ונזלת כנראה כתוצאה מאלרגיה לאבק 3. הזעת ייתר תודה!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בעיות
שנן שר 06/07/2020 | 14:371. לא 2. כן 3. לא
-
-
שיקום מארוע מוחי
נאוה 27/05/2020 | 09:27אני מחפשת שיקום לאבא שלי אחרי ארוע מוחי, ושמעתי על אוסטאופתיה. האם זה יכול לעזור ולהתאים? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אירוע מוחי
שנן שר 06/07/2020 | 14:36תלוי לאיזה סימפטומים
-
-
שינה אצל תינוק (לת)
אמא 09/06/2020 | 08:45אוסטאופתיה יכולה לעזור במקרה שתינוק לא ישן?בן 9 חודשיםפתח בחלון חדש -
אוסטאופתיה לברך
בן ציון 12/02/2020 | 10:24האם יש לאוסטאופתיה יכולת לעזור בכאבי ברכיים? מועמד להחלפת מפרק, אבל מעוניין לדחות. תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אוסטאופתיה לברך
שנן שר 07/05/2020 | 06:41אם אתה כבר מועמד להחליט פרק הברך אז השינויים בסחוס הם קשיים הסיכוי שאוסטאופציה תעזור הם קלושים -
תשובת מומחה קרע
שנן שר 19/02/2020 | 15:27לא -
קרע במניסקוס
פאנז 18/02/2020 | 22:31מזה כחודשים אני סובלת מכאב חזק בברך בגלל קרע במניסקוס(MRI)האם אתה מטפל בזה?תודה.
-
-
פריצת דיסק ואוסטאופתיה
דודי 06/05/2020 | 10:40שלום, האם אוסטאופתיה עשויה לעזור לפריצת דיסק "ישנה" שעכשיו "התעוררה"? סובל מכאבים והקרנה לרגל.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פריצת דיסק ישינה
שנן שר 07/05/2020 | 06:39כן בהחלט
-
-
כאיבי גב תחתון
מתי 14/01/2020 | 16:20שלום, אני בת 75, סובלת שנים מי כאב גב תחתוןת ב3 שנים אחרונו, הכאב הוא בלתי נסבל, מתופלת בשמן כנביס שעוזר קצת, אוסטאופתיה מתאים למצב שלי?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאיבי גב תחתון
שנן שר 19/02/2020 | 15:26כן בהחלט
-
-
בעיות נשימה שהחלו בהריון
אא 20/11/2019 | 08:37היי, בת 31 בהריון בחודש 7 החלו לי קשיי נשימה. הרגשתי שהרחם ממש לוחץ לי על הסרעפת חודשים אחרונים לפני הלידה הייתי ממש מתקשה לנשום וזה התלווה בשיעולים. לאחר הלידה התסמינים השתפרו. השיעולים נעלמו והקשיי נשימה פחתו אך עדיין קיימים ההרגשה היא שחסר לי אוויר לנשימה. בצעתי את הבדיקות הבאות שיצאנו תקינות - אקג, אקו לב, צילום חזה ותפקודי ריאות. כעת בבירור גם לאסתמה סמויה. פניתי לטיפול אוסתאופטי כי לתחושתי פשוט כל אזור החזה עבר טראומה מחוסר הנשימות בהריון. הלכתי למטפל מנוסה בעל שם. הטיפול עבר בסדר אך כאשר הוא עשה לי את הטיפול שמחזיקים כזה את הראש עדין ומזיזים מצד לצד התחלתי להרגיש לא טוב - התחילו לי סחרחורות, בחילות ומין נמלןמים ברגליים. בנוסף, לחץ הדם עלה ל 140/90 שיש לי בדר״כ 95/75 (יחסית נמוך). תוך מספר דקות לחץ הדם ירד ל 120/80 הרגשתי בסדר אחרי הטיפול. שאלתי היא - האם יכול להיות שנגרם לי נזק בגוף כתוצאה כזאת חריפה שלחץ הדם עלה? איך אפשר גם לדעת שלא נגרם נזק? כי להבנתי נוגעים שם בנוזל המוח והעצבים.... תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בעיות נשימה שהחלו בהריון
שנן שר 02/01/2020 | 19:12הכי טוב לדבר אם האוסטאופט שלך כי תלוי באיזה טכניקות הוא השתמש. סליחה על האיחור להגיב
-
-
אוסטאופתיה ותרופות
משה 04/12/2019 | 13:59אני מטופל בתרופות לשיכוך כאבים בגלל שחיקת חוליות. האם ניתן לשלב בטיפולים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אוסטאופתיה ותרופות
שנן שר 02/01/2020 | 19:10כן בהחלט. סליחה על האיחור להגיב
-
-
כאבי גרון אחרי טיפול אוסטאופטי
מרים 20/12/2019 | 19:36שלום, לאחר טיפול אוסטאופטי בו האוסטאופט הזיז את הצוואר התחיל כאב גרון. לא נראו כל תפליטים או אודם מבדיקת רופא. האם יכול להיות שנובע מטונוס שרירים שהופיע אחרי טיפול? לאחר שלושה שבועות התלוו לכאבי הגרון צרידות, שוב בדיקת אאג לא הראתה כל ממצאים, האם יכול לנבוע מהטיפול, שמשהו זז ומפריע למיתרים? מה עליי לעשות? בתודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאבי גרון אחרי טיפול אוסטאופטי
שנן שר 02/01/2020 | 19:09מוזר תתקשרי לאוסטאןופט שלך
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים