פורום אוסטאופתיה - עמוד 21
גולשים יקרים, מעננה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים
-
פיזיותרפיה לא עוזרת...
גל 14/09/2014 | 19:19שלום, האם אוסטאופתיה יכולה לעזור עם כאבי גב? MRI מראה שיש לי פריצת דיסק. אני סובל מכאבי גב בכמה שנים האחרונות. אני עושה פיזיוטרפיה אבל אני ממשיך לסבול מכאבים.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה לגל
ד"ר קליף היינריך 16/09/2014 | 15:37אחוז גבוה של המטופלים שלי מגיעים אלי עם כאבי גב באופן כללי , וכאבי גב שנובעים ספיציפית מפריצת דיסק או בלט לאורך עמוד השדרה. כרופא אוסטאופת יש לי כתריסר טכניקות לטפל בבעיה. ניסיוני מורה לי כי לאחר הטיפול אנשים מרגישים באופן כללי יותר טוב, מסוגלים לתפקד יותר טוב בחיי היומיום ואינם זקוקים לאותם מינונים של כדורים משככי כאבים.
-
-
קרע במינסקוס
אוהד 16/09/2014 | 15:35בשנה האחרונה התחילו לי כאבי בירכיים, בעיקר צד ימין. אחרי בדיקות שעברתי, נאמר לי שיש לי קרע במניסקוס. האופציות שעומדות בפני כרגע הן פיזיוטרפיה וניתוח. האם אוסטאופתיה יכולה לעזור בבעיה ספיציפית זו?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה לקרע במינסקוס
ד"ר קליף היינריך 16/09/2014 | 15:37שלום אוהד, בהחלט כן. בעית בירכיים היא לא בעייה בברכיים בלבד. הניסיון שלי מראה שהאגן, הירכיים ושאר הגוף גם הם אינם עובדים בצורה תקינה לחלוטין. חוץ מטיפול בברכיים עצמן, טיפול מעל ומתחת לברכיים הוא הכרחי על מנת לתקן את הבעיה. יש לי מטופלים שלא רצו לעבור את הניתוח, ולאחר סדרה של טיפולים אוסטאופתיים הצליחו למנוע את הניתוח.
-
-
כאבי ראש
ג'ורג' 11/09/2014 | 17:29שלום, אני סובל מכאבי ראש כרוניים כ 15 שנה מאז שנות העשרים לחיי ולוקח כדורים משככים כאבים על בסיס קבוע. ללא הכדורים מאוד קשה לי לתפקד. הרופאים עשו את כל הבדיקות האפשריות ללא תוצאות. האם לדעתך אוסטאופתיה יכולה לעזור לי עם הכאבים ולהוריד את מינון הכדורים שאני לוקח?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאבי ראש
ד"ר קליף היינריך 11/09/2014 | 17:30ללא ספק! יש לי הרבה מאוד ניסיון בטיפולים באנשים שסובלים מכאבי ראש כרוניים מכאבי ראש קלים ועד כאבי ראש חמורים שלפעמים היה צורך במשככי כאבים מהכבדים שיש היום בשוק. ראיתי תוצאות נפלאות עם הטיפול האוסטאופתי. פעמים רבות כבר לאחר טיפול אחד ישנה הטבה משמעותית וירידה בלקיחת משככי כאבים. כשאני מטפל, המטרה שלי היא למצוא ולטפל במקור של הבעיה, בין אם המקור נובע מהראש, הצוואר , הגב או חלק אחר בגוף. מניסיון של 23 שנה ראיתי שכבר אחרי טיפול אחד יש שיפור אך יש צורך בסדרה של טיפולים על מנת לשמר את השיפור כיוון שהנך סובל מהבעיה כ 15 שנה.
-
-
איך אוסטאופתיה שונה מפיזיותרפיה?
מבולבל 28/08/2014 | 19:18איך אוסטאופתיה שונה מפיזיותרפיה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה השוני בין אוסטאופתיה לפיזיותרפיה
קליף היינריך 31/08/2014 | 19:04שלום, אוסטאופתיה מטפלת בכל הגוף כולל הראש , לעומת פיזיותרפיה שאינה מתעסקת עם הגולגולת. פיזיותרפיה עובדת עם המטופל עם תרגילים ספיציפיים חיצוניים על מנת לחזק את השרירים ולהגביר את טווח התנועה. בטיפולי אוסטאופתיה , לעומת זאת, המטופל שוכב פאסיבי כמעט לחלוטין, מקבל את הטיפול שיוצר תנועה פנימית בתוך הגוף. הבעיה מתחילה כאשר המטופל מפסיק את הפיזיותרפיה. הרבה פעמים הבעיה חוזרת. באוסטאופתיה אני מנסה לפתור את הבעיה כך שלא תהיה תלות בטיפולים בסופו של דבר.
-
-
-
תשובת מומחה זמן טיפול
קליף היינריך 31/08/2014 | 19:04הטיפול הראשון נמשך עד כשעה וחצי וכולל גם תשאול עמוק. כל טיפול אחריו נמשך 40 דקות ולפעמים מתארך לשעה.
-
-
-
תשובת מומחה תשובה לאיך נעשה הטיפול האוסטאופתי
קליף היינריך 27/08/2014 | 14:33שלום דנה, לרוב המטופל שוכב על הגב ומתבקש להרגע ולהרפות לגמרי. אני משתמש בטכניקות רבות ומגוונות (ישנם מאות טכניקות שונות) הכוללות לחיצות ברמות שונות ועד הוצאת "קליקים" מהעצמות (במצב זה מחזירים את העצמות למיקומן המדויק)
-
-
פריצת דיסק
דרור 26/08/2014 | 15:34שלום, אני סובל מפריצת דיסק כשנתיים . כמה טיפולים אצטרך להקל על הכאבים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה לפריצת דיסק
קליף היינריך 26/08/2014 | 15:35שלום דרור, כל מקרה לגופו. אני לא יכול לנקוב במספר מדויק של טיפולים אך כיוון שאתה סובל מהבעיה כבר שנתיים, אני יכול להגיד שהניסיון שלי מראה לי שבאחוז גבוה של המקרים המטופלים חווים שינוי חיובי כבר לאחר טיפול אחד אך יש צורך ב 5-10 או יותר טיפולים על מנת לבסס את השיפור ולשמור עליו. לפעמים צריך יותר או פחות טיפולים, תלוי במצב הכללי, אם אתה מעשן , אם אתה לוקח תרופות, אם אתה סובל מעודף משקל וכו'.
-
-
מזה אוסטאופתיה בעצם?
איתי 21/08/2014 | 18:23שלום קליף, שמעתי לא פעם על שיטת אוסטאופתיה, אבל לא ממש הבנתי על מה מדובר. אשמח לעזרתך...פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה באילו מצבים אוסטאופתיה יכולה לטפל?
קליף היינריך 25/08/2014 | 16:55אוסטאופתיה יכולה להתייחס בבעיות מבניות ותפקודיות רבות. דוגמאות לבעיות אלה היא כאשר תינוק נולד עם ירך שהיא לא במקום, או טורטיקלוס (כאשר התינוק לא יכול לסובב את הצוואר במלואו). מניסיוני האישי של 23 שנה, הצלחתי לטפל ולתקן בעיות אלה תוך טיפול עד מספר טיפולים בודדים. במילים אחרות אוסטאופתיה מטפלת בבעיות אורטופדיות כדוגמת כאבי גוף ( גב, צוואר, ברכיים, רגליים, ידיים, כתפיים), הגבלות בתנועה (קושי לסובב את הצוואר, קושי להרים את היד עד למעלה ,קושי בהליכה). כמו כן טיפלתי בבעיות נוירולוגיות כדוגמת נימול ועקצוץ בגוף מכל סיבה שהיא ואף בנשים בהריון עם הקשיים הנפוצים (כאבי גב, כאבי ראש, נפיחות ברגליים) . יש לי ניסיון חיובי עם עוברים במנח עכוז שהסתובבו לאחר טיפול אחד, גם לקראת סוף ההריון. -
באילו מצבים אוסטאופתיה יכולה לטפל?
איתי 25/08/2014 | 16:54באילו מצבים אוסטאופתיה יכולה לטפל? -
תשובת מומחה תשובה למה זה אוסטאופתיה?
קליף היינריך 21/08/2014 | 18:24איתי שלום, אוסטאופתיה היא שיטת טיפול הוליסטית במגע שמטפלת במערכת השלד-שריר שכוללת שרירים, עצמות, גידים רצועות , הרקמות השונות בגוף ומערכת העצבים. הפילוסופיה של אוסטאופתיה מבוססת על ממצאים מדעיים בהקשר למצבים הפיזיים, הרגשיים, המנטליים והרוחניים של האדם . לדוגמא, אנשים שסובלים מכאבי ראש- אטפל לא רק בראש בלבד אלא אתייחס לחוסר התפקוד בשאר הגוף שעלול לגרום לכאבי ראש. תחשוב שהגוף היא כמו מכונה המורכבת מהרבה גלגלי שיניים(האיברים השונים) . כאשר הגוף בריא, כל גלגלי השיניים מסתובבים ומסובבים אחד את השני בהרמוניה. כאשר אחד מגלגלי השיניים מתחיל להסתובב יותר באיטיות, זה משפיע באופן מיידי על שאר גלגלי השיניים. הכוונה של האוסטאופתיה הוא לטפל בגלגל השיניים הראשון שיצר את המחלה(המקור) על מנת ליצור מצב של בריאות בגוף.
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים